Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Mahallemize yeni açılan YAMAHA bayii hakkında..

REKLAM ALANI
    eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Arkadaşlar ümraniye kazımkarabekir mahallesinde devlet hastanesinin orda oturuyorum ben burayı çoğu kişi bilir her neyse geçenlerde yamahanın buraya bir bayi açtığını gördüm
    Hergün önünden geçerken bakardım nihayet açılışı yapmışlar dün çelenkler vardı herkes el sıkışıyor deri montlu abiler felan :D

Neyse bugün hem bi hayırlı olsuna gideyim hemde motul yağ ile bir kask sorayım dedim

Girdim içeri kasadaki adam telefonla konuşuyor bir tanede eleman var içerde kendi halinde takılıyor hiç ilgileniyim yada hoşgeldiniz diyim felan yok bi iş yapmadan etrafımda dolaştı adamın telefon konuşmasının bitmesini bikaç dk bekledim sonra kolay gelsin hayırlı olsun dedim adam 'ne var' dercesine yarım ağızla buyur dedi

Daha ilk saniyeden bi negatif elektrik aldım ama umursamadım motul 5100 sordum pcden baktı var dedi kaskı sordum onada baktı var dedi fiyatlarınıda sordum yüzüme bakmadan cevap kısa cevaplar veriyor hepsine

Kaskları bi görebilirmiyim alcam dedim elemanla yukarı çıkıp bakın dedi yukarı çıktık bahsettiğim kask yoktu.Elemanda bana kanka diyip duruyor Bende bari girmişken yağı alıp çıkayım dedim aldım yağı ödemeyi yaptım iyi günler kolay gelsin dedim adam hiç oralı olmadı elemana birşeyler anlatıyordu bende içimden söverek çıktım

Benmi abartıyorum acaba başkasına normal gelebilir ama bana anormal geliyor böyle şeyler

Bu nasıl bir esnaflık anlamıyorum. Hani 3-5 senelik bir dükkan olursun böyle davranırsın eyvallah ama daha açılalı birkaç gün olmuş müşteriye biraz ilgi en azından birkaç güzel laf söyle yani alıyorsan al almıyorsan çokta şeyimizde oyalama bizi havası var adamlarda.

İnşallah bütün yamaha bayileri ve servisleri böyle değildir yoksa yamaha ya olan bütün sempatim biter
    O bayidende bir daha içeri girmem kimseyide göndermem.
    mehmetenis, Nuansiyen ve antilop_skul bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Anladığım kadarıyla üzerinizde deri mont yoktu. Buradan çıkarılacak sonuç deri mont şart
    weirdo1 ve Metehan07-70 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı mertky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla üzerinizde deri mont yoktu. Buradan çıkarılacak sonuç deri mont şart
    Held tekstil mont vardı ama beğenmedi sanırım

Belki kizacaklar ama volkswagen bayileri nasil burnundan kil aldirmaz, umursamazsa bunlarda en az o kadar oyle. Kawa, honda, suzuki ve tabiki yamaha kisaca Japonlarin hepsi ayni.
    Bu bayilere gore en iyisi onlarin ki, hic bir zaman onlarin digerlerine gore eksigi olamaz.
    Kat kat iyi mal satan BMW bile bunlarin girdigi triplere girmiyor ya ona yaniyorum.
    kdiner ve Mengu16 bunu beğendiler.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki kizacaklar ama volkswagen bayileri nasil burnundan kil aldirmaz, umursamazsa bunlarda en az o kadar oyle. Kawa, honda, suzuki ve tabiki yamaha kisaca Japonlarin hepsi ayni.
    Bu bayilere gore en iyisi onlarin ki, hic bir zaman onlarin digerlerine gore eksigi olamaz.
    Kat kat iyi mal satan BMW bile bunlarin girdigi triplere girmiyor ya ona yaniyorum.
    Marmaristeki honda bayi gayet güler yüzlü sempatik bi imaja sahip ama gel gelelım kuşadasındakı honda bayine gidersenız adam dukkanda cık kalabalık yapma dıyecek kadar ılerıye gıdebılıyor bence bunun markayla alakası yok orada çalışan ADAMlarla alakalı kadıkoydekı ktm serviside bence çok güler yüzlü ve ilgili esnaflık olayın anahtarı bence
    r48, ///MPOWER ve Zephyros bunu beğendiler.
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Belkide sende var sıkıntı Olabilirmi? bunu hiç düşündünmü?
    Bende esnaf sayılırım bilgisayarcıyım günde 1000 kişi gelip işimin arasında saçma sapan şeyler sorup s****r olup gidiyorlar çevirip adam akıllı sopa atasım geliyor.
    Esnaf olmak çok zor

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    müşteri her zaman haklıdır

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Mağaza personeli tırt demek.

