konu dışı paylaşıma paylaşacagım ordayım
konu dışı paylaşıma paylaşacagım ordayım
Konu Dışı bölümünde bu tarz paylaşımlar yapabılırsın
başka bir yere git tabi çünkü burda açabileceğin tek konu mototr tavsiyesi , alacağın tek cevap da az daha koy ybr al.
bu çok önemli hayati konular arasında senin konun gereksiz yer kaplamış (!)
kısmetse haftaya gideceğim izlemeye
Görüntü efektleri aşmış, konusu çocukça olmuş, ben biraz sıkıldım, bir de küçük süpriz var filmin sonlarına doğru..
Bu arada filmin başında en az 10 tane R1200GS var..
Dilme çok kötü diyorlar. Yüksek beklentiyle gitmeyin hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
süpermen sağlam bi dayak yiyor batmandan sağlı sollu acayip sonra bak ben nasıl cesurum diye doomsdaya kafa tutuyo ikisinide pamuğu tıkıyorlar :D
doomsday fragmanı sağ olsun, bütün hikayeyi açık etti zaten.
http://www.imdb.com/title/tt2975590/
7.5 puan almış şimdilik
Bilet parası Imax için 30 tl. Aile boyu izlesen 120 tl. Az daha konup YBR alınır bence.
Ducati Panigale de var beyazından keşke biraz onlarla sahneler olsaydı demedim değil
kawasaki olsa yeşilinden tadından yenmez
hafta ici gideceğim , haftasonu ana baba günü her yer
Bunlara neden vs attırıyorlar hala anlamış değilim. Yine bir "Benimki daha büyük" davasıyla karşı karşıyayız arkadaşlar
Çok büyük hevesle gitmek isteyenler için özet: gelmiş geçmiş en kötü batmanlerden biri.. Puanın 4/10
Batman iyiydi aslında. Nolanın batman inden farklı biraz daha çizgiromana uygundu. Yaş+joker iyi hırpalamış hissini vermeyi başardı. Ancak artık batmanin ailesi sıkmaya başladı. Onun üzerine saçma dialoglar eklenince(martha nın ...) bide rüya,gelecek,karakter geçişi falan derken 'ha noluyoruz hop o geldi şu gitti vs' takip zorlaşınca süper efektli boş bir film olmuş. Doomsday oldu bittiye geldi vs.
Ancak hem batman hem superman karakterlerinde iyiydi. Hele affleckten hiç beklemezdim böyle iyi batman.
sonunda bunlar donlarını pantolonlarının altına giymeyi akıl etmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)