ne demek sanmıyorum, yalan mı söylüyor #Merdo isimli arkadaşımız. o arkadaşımızda öyle aldı, geçen sene başlık açmıştı hatta yanlış mı hatırlıyorum
Ben öyle bir ima etmedim bu konuda yabancı olduğum için tepkimi yazdım , olabilir ki bilgilendiriseniz sevinirim işte Hem aprilia rs4 konusunda hemde bu konuda
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Rs4 APRİLİA Alabiliyormuyum acaba konu netleşecekse son girenler için birdaha yazayım dedim
Yalniz simdi baktim da sahabindan a, ikinci eli ne ka guzelmis sifir fiyattan asagi satan yok kafayi siyirmis bunlar hem bilmem kac km surmusler hem de sifir fiyata keriz bekliyorlar
Vay arkadas :D 2t alma bence dizel diyorlarsa arkadaslar dizeldir ama arabadan fazla yakar. Kronik sorunu yag yakmadir. O kadar cok yag yakar ki depoya yag dokenler vardir. Ha ben alsam 2t alirdim cunku dumani sesi kokusu hosuma gidiyor.
Benim ilk motorum yokuş aşağı 258km yapıyor
Bir de güzel sanatlar mezunuysan zaten ötv ödemiyorsun büyük avantaj
Hiç düşünme al derim
Soruyu soranlar çoluk çoluk cevaplayanlar ergeniyus ne olcak bu sitenin hâli moderatör üyelik için bi yaş sınırı getirin artık...
goygoyu ilk 3 mesajda bende destekledim.
Kafamda bir soru var : Ben a1 ehliyetle 4 zamanlı Aprilia rs4 kullanabilir miyim ?
Kardeş sen aprilia yı boşver git ybr al tin tin bin 2 zamanlı makina acemiye gelmez
O motorun şasesi 2 zamanlı olan derbi gpr 125'in şasesidir.Yol tutuşu gayet iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)