ben de doğuştan vardı dayımın babamın herkesin motoru vardı ben küçükken şimdi hiçbirinin yoq bana motor verecek kimsede yoq. mecbur kendi moturumuzu kendimiz alacaz.....
ben de doğuştan vardı dayımın babamın herkesin motoru vardı ben küçükken şimdi hiçbirinin yoq bana motor verecek kimsede yoq. mecbur kendi moturumuzu kendimiz alacaz.....
görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...
gecmıs olsun desem ınandırıcı olmaz gecse bende de gecerdı 20 sene once yakalandıgım bu vırıusten kurtulamadım.maddı olaneksızlıklardan dolayı tedavıye yenı basladım. tabıı ya sadece pazarlr yeter mı yetmez hafta ıcı yeterı kadar doz alman lazım
gıcık
herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. aman tedavilerini eksik etmeyin..
CBR 600F Honda,
inşallah alırsın gabe benimde dragstar olmassa alacağım motor monster olur güzel seçim.Gabe adlı üyeden alıntı
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Motosiklet Hastalığında tedavi ;
Yan Etkileri : Yüksek dozajda hızlı kullanıldığı zaman , ölümlere kadar gider.
Allah şifa versin .... Kazasız belasız tedaviler...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ben az once tedavi oldum geldim.50 km yaz ruzgarı oh mis
bende yeni baba bir servis buldum motor ordan geldi vallaha saat gibi olmus sağolsun "karakartalmir". Onun sayesinde. Servis kabusları görmekten bıktım. Yahu kilometre yapmaktan korkuyordum servise götürecem diye. Her servisten sonra para verip baska yerde motor tamır ettiriyordum.
sanırım kurtuldum ve tedaviye devam
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Ben sabah 40 km, akşam 40 km tedavi goruyorum duzenli olarak.
-McA-
Dikkatin ve uyarın için teşekkür ederim. Malum insanız beşeriz şaşarız. Allah kimseyi şaşırtmasın. Bizimde şaşırdığımız bir saate denk gelmiş demekki. Allah hepimizi şefaatine nail eylesin.
Bizimde imtihanımız bu. Demekki kime diş gösterdiysek yolumuzdan bir taş kaldırdı. Bizede o taşlardan temizlenmiş yolda vuslata giderken nefsi muhasebe düştü payımıza.
Hak görelim neyler..
saygılarımla
T.D.
Sevgili akalteke.ben de bu hastalığa 9 yaşında bulaştım.Evet o bana değil ben ona bulaştım.Motorlu bisikleti vardı bir komşumuzun.Ön tekerleğe hareket veren motor gidona bağlıydı.Elinle tutup lastiğin üzerine indiriveriyordun motoru.O sesi,egzostu,benzin kokusunu ömrümce hiç unutmam.Uzun bir süre motordan ayrı kaldıktan sonra geçen sene yine bulaştım ona.Ve ben ölmeden de benden kurtulamayacak galiba.Ya onun ölümü benden,ya benim ölümüm ondan.Allah sonumuzu hayır etsin.Amin...
zuahahahah bende okurken noluyo fln dıyodum valla aynen yazdıgın gıbı tam hastalık oldu bende bı arkadastan kaptım sıfayı:D
Abi geçmiş olmasın inşallah.Bu illet seni yesin bitirsin emi.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abi çok geçmiş olsun
acil şifalar dilerim bu aralar salgın abi bu rahatsızlık
3-5 sene evvel çinde çıkan sars mikrobuda ülkemizi bir şekilde tehdit etmişti
bu senede motor mikrobunu ucuz yollarla ülkemize sokarak hastalıgın salgın hale gelmesini saglamışlardır ...
ne diyelim
EN KÖTÜ HASTALIGIMIZ BÖYLE OLSUN
çok geçmiş olsun abi
Ducatista:)
Akalteke Abi
Aman korkuttun beni sabah sabah.
Güzel ve dolu dolu yazılarını,muhabbetlerini bugüne dek hep keyifle okurken birden bu konu başlığını ve ilk cümleleri okuyunca önce bir üzüntü, okumaya devam edince de devamında bir neşe sardı.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Tedavi için kullanılan ilaçlar hep yurtdışından geliyor.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Vallahi ne diyeyim arkadaşlar bir kere yakalandık. Yalnız bu hastalığın kemoterapi sırasında duruma göre yer yer kendi ilacının markasını değiştirdiğine şahit olmaktayaım.
Son zamanlarda benim hastalık 1300 cc Hayabusa diye tutturdu Allah sonumuzu hayr etsin bakalım noolacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)