Bugün önümde olan motosiklet kazası (antalya)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kanları görünce içim ürperdi. Arkadaş iyimi ? Abi şu Motosiklete binmeyin korumasız ya alıyorsun 30 milyarlık motor ayır ya 2 milyar ekipman hiç yoktan 2 milyar ya hiçmi kendinizi düşünmüyorsunuz. Çok üzücü olay inşallah uzuv kaybı yaşamamıştır.
-
Ahhh ah şöyle insanların altında şu motorlar var ya daha birşey söyleyemeyeceğim
Olan suçu günahı olmayan insanlara ve miss gibi GsxR'a olmuş
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Abi bizimkilere bir şey olmaya başladı son zamanlarda. Bugünde defterdarlığın oradan Güneş Fırın'a doğru giderken bir R25 sürücüsü durup dururken gaza geldi. Bir fiestayı sıyırarak geçti, az kalsın arkadan girecekti. Arabanın bir suçu yokken bir de ona kızdı. Onu görünce daha da temkinli sürüp eve geldim.
-
Bir tane gsxr görmüştüm bugün yolda bu çocuk muydu acaba. Kepez belediyesinin orda. Ben de sağa çekmiş çekici bekliyordum kendim için kaza sonrası.
-
Uçan Kar adlı üyeden alıntı
Bir tane gsxr görmüştüm bugün yolda bu çocuk muydu acaba. Kepez belediyesinin orda. Ben de sağa çekmiş çekici bekliyordum kendim için kaza sonrası.
Saat 18:15 civarinda oldu bu kaza
-
Gebersin soysuz, Benim kenarda bekleyen eşime çocğuma çarpsa birisi gebermemişsse ben gebertirim, Düşüncesizce hızlı gidip başkalarının hayatını tehlikeye atan insan müsvettlerinden nefret ediyorum. bizdede litrelik superbike var biz niye hızlı gitmiyoruz? Bu resmen planlı cinayet , kasıtlı adam öldürmeye girer zerre farkı yoktur benim gözümde ha bana elinde silahla saldırmış ha motosikleti hızlı sürüp üzerime yuvarlanmış. Böyle adilik olmaz.
Yaşı küçük olanlar bilmez izmir üçkuyularda 1998 yılında kuyumcu adını hatırlamıyorum zx9r ile arkasına birisini alıyor, motosikleti kaydırıyor, arkadaki yolcu ve durakta bekleyen bir adam motosikletin çarpması sonucu ölüyor. kullanıcınını burnu bile kanamıyor. sonra artçının kardeşi vurdu kuyumcuyu ama öldüremedi meşhur olaydır.
-
Bugunlerde kan gormekten icim bayildi malum teror saldirilari vs.
-
hangimiz yapmıyoruzcular gelmez buraya.
-
Neyseki şehir içinde 60 km hız yapabiliyorum motor istesende basmıyor benim sıkıntım arabalar samsunun araba şöförleri yokmu çantamda artık demir zopamla dolaşıyorum arkadaş araba gibi kıçıma kadar giriyor bu akşam bitanesini ışıklarda yakaladım indim hayırdır bilader niye sıkıştırıyon beni dedim adam gibi yoldan gidiyom
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)