Başlangıç Bütün Bilgililer lütfen gelsin
Reklamlar
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
ankarada motto akademi var, orda ehliyette alabiliyorsunuz. Gidin oraya hem temel eğitim versinler, motosiklet sürmeyi öğrenin, hem ehliyet direksiyon sınavına yönelik de eğitimi ve ehliyeti paket halinde veriyorlar. Ekipman satın almaya da gerek yok orada ekipman da veriyorlar eğitim boyunca.
Okul kapadığında kurs + ehliyet almam ne kadar sürer ? ortalama fiyatına baktım zaten toplam ikisi 1.5 civarında masrafa denk geliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
ehil adlı üyeden alıntı
şan mı, enstrüman mı
enstrüman , viyolonsel (cello)
Reklamlar
-
2. el temiz bir ybr 3000 ila 3500 TL civarı 2. el temiz bir cbr 125 8500 ila 9000 TL civarı.
Ybr ile küçük bir kaza yaptın diyelim çıkacak en büyük masraf 300 ila 500 TL civarıdır.
Cbr 125 ile yapacağın en küçük kaza da en küçük masraf 1000 ila 1500 TL civarındadır.
Tecrüben yoksa yukarıdaki öneriyi göz önünde bulundur.
Ayrıca ybr alırsan 6000 tl gibi bir para cebinde kalıyor bu parayla yapabileceklerin.
En kaliteli ekipmanı alırsın 3000 TL
Honda güvenli sürüş eğitimleri 1-2-3-4-5 2600 TL
3 ay benzin paran cebinde kalır.
Benim ne hondayla bağlantım var nede yamaha ile nacizane önerilerim bu yöndedir umarım abilerinin sözünü dinlersin.
-
Cumali ALP adlı üyeden alıntı
2. el temiz bir ybr 3000 ila 3500 TL civarı 2. el temiz bir cbr 125 8500 ila 9000 TL civarı.
Ybr ile küçük bir kaza yaptın diyelim çıkacak en büyük masraf 300 ila 500 TL civarıdır.
Cbr 125 ile yapacağın en küçük kaza da en küçük masraf 1000 ila 1500 TL civarındadır.
Tecrüben yoksa yukarıdaki öneriyi göz önünde bulundur.
Ayrıca ybr alırsan 6000 tl gibi bir para cebinde kalıyor bu parayla yapabileceklerin.
En kaliteli ekipmanı alırsın 3000 TL
Honda güvenli sürüş eğitimleri 1-2-3-4-5 2600 TL
3 ay benzin paran cebinde kalır.
Benim ne hondayla bağlantım var nede yamaha ile nacizane önerilerim bu yöndedir umarım abilerinin sözünü dinlersin.
Öncelikle teşekkür ederim bilgilendiğiniz için , fiyat konusunda ybr daha uygun , ama cbr nin görüntüsü konusunda bir hoşluğu var daha çok ilgilimi çekiyor hayırlısı olsun diyeyim umarım bir aksilik çıkmazsa alabilirim , birde bir sorum daha olacak acaba ehliyeti kurs ve ehliyet alımı ne kadar sürüyor ortalama
-
bastemaras adlı üyeden alıntı
Öncelikle teşekkür ederim bilgilendiğiniz için , fiyat konusunda ybr daha uygun , ama cbr nin görüntüsü konusunda bir hoşluğu var daha çok ilgilimi çekiyor hayırlısı olsun diyeyim umarım bir aksilik çıkmazsa alabilirim , birde bir sorum daha olacak acaba ehliyeti kurs ve ehliyet alımı ne kadar sürüyor ortalama
Size en yakın sürücü kursları veya motosiklet eğitim kurumlarından öğrenebilirsiniz 2001 yılında aldığım için hiç araştırmadım.
-
Aprilia RS125 e ne diyorsunuz bence cbr den daha hoş görüntüsü var yorumlarınızı almak isterim ?
-
"cello" piyanoyu sevmem. enstrüman dediğin; kucağına (başı boş saatlerde) alıcan.
menisküsümü rezonansa soktuğu günden beri uzak dururum. halbuki iki tekerciler için ilgi (titreşim, eksoz, konumu) uyandırıcı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)