Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangisi ?

Katılımcı sayısı
35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ktm rc 125 Abs

20 57.14%
  • Honda cbr 125

7 20.00%
  • Yamaha yzf r125

3 8.57%
  • Diğer... (Yorumda belirtin lütfen)

5 14.29%

Kararsızlık anlet içerir

REKLAM ALANI

Merhaba bu motorlar arasında çok kararsızım pek bilgim yok özellikle supersport eğitim alacağım gerekirse farklı akademilerden tek tek sizce hangisini almalıyım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Bu arada ehliyetim sadece a1 125cc üstü önermeyin hani bu fiyata 250 falan bende bulabilirim... Ayrıca boyum tahmini 1.75 üstü kilom ise 60-70 arasıdır. Her modelin artısı eksisi var karar veremedim mesela
    Honda
    Ucuza bulabilirim, ucuza yedek parça, yakıt tasarrufu
    Tasarımı pek hoşuma gitmiyor basit ve birazda yavaş gibi
    Yamaha
    Tasarımı cidden güzel baya da bir havalı
    yedek parça pek bilgim yok bulunuyor ama biraz pahalı diye biliyorum ve oturuş pozisyonu diğerlerine göre daha racing ve zor
    Ktm
    Absli , şık, güçlü en sevdiğim vites arttırma uyarısız
    ama yedek parça olayı zor ve pahalı
    Diğer
    Bunlarıda siz belirtin
    Hız benim için her şey değil önemli olan cidden başlarken çok sıkıntı çekmek istemiyorum abartı zor olmasın ama biraz zorluk iyidir
    Bu arada ilk aldığım zamanlar otoyola çıkmıyacağım ilk bir kaç ay bahçeşehirde süreceğim evden gideceğim en uzak yer yani 10 dk falan dır ama durmadan bir yerlere geçerim ayrıca benzin çok yakmasa iyi ama o kadar abartılı bir konu değil benim için

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Madem 250 cc alamıyorsun, o zaman 250 cc parasına 125 cc de alma. Al 5000 TL altına güzel sıfır bir Çinli veya ikinci el YBR 125 güzel güzel bin. Bunlardan alacaksan illa, ikinci el al.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem 250 cc alamıyorsun, o zaman 250 cc parasına 125 cc de alma. Al 5000 TL altına güzel sıfır bir Çinli veya ikinci el YBR 125 güzel güzel bin. Bunlardan alacaksan illa, ikinci el al.
    2 yıl belki daha uzun süre sürekli kullanacağım

Bthndmrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX150
    Bence ilk motor absli almazdım çünkü fren yapmayı hala ÖĞRENİYORUM . Limitleri ne, ne kadar frenleyebiliyorum onu öğreniyorum.
    Bu sana kalmış bişey yamaha r125 yatık sürüş cbr ve ktm normal gibi görünüyor bunlardan en az yakanı cbr dır büyük ihtimal

Alıntı Bthndmrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ilk motor absli almazdım çünkü fren yapmayı hala ÖĞRENİYORUM . Limitleri ne, ne kadar frenleyebiliyorum onu öğreniyorum.
    Bu sana kalmış bişey yamaha r125 yatık sürüş cbr ve ktm normal gibi görünüyor bunlardan en az yakanı cbr dır büyük ihtimal
    Teşekkürler r125 başlangıç için zor kaçıyor biraz ktm ve honda daha iyidir bir de bence fren çok da sorun yaşatmaz

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    kardeş valla bu makinalar o paraaları etmeyen makinalar , üstüne 2-3 bin koyup 250 cc alabiliyorsun o yüzden al bi ybr ya da tvs apache bişi , sonra daha kralını alırsın daha uzun süreli olur. 15 beygir için 10 bin tl verme

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)