Ben de işletmeciyim. Ki sen söylediğine göre ne istediğini bilen alıcı müşterisin. Seni bile kapamadıysa o elemandan bir halt olmaz. Başlamadan yollasınlar böyle odunları.
    planet58 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı fatih. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belkide sende var sıkıntı Olabilirmi? bunu hiç düşündünmü?
    Bende esnaf sayılırım bilgisayarcıyım günde 1000 kişi gelip işimin arasında saçma sapan şeyler sorup s****r olup gidiyorlar çevirip adam akıllı sopa atasım geliyor.
    Esnaf olmak çok zor
    En çokta onu düşündüm zaten ama ne gibi sıkıntı olabilirki?

Müşteri olduğumuz halde aman adamlar rahatsız olmasın acaba meşgullermi diye düşünüyoruz

Tamam esnaflık kolay değil bunu en iyi bilenlerden biriyim mesela kız arkadaşım ayakkabıcıda çalışıyor hergün yanındayım bazen bir buçuk saate yakın ayakkabı deneyip almayan kadınlar oluyor ben diyorumki gönder şu kadını almazsa almasın ama yinede son saniyeye kadar tatlı dille müşteriyi kaybetmemek için uğraşıyorlar

Ben yamaha bayisinde içerisi boş olduğu halde gayet net ve hızlı bir şekilde istediklerimi sordum kimseyi oyalamadım ve hemen çıktım. Ben ayaklarıma kırmızı halı serip kahve ikram etmelerini beklemiyordum zaten öyle yapsalar bile yine oyalanmadan çıkardım o tarz yerlerde oyalanmayı vakit kaybetmeyi ve karşıdakini uğraştırmayı sevmiyorum
    kdiner ve Mengu16 bunu beğendiler.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Bu yazdıklarından sonra kesinlikle bu servisi de gidilmeyecekler listeme ekledim.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Motosikleti
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yazdıklarından sonra kesinlikle bu servisi de gidilmeyecekler listeme ekledim.
    Aman hocam kimse benim yüzümden ekmeğinden olmasın sen gidip birebir görüşmeden karar verme

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman hocam kimse benim yüzümden ekmeğinden olmasın sen gidip birebir görüşmeden karar verme
    Bu sizinle alakalı değil aslında, bana göre de müşteriye bu şekilde davranmış biri kesinlikle o ekmeği hak etmiyodur ve kazanmasın
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Yamaha yildiz dan bahsediyor evet yeni acildi ama ben 1 senedir her bakima yamaha yildiza gidiyorum ve her seferinde ikramlar oluyor...

Belkide sizde bi sorun vardir nasil davrandiysaniz ilgilenmemisler...

Bu yazdiklarindan sonra bir sonraki 3000 periyodik bakimina tekrar yildiza gidicem..

Tesekkurler

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ümraniye kazımkarabekir mahallesinde devlet hastanesinin orda oturuyorum ben burayı çoğu kişi bilir her neyse geçenlerde yamahanın buraya bir bayi açtığını gördüm
    Hergün önünden geçerken bakardım nihayet açılışı yapmışlar dün çelenkler vardı herkes el sıkışıyor deri montlu abiler felan :D

Neyse bugün hem bi hayırlı olsuna gideyim hemde motul yağ ile bir kask sorayım dedim

Girdim içeri kasadaki adam telefonla konuşuyor bir tanede eleman var içerde kendi halinde takılıyor hiç ilgileniyim yada hoşgeldiniz diyim felan yok bi iş yapmadan etrafımda dolaştı adamın telefon konuşmasının bitmesini bikaç dk bekledim sonra kolay gelsin hayırlı olsun dedim adam 'ne var' dercesine yarım ağızla buyur dedi

Daha ilk saniyeden bi negatif elektrik aldım ama umursamadım motul 5100 sordum pcden baktı var dedi kaskı sordum onada baktı var dedi fiyatlarınıda sordum yüzüme bakmadan cevap kısa cevaplar veriyor hepsine

Kaskları bi görebilirmiyim alcam dedim elemanla yukarı çıkıp bakın dedi yukarı çıktık bahsettiğim kask yoktu.Elemanda bana kanka diyip duruyor Bende bari girmişken yağı alıp çıkayım dedim aldım yağı ödemeyi yaptım iyi günler kolay gelsin dedim adam hiç oralı olmadı elemana birşeyler anlatıyordu bende içimden söverek çıktım

Benmi abartıyorum acaba başkasına normal gelebilir ama bana anormal geliyor böyle şeyler

Bu nasıl bir esnaflık anlamıyorum. Hani 3-5 senelik bir dükkan olursun böyle davranırsın eyvallah ama daha açılalı birkaç gün olmuş müşteriye biraz ilgi en azından birkaç güzel laf söyle yani alıyorsan al almıyorsan çokta şeyimizde oyalama bizi havası var adamlarda.

