Değerli bir abim sağolsun Tracer'ı test etmem için bana verdi.
Kullandığım en güçlü motor oldu kendisi, ben bu kadar eğleneceğimi inanın bilmiyordum
İyi Seyirler!
Daha Fazlası için takipte kalın dostlar!
Değerli bir abim sağolsun Tracer'ı test etmem için bana verdi.
Kullandığım en güçlü motor oldu kendisi, ben bu kadar eğleneceğimi inanın bilmiyordum
İyi Seyirler!
Daha Fazlası için takipte kalın dostlar!
mt-09 u seviyorum fakat ağırlık güç dengesi çok korkutuyor insanı.
ss tarzında motor kullanan herkesten sonra sende onlar gibi enduroya oturunca ooo rahatlığa bak diye tepki vermişsin , hiç şaşırmadım
bakalım kısmet olursa 2 sene içinde alacağım kendisini
vuhu dediğin yerde urkishrider vuhu demesi geldi ok arkadaş bu kada güçlü makineler yok arkadaş... bana ters iyi kazasız sürüşler.D
A modunda da bir tur atmanı öneririm. Dikkat et aklını almasın ama ;)
Hissiyat çok olmuş.
Qickshifter sen miydin?
Payaşımlarını takip ediyorum.
http://opensproject.blogspot.com.tr
Sonunda aldıracaksınız bana bir mt-09 bi motor bu kdar mı övülür arkadaş, bu arada youyube'da takipciniz qickshifter'ın sen olduğunu bilmiyoruk öğrendik iyi oldu...
Tracer gerçekten ayrı bir dünya oldu benim için diyebiliyorum hocam :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
işin kötü yanı, R25'e alışmam 1 günümü aldı :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
Çok çok teşekkür ederim..
Evet, ta kendisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Hocam, eğer yeteri bütçe varsa, eğitim ve tecrübe de bu makineyi destekliyorsa hiç beklenmez. benim böyle bir makineyi zaptedebilmem için en az 1-2 sene var :D
,
[/COLOR]
Hocam, eğer yeteri bütçe varsa, eğitim ve tecrübe de bu makineyi destekliyorsa hiç beklenmez. benim böyle bir makineyi zaptedebilmem için en az 1-2 sene var :D[/QUOTE]
Usta olamadık daha ama kel kör 25 yıllık bi tecrübemiz var işte Allah kabul etsin Sorun bütçede o konuda hiç tecrübem yok desem yeridir tamamen kredi ben ısrarla zx636 ya da zx10r dedim ama bütçe olmayınca yine ninja 300'e kaldık ve motor fiyatları da böyle giderse motor ömrümün son kalan yıllarını ninja 300 üstünde geçireceğim sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)