Motoruma ekspertiz raporu almak istiyorum
Reklamlar
-
Selamlar,
Dün itibariyle izmir'den kawasaki versys 650 mi aldım, istanbul'a getirdim.
Motor 3500km de ve ilk sahibi düzgün kullandığını söyledi, yine de neyi eksik neyi tam uzman gözüne ihtiyacım olduğunu fark ettim.
Servis yerine ekspertize vermek istememin sebebi, ince ince bakarlar, servistekiler biraz baştan sağma iş yapacaklarmış gibi geliyor bana.
önerebileceğiniz bir yer var mı?
Reklamlar
-
3500 kmde motorun neyıne bakıcaksınız yahu rolantıde duzgun calısıyormu? zincir gerginliği ve yağı iyi mi? Motor yağı uygun seviyedemi? Bunlara cevabınız olumlu ise kafanıza takmayın bu kadar
-
eh işte, servise götürdüğümde de aynı cevabı alacağımı düşündüğüm için ekspertiz yaptırmaktan bahsettim.
görünüründe birşey yok, zinciride iyi yağıda iyi, peki ya bilmediğimiz yerleri?
101 Nokta ekspertiz diye birşey varmış, sabahtan beri araştırıyorum. her noktaya tek tek bakmaktan bahsediyorum. vereceğim 100-200 olur ama en azından varsa birşeyi öğrenmiş olurum.
-
Moderatör
Dostum motorda kaza bela yok ise, gerisini kendine dert etme.. Zaten daha 2015 alet.. Ayrıca bu iş aldıktan sonra yapılmaz. Bir hata çıkarsa koyar adama
-
Expertiz yaptırmak istiyorsan git yaptır için rahat olsun
-
Doğrudur, almadan yaptırılır, fark yaratayım dedim
durumlar sebebiyle yaptıramadım, biliyorum motor temiz ama en azından uzman raporu da fena olmazdı.
Time_shifft:
Git yaptır diyorsun da, yer önerisi bekliyorum.
-
Bence motordan anlayan ayni motor sahibi o motorda tecrubeli bi arkadaş bul ona göster eminim servisten daha detayli inceler.Çünkü servisler marka modele göre değil genel şekilde inceliyor,bu şekilde de 3500km motorda birşey bulabileceklerini sanmıyorum.
-
Levent Ustaya gidin maslakta, nam-ı diğer Altın Elbiseli Adamın ustası, bişey varsa vidasına kadar söyler size
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)