Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu ekipmanlar nasıl ?

REKLAM ALANI

Merhaba abilerim,

Eğer bu çocuk küçük, bıktık sizden, sen en iyisi git 600rr motor al tarzı saçma sapan seviyesiz yorum yapacaklar lütfen devamını okumasın.
    16 yaşındayım ve a1 ehliyeti ile 125cc'lik yamaha yzf alacağım. Ekipman bilgim olmasığı için okula her gün giderken gördüğüm mağazanın sitesine girdim ve böyle kafama göre bir kaç yorumlarıda okuyarak ekipman dizdim gördüğünüz gibi bütçem 2000tl bana neler önerirsiniz ? Ve daha iyi bir site var mı ekipman bakmak için burada arai bile yok :D sizce hangi siteden bakayım ve kask olarak ne önerirsiniz ? Motoru mat gri alacağım tek farklı renk lastiklerde kırmızı çizgi geçecek birazda renkleri buna uygun yapmak istedim ama beyaz da araya sıvıştı şimdi sizler bilgilisiniz en mantıklısı sizin yorumlarınız sizler neler önerirsiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Dainese knee v ile ilgili bir konum var. Kendi kendine yırtıltı. Düşmedim, biyere takılmadım, yıllarca kullanmadım ama sökülme yaptı hafif. Bilginiz olsun. Ama çok rahat bir dizlik.
    Digerlerini kullanmadım birşey demek istemiyorum.

Five glovesin gosterdiginiz modeli değil ama kadin için siyah beyaz bir eldiveni var modelin adını unuttum ondan çok memnun kaldım ve eldivenler gayet fit eli sarıyor ve sağlam bence.
    Konum.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-sikinti.html
    Mertcan00 bunu beğendi.

Alıntı EldekiDebryj adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dainese knee v ile ilgili bir konum var. Kendi kendine yırtıltı. Düşmedim, biyere takılmadım, yıllarca kullanmadım ama sökülme yaptı hafif. Bilginiz olsun. Ama çok rahat bir dizlik.
    Digerlerini kullanmadım birşey demek istemiyorum.

Konum.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139863-dainese-dizlikle-ilgili-sikinti.html
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğim konunuzu.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Alıntı Mertcan00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hemen inceleyeceğim konunuzu.
    Yorumlarda bir arkadaş 3 senedir kullanıyorum iyi bakıyorum demiş ama bende ürünlerimi özenli kullanırım. Hor kullansam zaten öyle bir konu açmazdım. Olabiliyor demek ki bana denk geldi. Five gloves eldiven seçmissiniz birde o bildiğim kadarıyla sağlam bir eldivendir kendimdede var 1,5 senedir kullanıyorum. Yukaridaki yorumumuda güncelledim.
    Mertcan00 bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Kask'i hic kullanmadim ama nolan agv yada bell gibi markalara bakmani tavsiye ederim.eger bulabilirsen bell vortex butceye gore guvenlidir.
    Mertcan00 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)