İnşallah bütün yamaha bayileri ve servisleri böyle değildir yoksa yamaha ya olan bütün sempatim biter
    O bayidende bir daha içeri girmem kimseyide göndermem.
    bunların bütün sebebi asgari ücretle günde 12 saat adam çalıştırma
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    Herşeyi anlatmama ragmen hala hangi mantikla sorunun bende oldugunu dusunuyorsun anlamiyorum , ayrica amacim yildiz ticareti kotulemek felan degil o anda orada olan kişilerden memnun olmadigimi dile getirdim benim motorum yamaha olsa bende ayni bayinin baska subesine giderdim belki, sende memnun kaliyorsan ki oyle soyluyorsun ikramlar bile oluyormus devamli gidersin darisi diger esnaflara

Asgari ucretle calisan adamdan ziyade kasadaki isletme sahibine kıl oldum diyebilirim
    tinerci bunu beğendi.

nuwanda324 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Bence esnaf güleryüzlü davranmak zorunda değil. Yanlış anlamayın asık suratlı olup ilgilenmesin demiyorum. Sadece işini yapsın yeter. Ben isterimki dükkana girdiğimde beni rahat bıraksın. Bişeyler satmak için peşimden koşmasın. Ben ürünlere kendim bakiyim fiyatları hemen altında yazsın. Sormak zorunda kalmiyim. Bişey sormak istersem cevaplayabilecek durumda olsun(telefonla konuşmasın mesela, yada konuşacaksa sorabileceğim başka birileri olsun etrafta). Sorduğum soruya hızlı doğru cevap versin. Ekstra bişey yapmasına gerek yok. Rahatsızlık vermesin yeter. Alacaksam zaten alırım.

Sizinde başınıza gelmiştir mutlaka. Dükkana giriyorsunuz satıcı hemen başınıza üşüşüp bişeyler satmak istiyor. Alacağım varsa da almam. Yada karakter analizi yapıp türlü türlü numaralar yapmaya çalışıyor. Pazarlık payı koyup fiyat söylüyor. Alıcıya göre fiyat biçiyor. Bana farklı fiyat, başkasına farklı fiyat biçiyor. Bana ucuz veriyorsan onu kazıklıyorsun, ona ucuz veriyorsan beni kazıklıyorsun. Ürünün fiyatı belli olacak arkadaş. Bide bu tarz şeylerle esnaflık, insan sarraflığı diye övünüyorlar. Sonra küçük esnaf bitiyor. Bitsin arkadaşım bitsin. Bu büyük marketler size ne etti? Esnafın ne faydasını gördük şimdiye kadar?

Öooohh. İçimi döktüm rahatladım.
    mustafa_325 bunu beğendi.

Yamaha ile iletisime gec sikayet et bence

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biyere ilk girdiğin zaman adamın suratına bak meymenet yoksa çıkarsın. yüz, karakteri yansıtır. bu konuda önyargılı olabilirsin atış serbest

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha yildiz dan bahsediyor evet yeni acildi ama ben 1 senedir her bakima yamaha yildiza gidiyorum ve her seferinde ikramlar oluyor...

Bu yazdiklarindan sonra bir sonraki 3000 periyodik bakimina tekrar yildiza gidicem..

Tesekkurler
    Israrla belki sende sorun vardır diyosun? Ne gibi sorun olacak satıcıya mı yapışmış? Motor satıcılarının çoğunun müsteriye yaklaşımı ortada.(Güleryüzlüler var fakat az) Bu açılan dükkanda onlardan biri belki de ya da o güne has öylelerdi.
    Eren kardeş bundan sonra sana nasıl davranıyorlarsa sen de aynı şekilde cevap ver. Laf çak gider ayak

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı IRau adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Tesekkurler
    Bu yazdıklarından sonra inatla Akp'ye oy vericem der gibi olmuş
    IRau ve 28indensonra bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)