Honda bunu getirirse şaşırmayın CBF 190 R
Reklamlar
-
Hintlilerin çinlilerden zevkli olduğu aşikar da honda nın bu hırsı markayı bok ediyor.. 2010 dan beri söylerim, hondanın tek yapması gereken o racing masturbasyonu (alıcısı var abi saygı duyarım) cbr250 leri, uçurtma gibi crf250 yi değil de aynı motoru kullanan efendi bir 250cc, cbf150 tipinde bi commuter nakedi oturtamadı piyasaya. eee elin hintlisi geldi yerleşti. yamaha zaten alıcısı belli. bu ucubeler ise tıpkı altına tayt giymiş türbanlılara benziyor.
Reklamlar
-
hava soğutmalı motor
-
Ölü piyasa o piyasa gençler hepimiz tuttuk hayırlı olsun
-
.
bu konuyuda bi hortlayaım...sonra ben demiştim diye hava atıcam çünkü..sanki bana faydası var bu ay ortası EICMA Fuarına gelecek 2017 ler bizede geleceği için ay içi netleşecekmiş ne geleceği falan...
-
Aslında ucube gibi gelmedi bana şekli yakışıklı çift silindir olsa 250 cc çok tatlı olur. Tipi hoşuma gitti.
-
Honda Cbf 190 R değilde X uzantısı ile Mondial Rx3 benzeri bir motor üretti,TR ye getirirmi bilinmez..
-
Hocam haklisiniz. Honda 250 cc'de uygun makineyi bir türlü oturtamadi. El-mahkum cbf150 ile idare ediyoruz. Ama nereye kadar?
250 cc'ye niyetlendigin zaman mecbur diger markalara yöneliyorsun. Bakıp bakıp geri donuyorsun.
Cbx190f'ye gelince, belki klasik cbf150'den daha sportif bir duruş sergilese de, pek bir fark olacağını zannetmiyorum.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ucuza çok beygir istiyosan çare Cg. Sana da bi tane modifiye Cg toplayalım abi
Düdük gibi şaseli olmasına gerek yok benimki mesela arka maşa hariç CBF150 çakması. Selesi, gidonu falan CBF ile aynı.
senin motoru seri üretsen keşke. balansörlü, 210cc uygun parçalı motora biner herkes.
-
Benelli daha güzel amk..
-
Ben beğendim makinayı,şuan cbf150 kullanıyorum 3 seneden fazla beni hiç üzmüyor,ama bu makina biraz daha şekilli sanki, benim için önemli olan yedek parça ve de servis sıkıntısının olmaması,gerisi boş.
-
Salcano pisiklet al sen her istedigim model var tr de.
-
O kafa grenajı neden naked modellerde bu şekilde çirkin
-
Yaw abi yeter dus hondanin yakasindan. Nesi var guzel alet iste?
Devamli hondayla ilgili actigin konulari goruyorum yıllardır. Bu israr neden? Baska marka mi yok? Bir ara inazuma da aldin. Abi yanlis anlama kusuruma da bakma ama hicbir seyden memnun olmayan bir halin var diye düşünüyorum.
250cc. Naked mi istiyorsun? Inazuma var, mt25 var, tnt25 var, tnt250 var, pulsar var... Hyosungun modelleri var..
Bilmem belki daha bilmedigim modeller de vardir. Illa hondadaki israr neden?
Yeter abi biktik yaw. :D
(Not: Umarim alinmazsin.)
-
reverse adlı üyeden alıntı
Devamli hondayla ilgili actigin konulari goruyorum yıllardır. Bu israr neden? Baska marka mi yok? Bir ara inazuma da aldin. Abi yanlis anlama kusuruma da bakma ama hicbir seyden memnun olmayan bir halin var diye düşünüyorum.
250cc. Naked mi istiyorsun? Inazuma var, mt25 var, tnt25 var, tnt250 var, pulsar var... Hyosungun modelleri var..
Hakikaten. Motor bu kadar canıma dert olsa binmem ben yahu :D O yok, bu yok...
-
Piyasaya Pulsar girmese daha 10 sene bize antikaları satmaya devam ederlerdi , iyi ki Pulsar var.
-
Geleceğinden ben eminim
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Geleceğinden ben eminim
Ben de gelmeyeceğinden eminim....Vakti zamanında CB160 Hornet'te çıktıydı....CBF 150'ye dewammm....
-
Bunun top speed kaç acaba? Sizce Tahminen ne olur? Ben 120 km/h diyorum.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
piyasayı oyntırmış, hmmff hadi ordan.
ben 3. motorumu kullanıyorum ve kısmetse 4. motorumuda kullanacağım. almayın kardeş. gidip bu sıfır motorlardan alacağınıza kendinize alternatif ayarlayın da bir taraflarını kaldırmayın şu firmaların.
hem dert yakınıyorsun hemde mecbur yine alıcaz diyorsun. bak bana ben alıyormuyum. 5 ay cbf150 planı yaptım sonra denkleşen parayla fıstık gibi tvs apache rtr150 aldım. hatta 180cc yaptım ve şu anda 0-100 hızlanmasın 10 saniye civarıdır. dişli modifiyeside yapacağım daha seri olacak. tip desen var. sağlamlık desen motor 52 bin kilometrede ve ben keyfi silindir piston atmam dışında masraf çıkarmadı.
gayet sağlam.
gerçi apaçide suyunu çıkardı fiyat konusunda. hondayı geçti namussuz.
-
reverse adlı üyeden alıntı
biraz seçicilik var aga napim..benim olayım servis kalitesi servis memnuniyeti...bak Inazuma çok ağır çift egsoz var balkonuma girmiyor ya da gıdı gıdına giriyor..mt 25 de öne doğru inceden domalingen ve oturuş commuter gibi değil ..tnt daha görmüşlüğüm yok bir kere ışıklarda gördüm pardon pulsarada gvenmediğim gibi onunda oturuş pozisyonu selesi deposu falan kötü...baktım bu 250 de bi cacık yok..alıcam bi mt07 artık aga..yapcak bişey yok...alısamda şaşırma..
fatih.met adlı üyeden alıntı
piyasayı oyntırmış, hmmff hadi ordan.
ben 3. motorumu kullanıyorum ve kısmetse 4. motorumuda kullanacağım. almayın kardeş. gidip bu sıfır motorlardan alacağınıza kendinize alternatif ayarlayın da bir taraflarını kaldırmayın şu firmaların.
hem dert yakınıyorsun hemde mecbur yine alıcaz diyorsun. bak bana ben alıyormuyum. 5 ay cbf150 planı yaptım sonra denkleşen parayla fıstık gibi tvs apache rtr150 aldım. hatta 180cc yaptım ve şu anda 0-100 hızlanmasın 10 saniye civarıdır. dişli modifiyeside yapacağım daha seri olacak. tip desen var. sağlamlık desen motor 52 bin kilometrede ve ben keyfi silindir piston atmam dışında masraf çıkarmadı.
gayet sağlam.
gerçi apaçide suyunu çıkardı fiyat konusunda. hondayı geçti namussuz.
geleceğinden değil de işte ya tutarsa misali ya gelirse..tvsde güzel makina..ama çok titreşimli..doğru distribütörlerin elinde olsaydı pazar lideri olurdu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)