250 CC Motorumu aldım ( Resimli ) :))
Reklamlar
-
Motosiklet temiz görünüyor.Biraz fazla para vermişsin.En azından lastik parasını kurtarmalıydın.Dün sabah kendi 2011 ninjamı 9250 sattım.Senin içine sinmişse bunun önemi yok tabi.Katır gibi ninja ,çekinmeden zorlayabilirsin.Lastik çok iyi olmasada orta halli birşey edin.Yan yatarsan vs parçalar çok tuzlu kardeşim.Bir kere sağa yattın granajı kırdın gitti 1000 1500 tl
Reklamlar
-
Hayırlı ,uğurlu olsun, kazasız, belasız gönül keyfi ile sürersin inşallah. Tekerin düz bassın maşallah maşallah
-
Güzel Günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle ... Hayırlı olsun ...
-
temiz duruyor gercekten hayirli olsun 100 kmde kac litre yakiyor acaba ogrenince paylasirsan sevinirim
-
hayırlı olsun, kazasız belasız. ama sanki biraz pahalı değil mi yav?
-
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Motorun üstünde koruma takozu göremedim. Taktırman fena olmaz aslında. Çünkü parçaları biraz tuzlu olur kawa'nın. Lastikleri de bir göster bitikse değiştir. Km olarak daha kurtarabilir seviyede ama sanırım yılından dolayı biraz yorulmuştur.
-
Allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun maşallah
-
Hayırlı olsun kardeşim tekerine taş deymesin kazasız sürüşler dilerim
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız umarım
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
bence karenajları çıkarın, koruma demiri takın, satarken tekrar tersini yaparsınız..
-
maşallah hayırlısı olsun kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Maşallah... hayırlısı olsun.. Hayatına güzellikler getirsin.
-
Allah kaza bela vermesin, güle güle eskitin inşallah
-
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz eglenceli guzel surusleriniz olsun.
-
yakıyor makina
-
Hayırlı olsun kazasız belasız binin.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
-
Oncelikle hayirlisi olsun
Ninja250sl alma arefesindeyim ama ikinci el ninja250r de bakiyorum sizin gibi
250sl ile 250r arasindaki farklari yazarmisiniz? Bilmedigimden soruyorum. Hangisi daha iyi?
Not boyum 180
-
Hayırlı olsun dostum 4 yılda 9.500 km iyi vallahi.
-
resources adlı üyeden alıntı
Oncelikle hayirlisi olsun
Ninja250sl alma arefesindeyim ama ikinci el ninja250r de bakiyorum sizin gibi
250sl ile 250r arasindaki farklari yazarmisiniz? Bilmedigimden soruyorum. Hangisi daha iyi?
Not boyum 180
Öncelikle benimde boyumda 1.80 250sl kasa olarak 250r a göre daha teknolojik gibi duruyor gibi ( gibi gibi )
Fakat çoğu tanıdıgım motorcu arkadaşlarım gibi bende tam bir bayan motoru oldugunu düşünüyorum çünkü benim altımda cidden çok ufak kaldı, güzel bir görüntü olmadı açıkcası , ağırlık vs olarakda 250sl daha hafif diye biliyorum. benim yorumlayabilceklerim bu kadar
İyi dileklerini belirten tüm abilerime,kardeşlerime çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun
Bazı arkadaşlar fazla vermişsin demiş motora , haklılarda zaten piyasadaki en pahalı 250r dı hemen hemen, fakat 10.000 e 11.000 ede çok ninja vardı ama cidden hepsinin bi grenajlarında çatlagı,kırıgı,çiziği,göçüğü vardı ( yeşil renkler için konuşuyorum ) ve km ler en düşük 20.000 civarındaydı bende 1.5 fazla veriyim temiz bir motor alıyım içime sinsin dedim ve aldım sağlık olsun
Lastikleride dün değiştirdim Michelin Pilot Street takdırdım balans ve sökme işlemiyle beraber lastik bana toplam 820 liraya mal oldu bu kadar beklemiyordum açıkcası, sigortada 1200 tl çıktı, malesef resmi soygun bu sigorta işi bence.
Kendime yeni bir kask aldım LS2 den shark s600 modeline terfi ettim 480 tl civarı kaska verdim yani anlıycagınız motor bana 15.000 tl ye geldi ıvırıyla zıvırıyla beraber bundan sonra kazasız belasız gazlamak kaldı inşallah.
Motorda ilk izlenimim cidden herhangi bir 250 cc ye göre ( r25 hariç hiç sürmedim bilmiyorum ) cidden seri bir motor kalkışı olsun , son hızı olsun , 0-100 ü olsun bana çok iyi geldi bakalım 1-2 ay sonra detaylı bi şekilde anlatırım motoru merak edenlere
Herkeze tekrardan çok teşekkürler , kazasız belasız sürüşler.
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)