Başlangıç Bütün Bilgililer lütfen gelsin
Reklamlar
-
17 yaşındayım , 04.02.1999 doğumluyum lise 3 . sınıfım , Ankara güzel sanatlar - müzik bölümünde okuyorum , bu sene motor ehliyeti almaya karar vericem yazın kurs + ehliyet alacağım , fakat istediğim motor bajaj pulsar rs 200 kullanabiliyormum acaba ehliyetim pulsara yetiyormu ?
Reklamlar
-
Akşamdan beri 301838182818281 konu bu a1 alabiliyosun 125 cc lık motor kullanabılıyosun üstü olmuyor maalesef
-
Peki yazın ehliyeti alıp , sonra şubatı beklesem 18 'e girsem alabiliyormuyum , yoksa gidip bir daha ehliyeti yeniletmem mi gerekiyor bu durumda ,ehliyeti alıp sonra motor da 18 e kadar dursa tarzında sonra binsem ...
-
Hayır sadece 125cc ye kadar
-
125 cc ve altini kullanabiliyorsun kardeşim.
-
18e gırmen degıl doldurmus olman gerekıyor dıye bılıyorum,ayrıca ılk motor olarak bahsettıgın motor son derece yanlış
-
teşekkür ederim anladım fakat kafamda bir soru var ,yazın ehliyeti aldıktan sonra 18'i beklesem , bir daha ehliyet yeniletmem gerekir mi yoksa 18 e girdiğim için pulsar alabiliyormuyum , çünkü 18 inde cc artıyor diye biliyorum ilk önce bu konuyu bilen varsa (yazsın )
-
Bu ehliyet sisteminin amacı senin gibi heyecanlı gençlere o motorları sürdürtmemek. Efendi gibi 125 cc ile başlayacaksan başla diyor devletimiz. Bence gayet başarılı.
-
Öncelikle teşekkürler hepinize , siz ne önerirsiniz 125 cbr mi ?
-
bastemaras adlı üyeden alıntı
17 yaşındayım , 04.02.1999 doğumluyum lise 3 . sınıfım , Ankara güzel sanatlar - müzik bölümünde okuyorum , bu sene motor ehliyeti almaya karar vericem yazın kurs + ehliyet alacağım , fakat istediğim motor bajaj pulsar rs 200 kullanabiliyormum acaba ehliyetim pulsara yetiyormu ?
kardeş sen kimseye aldırma büyük al seneye de binersin
-
Tam olarak ne önerirsiniz , ben hız adamı değilim sadece 18 e girdiğimde alabiliyormuyum merak ediyorum bir daha yeniletmek gerekirmi diye
-
Tipi güzel olsun şekil olsun diyorsan cbr 125. Çirkin olabilir önemli değil diyorsan. Ybr yada cb125 ace. Daha ucuz olsun japon olmasına gerek yok diyorsan hero, bajaj bakabilirsin.
-
-
Genç arkadaşın sorusu, ehliyet kursuna yazıldım sınavı geçtim, ehliyet almaya hak kazandım ama ben bu ehliyeti trafik şubeden şimdi değil de 18e bastığım zaman alsam a2 olur mu? olması için ne yapmam lazım.
-
A1 ehliyeti A2'ye yükseltmek için yeniden kursa yazılıp direksiyon sınavına girmelisin. Sertifikayı aldıktan sonra gidip kart haline getirmezsen sertifika yanar.
-
-
A2 değil A ehliyetim var (hayabusa 900 rr kullanabilecek) ama Ybr sürüyorum hiç de gocunmuyorum 80-90 yapıyo daha ne istiyon?125 cc deyince aklına mobilet mi geliyo anlamadım hız tutkum yok diyosun şekil amaçsa Cbr 125 yzf r125 al. İnsanların motosikletin selesinin üstüne bile oturmadan 600 rr ninja 250 alcam demelerini manasız buluyorum dandik gördüğün Ybr bile ışıklarda arabalardan hızlı kalkıyor.
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
A2 değil A ehliyetim var (hayabusa 900 rr kullanabilecek) ama Ybr sürüyorum hiç de gocunmuyorum 80-90 yapıyo daha ne istiyon?125 cc deyince aklına mobilet mi geliyo anlamadım hız tutkum yok diyosun şekil amaçsa Cbr 125 yzf r125 al. İnsanların motosikletin selesinin üstüne bile oturmadan 600 rr ninja 250 alcam demelerini manasız buluyorum dandik gördüğün Ybr bile ışıklarda arabalardan hızlı kalkıyor.
Bende bunu hic anlamiyorum 8 senedir motosiklet kullaniyorum hic heves etmedim yuksek cc bineyim diye canim mi tatli param mi bilmiyorum... Yollar malum aldigimiz beygirler tembellik yapacaksa ne yapayim ben o ccleri... Sirf millete hava ativercem diye de para mi sokaga ativermem.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Haklısınız görünüşü racingmotor olanları seviyorum , en iyi veren de şimdilik cbr 125 gibi gözüküyor , yazın ehliyeti alacağım sonra da motor alıp bol bol pratik yaparım , 0 motor almak istiyorum, 2.el hani pek cazip gelmiyor , siz bu konuda ne önerirsiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
resources adlı üyeden alıntı
Ybr125 iyi bencede
Honda cbr'in görünüşü daha iyi sanki ybr den.
-
ankarada motto akademi var, orda ehliyette alabiliyorsunuz. Gidin oraya hem temel eğitim versinler, motosiklet sürmeyi öğrenin, hem ehliyet direksiyon sınavına yönelik de eğitimi ve ehliyeti paket halinde veriyorlar. Ekipman satın almaya da gerek yok orada ekipman da veriyorlar eğitim boyunca.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)