Benim hastalık iyice arttı..
Bir haftadır ayar modifiye derken bir tablet bile yutamadım. Böyle giderse başkasının ilacını çalıp bir dikişte içip altın vuruş yaparım herhalde
Benim hastalık iyice arttı..
Bir haftadır ayar modifiye derken bir tablet bile yutamadım. Böyle giderse başkasının ilacını çalıp bir dikişte içip altın vuruş yaparım herhalde
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
abi saçlarda kemoterapidemi gitti tövbe tövbeee
valla biliyosun uzun yıllardır bindigim için bendekilerde uçtu rüzgardan.
abi senide kronikler bölümüne sevk ediyorum rahatsızlıgında her geçen gün
ilerleme kaydediliyor adrenalin 1300 lere vurmuş rüzgar şiddetin 310km
iyi degilsin sen iyi degil hemşireeeeeee tamirhaneyi hazırlayın acilen kayış atmış
hastanın durumu kötüye gidiyor hemen 100 oktan pompalayın zincirini gerin lastik basınçlarını kontrol edin elektirik tesisatını gözden geçirin çabuk çabuk çabuk hastayı kaybediyoruz gözden kaçırıyoruz 340 basıyor.
Ya korktum başta düşmedi hemen, dozları vermişsin ozaman anladım...
Allah iyiliğini versin
Güzel yazı olmuş...
kelin ilacı olsa başına sürermiş yok abim yok yok işte bizim ilacımız
yaşasın keller....
benzini SHELL den öpücügü KELDEN
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
yav benim hastalığım daha bi acayip.yeri geliyo race istiyo,yeri geliyo naked istiyo,yeri geliyo enduro istiyo.doktordan doktora koşuyom.tek tedaviyle değil de bi kaç çeşit tedavi lazım
allah bu hastalıgımız boyunca cift tekerimizi havalardan yere indirmesin.... :
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Sabah dükkanı açıyorum. Yandaki lokantaci suratındaki şener şen sırıtmasıyla bana bakıyor. Hayırdır dedim bu sabah kelle çorbası yaptın galiba. Yok abi dedi nerden çıkardın. Ne biliim oğlum dedim pişmiş kelle gibi sırıtınca reklam yapıyon sandım.
Yok abi dedi sana gülüyom. Çaktırmadan ince bir fermuar kontrolü çektim. Asayiş berkemal. Ben ağzımı açmadan abi dedi gözün aydın motor gelmiş servisten. Sağol dedim. Yav abi dedi Hiç çekilmedin ha 3 gündür. Niye lan dedim . Abi ne olcak Önüne gelene salça oluyon motor servise gittimi. Vallaha bizde bir türlü soramadık dükkana servis için bi şu küçük motorlardan alacağız ne alalım diye.
Hafiften allaşmış Kelimle Hakkaten o kadar belli oluyomu dedim. Abi valla yengeyi köye gönderdiğinde bile böyle olmuyon. Hadi len kırarım bi tarfını dedim. Ufaktan yol aldı. bende dükkanı açtım.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Akalteke Arkadaş Tipki Beni Tarif Etmiş.eline Ağzina Sağlik Söylemek Isteyipte Kimseye Anlatmaya Cesaret Edemediğim Düşüncelerimi Aynen Burada Bizimle Paylaşti.arkadaş Evet Bende Aynen Senin Gibi Tedavi Oluyor Sana Tüm Içtenlikle Katiliyorum...yan Etkisiz Tedaviler Dileğiyle Kal Sağlicakla..
gerçekten güzel ama başlık korkuttu bizi yawwwww
olamıyorum
bişey yapmalı
Bu konu 10 yılda bir hortlatılmak üzere yazılmıştı, erken hort. (Tekrar okumuş olduk konuyu teşekkürler)
Tamda günümüz için açılmış bu başlık sanki.
Birçok kişi tam kapanmada sokağa çıkamama sıkıntıları çekerken biz birde motosiklet ile uzun yol hasreti çekiyoruz. (İlaç almadan nasıl tedavi olacağız ya sabır)
Spirit, like body, needs to be trained. So I think it's necessary to make your spirit stronger. And for he who believes, anything is possible.
Fedor Emelianenko
https://www.endurokan.com/wp-content.../11/l3VOvE.jpg
Bu da burada dursun.
Araba aldım. Hergün motoru arıyorum, arada oğlanın bisikletini sürüyorum akraba nede olsa. Motosiklet candır. Sık kullandığı bir yolda belediye asfaltı kesmiş boydan boya bir duba koymuş karşıdan pcx motorcu arkadaş sellektör çakıyor dikkat çekiyor arkadaş uyarmasa araba ile belki duramayıp ön takımı dağıtırdım motorsiklet kullanan insanlar böyle duyarlı insanlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)