Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İŞ ÜSTÜNDE YAKALANAN HIRSIZLAR [VİDEO+DAYAK]

Motovento
    REKLAM ALANI
    toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    https://www.youtube.com/watch?v=e9V2yYuhQsE

az dövmüş herifleri. ama iyi basmış
    Sarıhan bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhametli adamım lan ben, hepiniz gibi... Hani böyle videoları izlerken dayak yiyen suçlu olsa bile üzülürüm normalde ama şu videoyu izlerken bir "of" demedim nedense. Çok içime sindi. Ayarında dövmüş (Şimdi elbette "daha çok dövmeliydi", ne bileyim "polis çağırmalıydı" ya da "önce dövüp olnsan sonra polisin gelmesini beklemeliydi" gibi yorumlar olacaktır, doğrusu hangisi ben de bilmiyorum). Ulan hiç acımadım adamlara. Daha vitaminsiz olana böyle bir tokat-yumruk karışımı bi tane vuruyor ya kafa geriye gidiyor, onda böyle gırtlağından "gnak" diye ses gelmiştir inşallah.
    toseabul ve Eski_kasa bunu beğendiler.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    bence dövememiş ben olsam şişlerdim onu orda gözünü bıcaklardım
    Morphin bunu beğendi.

he walla az dovmus benim gecen seneki yakaladigim hirsizlarin videosu olacakti millet sen edecektide bunla idare etsin arkadaslar hiriszlardan yana yarasi olan muhakak vardir saygilar hurmetler sevgiler
    Eski_kasa bunu beğendi.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Aynen vurmamışlar ki ya, hiç uçan olmamış yada araya almamışlar olmamış 👎

Motosikleti
    Dominar D400
    Dövenler aslında bir miktar akıllıca davranmışlar, adamlar hırsızlar şikayet etse " bu adamlar bize darp girişiminde bulundular" vs diye, dövenlerin başı belaya girer bizim memlekette. Çünkü daha hırsızlık olayı vuku bulmamış, bizde "illa bir olay olacak , sonra tepki vericen", olay olmadan tepki verirsen suçlu çıkabiliyorsun ne yazık ki.

Yine de bence de az dövmüşler, o dazlağın elindeki sigarayı alıp gö.üne sokmalılardı aslında. Ama "gerçekten de belki sadece bakacaklar" (adamlar bu bahaneye sığınmaya çalışıyorlardı vidyodan anladığım kadarıyla) ihtimaliyle çok da ileri gitmemişler.
    toseabul bunu beğendi.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Ahh be abim öyle kolay bırakılır mı o adamlar ya, bana denk gelse ne olur gücüm yeter mi karşılık verir mi hırsızlar bilemiyorum ama kesinlikle kollarını ve parmaklarını çekiç gibi bi cisimle paramparça ederdim herhalde
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

planet58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattı...
    Bayıltana kadar dövmezsem şerefsizim. Bu motor hırsızlığı işine o kadar hastayım ki anlatamam...
    Morphin bunu beğendi.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Kaldırım taşını kulağına kulağına vurucaksın bunların.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Hırsızlar olayın şokundan dolayı hiçbir karşılık veremez. Haksız olduğunu bildiği ve yakalandığı için vurmak istese de eyleme dönüştüremez düşüncesini. Şok dediğimiz şey de bu.

Cüssesine, duruşuna bakmadan vurun vurabildiğiniz kadar. Çene ve burun gibi iki denge noktasını tutturursanız çok rahat bir şekilde yatırabilirsiniz rakibinizi.
    denizildir ve gurkanerkan bunu beğendiler.

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    ah ulan ah, bide 3 kişilermiş. tek olsa 2 yumruk yeter, fazlasında dayak yiyebilir ama 3 kişilermiş. keşke yere yatırıp öldüresiye dövselerdi...

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Yok abi temiz bir dayak yemeden bırakılmaz bunlar.Ben gece gündüz çalışıp emek verip motor alacağım, birisi gelip çalma girişiminde bulunacak, Sonra da iki tokatla kurtulacak.İyiymiş..

Hırsızlık yapan insan herşeyi yapar.Bunları özel çalışma kampı oluşturup senelerce gece gündüz bedava çalıştıracaksın..

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    bu iki insan artığı yaratıkları alıcan abi önce kollarından birini keseceksin sonra boynuna yazı yazıp milletin içinde dolaştıracaksın ki bir daha cüret eden olmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ne kadar merhametli olsamda motor 2-3 dakika kimse olmasa çalınsa gitse dövünen adam olucaktı bence baya bir süre bunlar oraya uğramazlar

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    eee dövmemişler adamı diyordum videonun sonunda adam orada birilerine sakin olun diyordu. En azından oradakiler fena dalmıştır adama diyerek kendimi rahatlattım

Genç olana bir tane sol elle yerleştirdi ya, içim eridi.Gerizekalılar bir de hala ne anlatmaya çalışıyorlarsa..."Abi motorun brandası açılmış, örtüyorduk"

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dövenler aslında bir miktar akıllıca davranmışlar, adamlar hırsızlar şikayet etse " bu adamlar bize darp girişiminde bulundular" vs diye, dövenlerin başı belaya girer bizim memlekette. Çünkü daha hırsızlık olayı vuku bulmamış, bizde "illa bir olay olacak , sonra tepki vericen", olay olmadan tepki verirsen suçlu çıkabiliyorsun ne yazık ki.

Yine de bence de az dövmüşler, o dazlağın elindeki sigarayı alıp gö.üne sokmalılardı aslında. Ama "gerçekten de belki sadece bakacaklar" (adamlar bu bahaneye sığınmaya çalışıyorlardı vidyodan anladığım kadarıyla) ihtimaliyle çok da ileri gitmemişler.
    Linç durumunda polis ancak kurtabilirse kurtarmaya gelir.

işi meslek haline getirenler pek olay şokuna girmiyor ya kacar tazı gibi yakalarsan döversen (bide onun sizi dövme ihtimali var) hırsız bu ne yapacagi belli olmaz.
    GP500-1st bunu beğendi.

Motosikleti
    gt250r
    Bu adam bir daha bu kadar sansli olamaz,ne güzel suç üstü yapmissin bi kaç kemik kirmadan birakilirmi?Bir daha bu güzellik sana denk gelirmi?ahh ahh keşke değerlendirmeyi bilseydi..

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ne dozunda dövmesi arkadaşlar ? Ben olsam ambulansla giderlerdi oradan. Adam küfretmiş kadar falan dövmüş, daha fazla değil.

Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Dayak yiyen adama kendi kendime dublaj yaptım ve şöyle bir şey çıktı ortaya ; " Abi ne vuruyorsun bizim arkadaşın motosikletini çalmışlar o mu diye baktım, mecburen brandayı kaldırdım falan ayıptır ya "

Suçlu açıklama yaparken asıl suçu üzerinden savunma yapar ya o hesap
    toseabul bunu beğendi.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)