Arkadaşlar merhaba! Ben bir kaç aydır foruma üyeyim, yaklaşık 1,5 yıldır falan da takip ediyorum, ehliyetimi aralıkta aldım, ilk motorum olacak daha önce de benzer konular açtım, bir kaç motosiklet konusuna yorumlarımı yazdım... Yaşım 26 İzmir'de ikamet etmekteyim memurum, alacağım motosiklet ilkim olacak, herşeyi onunla öğreneceğim inşallah... Şimdi şöyle bir sorunumum var elimde birikmiş 13 Bin TL var, istesem kredi çekip KTM Duke 250 ABS, Yamaha R25 yada Honda CBR 250R alabilirim, ancak işe başladığımdan beri 6 yıldır ömrüm kredi ödemekle geçtiği için ve ilk motosikletim olacağından kendimi tekrardan bu kadar borca sokmak istemiyorum... Daha çok naked sevdiğimden aklımda Pulsar 200 NS var, soruma geleyim; kendim çok titiz bir insanım, 2. el araçlara hiçbir zaman güvenemiyorum, 2. el pulsarlara 7500 Den aşağı isteyen yok ki sıfırları 8290, bende sıfır bir tane almak istiyorum nisanın ortası gibi, zaman az kaldığından konu açma gereği duydum, bu motosikleti gerçekten önerir misiniz kullanıcıları olarak? Beni üzer mi, 2-3 sene kullansam iyice öğrenip daha büyük bir cc ye geçsem ihtiyaçlar mı karşılar mı? 2016 modellerde de hala sorunlar var mı, titreşim hala daha çok var mı? TVS 200 rtr çıkacakmış onu bekleyin falan diyen var, başka önerileriniz varsa onlarıda beklerim, yorumlarınızı detaylı olarak bekliyorum benim için çok önemliler, şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkür ederim, Allah kimseye kaza bela vermesin...