(04.02.1999 Güzel sanatlar müzik bölümü )Yeni Ehliyet alıcam ve bu motoru almayı düşünüyorum kullanan varsa yorum yazabilir mi genelde olumlu bir motor hem görünüş konusunda hemde performans bekliyorum yorumlarınızı ...[Aprilia RS125)
(04.02.1999 Güzel sanatlar müzik bölümü )Yeni Ehliyet alıcam ve bu motoru almayı düşünüyorum kullanan varsa yorum yazabilir mi genelde olumlu bir motor hem görünüş konusunda hemde performans bekliyorum yorumlarınızı ...[Aprilia RS125)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lia-rs125.html
Konu kilit...
https://www.youtube.com/watch?v=WXiLBUFafPc Arkadaşlar bu renkte bulabilirmiyim peki simsiyah , tek hoşuma giden rengi bu çünkü klasik ve güzel
beygir den dolayı sorun mı oluyor , yine 125 cc kategorisinde değil mi 125 cc diye ruhsata yazılamaz mı ?
Nasıl yapabilirim çözümü yok mu ya :D , en sevdiğim motor bu 125 likler arası olamaz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Uğur adlı kullanıcıdan alıntı yaptım , kullanılabiliyormuş herhalde birisi onay verebilir mi kullanaılıyormu
Yamaha
Yamaha Ybr 125
Yamaha Crypton
Yamaha WR125 R
Yamaha WR125 X
Yamaha Bw's 125
Yamaha Cygnus X
Yamaha N Max
Yamaha D'elight
Yamaha Cygnus L
Yamaha MT 125
Yamaha YZF R125
HONDA
Honda Cb 125 E
Honda Cb 125 Ace
Honda Fizy
Honda Spacy & Honda Spacy Alpha
Honda Pcx 125
Honda Wing go
Honda Cbr 125
Honda Msx 125
SUZUKİ
Web sitesi güncellenmekte..
KAWASAKİ
Kawasaki Klx 125
BAJAJ
Bajaj Discover 125 St
TVS
Tvs Scooty Pep
Tvs Scooty Zet 110
Tvs Jupiter
Tvs Neo X3i
Tvs Wego
APRILLA
Aprilla RS4 125
KTM
KTM RC 125 ABS
KTM 125 DUKE ABS
SYM
Sym Crox 125
Sym Jet4 125
Sym Symphony 125
Sym Mio
Sym Fiddle II
Sym Orbit II
KYMCO
Kymco Agility 125
Kymco Super 8
Kymco People One 125i
MONDIAL
100 UAG
100 Masti
100 Masti X
100 MG Prince
100 MG Superboy
50 Revival
100 Loyal
100 RT
125 NT TURKUAZ
125 ZNU
125 ARDOUR
100 SFC Snappy X
100 MFH
100 SFS SPORT
100 MFM
100 SFC AUTOMATİC X
Yeni ehliyet yasası hakkında detaylı bilgi için;
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-bilgiler.html
Güzel kardeşim, bak uzak dur
Aprilia canını yakar.Bizzat Aprilia kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.Özellik olarak sınıfındaki bütün motorlardan daha iyidir.Ancak parçası pahalıdır ve bulamazsın, özel Aprilia ustası ister, acemiye kesinlikle gelmez.Senin tek alacağın motor Cbr 125.Ne yazık ki ülkemizde mantıklı seçenek tek motor Cbr 125.
He alırsan motordan soğursun zaten binemezsin, götürdüğün ustalara para bayılırsın, ucuz olsun diye uyduruk iş yaptırırsın.Motoru yatırırsın, parça beklersin oda parçaya verecek paran varsa.
Abi sözü dinle kesinlikle uzak dur.Git Cbr 125 al keyifle bin.
Çok teşekkür ederim öncelikle ilgilenip yorum attığınız için , haklısınız performans olarak iyi , yani tutulmak kavramı varya o motorun spor oturuşu yada gerek görünüş olarak felan yani almak istiyorum ben öyle hız adamı değilim zaten kontrollu sürerim fakat alabiliyormuyum acaba 04.02.1999 doğumluyum [teşekkürler]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
Yardımcı olacak var mı ?
Şimdi 2 zamanlı olanı alamazsın, sanıyorum ki 4 zamanlı olanı alırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)