Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İLK MOTOR ÖNERİSİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT-25
    Arkadaşlarım,abilerim aranıza yeni katıldım.Üye olmasamda 1 yıldır sitenizi takip ediyorum.Neyse gelelim soruma.
    17 yaşındayım ehliyete yazıldım 125 cc'lik bir motor almak istiyorum kafamdaki motorlar; Yamaha Mt-125,Honda PCX,CBR 125,Vespa Sprint bunlardan hangisi veya hangileri bana uygundur tip olarak en çok hoşuma giden mt-125 ama kendime ait ilk motorum olduğu için Vespa'da mantıksız gelmiyor.
    7000-12000 arası sıfır bir motor almak istiyorum.Günlük ortalama 20 km yol yaparım,yakıt kousunda üzmeyecek,parçası ucuz,kaliteli bir motor almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Ben geçen yıl baharda honda msx 125 le başladım
    Boyun 1.75 in üzerinde değilse tavsiye ederim
    Çok güzel başlangıç motoru, inanılmaz da keyiflidir
    Mutlaka dene

Bu arada vitesli mi yoksa scooter mı istiyorsun önce buna karar vermen lazım

Motosikleti
    MT-25
    Geçen hafta itibarı ile msx alarak aranıza katıldım.Öneriniz için çok teşekkür ederim.
    SAZMAN bunu beğendi.

hayırlı olsun bizim burada da var ondan da çok komik duruyoruz üstünde o motora nasıl sığabiliyosunuz oyuncak gibi :D.kazasız belasız inşallah.

hayırlı olsun

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2011)
    Tvs Apache'nin son modellerine yakından bakınca aklım çıktı diyebilirim

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Hic kafanda olmayan bir motosikleti almis olman farkli olmus
    Hayirli olsun. Kazasiz belasiz..

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    Hayırlısı olsun dostum bende Bajaj 150 NS ile başlayacağım inşallah yeni konu açmadan başlangıc motoru olarak başlayabilirsin dediler bayidekiler sizlerin yorumu nedir?

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    kardeşim bak ben bıktım artık sen düşün. sürekli geliyorlar, kimin bu apaçi soruları geliyor. bu motorun markası ney diyorlar. nerenin malı bu diyorlar. yakında motorumun ırzına geçecekler diye korkuyorum yolda o kadar ilgi çekiyor güzel ve yakışıklı bir motordur.

TVS Apache RTR 150 den bahsediyorum sağlamlık konusunda gerçekten iyi. 41 bin kilometrede aldım ve 45 bin kilometre oldu benim makine ve sorun çıkartmıyor. sıfır alsam nasıl bir şey olur merak ediyorum.

alışmışlar yok honda yok yamaha. bakın başka markalarda var.

TVS apache rtr 150 öneririm.

edit: eğer motorum honda cbf150 olsaydı bu kadar ilgi çekmezdi hatta yüzüne bakan olacağını sanmıyorum. ben özellikle 2012 model kasasına hastayım apaçinin ve kesinlikle sarı renk olacak. al bu makineyi sonra yolda istediğin kadar ybr125 tokatla yada cbf150 tokatla. dün ben cbf150 solladım ama adam nasıl gidiyorsa artık ben red line'a soktum makineyi anca öyle geçtim. biraz ileridede ybr125 arkama takıldı garibim ama gittikçe geride kaldı hep.

edit2: anca cbf sollarım zaten 115 km hızdan sonra red line başlıyor benim apaçide.

Motosikleti
    MT-25
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hic kafanda olmayan bir motosikleti almis olman farkli olmus
    Hayirli olsun. Kazasiz belasiz..
    Evet aklımda değildi fakat Konya'da fazla motor bulamadım kafama göre denk gelince de kaçırmak istemedim.Aldığımda 800 km civarındaydı şu anda 1700 km'de 7250 tl'ye aldım fiyatı da uygun geldi sıfırının plaka vs. masraflarını düşünüce.Fakat parçası pahalı sağa yatırdım ayaklığı kırdım parça 325 lira tuttu sipariş verdim parçanın gelmesini bekliyorum ayaklıksız sürüş hiç güzel olmuyor ve kendimi dengede hissedemiyorum.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Geçmiş olsun 7 günde 900 km nereye gittin yahu

Ayaklık diyince anlayamadım, sonra pegi kırdığını düsündüm.

Motosikleti
    MT-25
    Ayaklık dediğim bu parça
    Parça isimlerini fazla bilmiyorum zamanla çözerim galiba kusura bakmayın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)