Neyse dediklerinizden sonra kararı mı verdim büyük ihtimallede honda cbr 125 alacağım küçük ve ucuz parça gayet iyi benim için ktm 0'ına 13 verecegım 8000 hatta daha ucuza alırım honda gerisinide ekipmana
Neyse dediklerinizden sonra kararı mı verdim büyük ihtimallede honda cbr 125 alacağım küçük ve ucuz parça gayet iyi benim için ktm 0'ına 13 verecegım 8000 hatta daha ucuza alırım honda gerisinide ekipmana
Yakinda 2003 doğumlular falanda gelir a1 ehliyetle 600lük motor sürülürmü diye
bir şey olmaz 1400 tl ceza yersin :D
Son yazdığı mı okumadan cevaplar geliyor nasıl silerim bu konuyu cevabımı aldım zaten
Tebrikler genç, doğru yolu bulmuşsun Eğitime ve ekipmana ver paranı. Ekipman alırken de yazlık ve ilkbahar&sonbaharlık gibi iki versiyon al. Dört mevsimlik ekipman olmaz. Yazlık file mont + katmanlı bir mont al, yazlık bir eldiven bir de su geçirmeyen deri bir eldiven al, uzun çizme mutlaka al, pantolon almayı düşünüyordun sanırım ok. Güzel bir yağmurluk takımı al, balaklava ya da buff al bir de kulak tıkacı al. En sağlam parayı kaska ver, 1000 TL altında olmasın.
Bir de tabi bir zahmet gidip temel motosiklet eğitimi al.
Kanunda ne yazıyorsa o
Eğer 250 alacağım dersen 2 sene daha bekle
Kaza örneği verenler olmuş jetta tamponda darbe emiciler değişti düzeltildi rutus yapıldı 2300 TL sigorta karsiladi yenisini sen düşün böyle bir durumda ne yapacaksın
Yasal açıdan Derecesi tutmayan ehliyetle araç sürdüğünde aynı ehliyetsizmişsin gibi ceza yersin, ve tutarlar gerçekten yüksek olduğundan Canın yanar, Allah korusun kazada da aynı durum geçerli sigortaya boşa para yatırmış olursun çünkü sigortan kaza parasını ödemez.
Sen ehliyetin kullanmış olduğun araca yetersiz olduğunu bildiğin için her çevirme gördüğünde, polis gördüğünde rahatsız olursun ve kaçacağım derken trafikte hata Yaparsın,
Ayrıca 16-18 aralığına sınırlama koyulduysa bu yasayı koyanların bir bildiği vardır.
Yaşın genç olduğundan başlar başlamaz motordan soğumaman için bilindik güvenilir bir marka motorsiklet ve muhakkak sağlam ekipmanlar Alman'ı tavsiye ederim.
250cc fiyatına eski kasa 600lükler var kardeşim bence bi düşün nasıl olsa eğitim alır halledersin Yönetime sesleniyorumm üye olunurken TC nosu istensin.
Büyümeye bak bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)