http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138679-ilk-motorum-600rr.html
Yukarıdaki konuyu açan kardeşimiz vefat etti. Bilmem anlatabiliyor muyum ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138679-ilk-motorum-600rr.html
Yukarıdaki konuyu açan kardeşimiz vefat etti. Bilmem anlatabiliyor muyum ?
Yanlış düşünce evet 530 250 beygir ancak 2tona yakın yani beygir başına 7-8 kilo düşüyor ancak 600rr 120 beygir ve 180 kg yani beygir başına 1.5 kilo düşüyor atın gazı olsa daha ağır çeker inan 250 cc de bile şaşırıcaksın ha illa 250 olmaz diyosan rc390 ı dene derim sürat istemiyorum hızlanma istiyorum diyosun rc ile 530 bırak bir kenara m3 den bile seri olursun
600cc motorla işte bu hale geleceksin, hem de ilk 250km içinde. Yine de sen bilirsin. Nasıl bilirdiniz diyecekler, şimdiden söylüyorum hakkımı helal etmeyeceğim.
https://www.youtube.com/watch?v=w65B3J-dTgk
Don't tread on me...
kardeşim illa rasing le başlıcaksan 125 250 600 geçersin ama biraz 125 le tecrübe yap gez dolaş
"2011 den bu yana ehliyetim var ve minimum 400 - 500 bin km yol yapmışımdır"
'dan sonrasını okumadım. Millet ciddi ciddi 125'likle başla diye cevap yazıyor hala. Ömürsünüz vallahi.
bence 600lük çok saçma zaten büyüteceksin direk 1000likle başlamalısın eninde sonunda büyüyecek o motor tapa gaz 300 ü de görürsün temiz bi ölüm olur
konuyu yukarda tutun gene yaaa... çok keyif alıyorum cevaplardan
Burnuma troll kokuları gelior
600luk honda - yamaha - suzukı de ucude farklı avantajları var guzellıklerı var keyıf ve hız ıcın oldukca yeterlıler..
zıncırlıkuyu - karaca ahmet - cebecı ucude sakin,sessiz kendıne has konumları var ama nıye 600luk aldım pısmanlıgı ıcın yeterlıler..
mv agusta f4 rr almalısın
Adam tam bi troll çıktı rıza baba...
Adam trol ise admin o hesabı kapatmalı ya da ban koymalı bence, yanlış mıyım?
Bütün yorumları okutum ciddiye alan herkese teşekkür ederim.
Bu arada memleket urfa. 10 sene kadar balıkesir burhaniyede kaldık ve her yaz urfaya gittik ve direksiyona bir kere bile oturmadı babam bu ortalama 2007 den beri devam ediyor her yaz gidiyoruz yani her yaz 5 bin km fix benim için.
Böyle ciddi bi konuda trolleyecek yalan söyleyecek degilim.
Ciddiye alıp tecrübesine dayanarak tavsiye veren herkese teşekkür ederim.Atılan linklerdeki kazarların devam videolarıda var onlarıda izledim. İçten içe hala 600 cc ile başlamak istesemde 250 cc almaya karar verdim. Ama ilk fırsatta 3 - 5 km de olsa deneme amaçlı sürmek istiyorum boş bi alanda
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Çok geç yattıgımdan dolayı cevap veremedim k.bakmayın. Dedigim gibi 250 cc ile başlamaya karar verdim ve şimdide 250 cc önerilerinizi bekliyorum.
600 cc'ye sesi görüntüsü en yakın 250 cc hangisidir ?
600rr' ı satın alarak başlamak yerine kiralayarak başla derim, kalan parayı kefenine harcarlar.
250cc için R25 yada CBR 250 derim.
hyosung GT 250 R hoşuma gitti keza fiyatıda herkesin bahsettigi gibi düşüp kalkmaya (sanırım motoru devirmedne kaza yapmadan kullanamayan yok) müsait
Görüntü ve oturuş açısından en çok 600 cc spor motosiklete benzeyen hyosung olsa da en iyi gideni ve sorunsuzu bu piyasada r25. Boyunuz uzun değilse 150 ye kadar cbr ın yetişemediği ninja 250 sl var. Bu motorun frenlerinin de çok iyi olduğu söyleniyor. Biraz para varsa ninja 300 olabilir. Ben olsam hiç söylemediğim rc390 , rc250 veya r25 e yönelirdim
Tecrube olsa bile ss onermem
Oncelikle agir ama sakin bir model olan inazuma F modeline bir bak
İyice ogren
Sonra bakarsin ama ben yinede onermem
Motorla olmek cok kolaydir
Arabayla olmek cok zordur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)