250 CC Motorumu aldım ( Resimli ) :))
Reklamlar
-
Herkeze tekrardan iyi geceler , 20.000 km lik 150 cc lik tecrübem sonrasında 250 cc motor arayışına girmiştim , 2 haftadır sürekli ilan bakmaktaydım hondamı , yamahamı , kawasakimi , hysoung mu derken kafam karman çorman oldu en son siz değerli abilerimden , kardeşlerimden fikirlerini aldım. elimdeki bütçe belliydi motora maksimum 12.500 tl verebilirdim bu fiyatlara temiz bir r25 bulmak malesef zordu bu yüzden yamaha seçeneğini eledim. hysoung uda açıkcası güvenemediğim için eledim , elimde honda ve kawasaki seçenekleri kaldı, ninja 250 sl altımda ufak kaldı ve istanbulda yeşil rengi ilanlarda olmadıgı için bu yüzden bu seçeneğide eledim. artık 2 seçenek honda cbr 250 ve kawasaki ninja 250r kaldı 2 haftalık ilan araştırmalarımdan sonra 2012 model 9.500 km de cidden bilinçli bir kullanıcan temiz bir motor aldım. 12.400 tl ye anlaştık vee motoru bugün aldım , sanki motora ilk defa biner gibi heycanlıydım , içim kıpır kıpırdı cidden çok güzel bir duygu Allah motoru olmayan bütün kardeşlerimize motor nasip etsin inşallah. bundan sonraki tek dileğim motorumun bi aksilik çıkarmaması kazasız belasız binmek. Bu mutluğuğumu siz değerli abilerim ve kardeşlerimşle paylaşmak istedim herkeze iyi sürüşler.
SON Bİ SORU BUGÜN MOTORU AZ KALSIN YATIRIYORDUM ARKA FRENE DOKUNMAMLA KİTLEMESİ BİR OLDU MOTORUN ÜSTÜNDE ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞLI LASTİKLERİ VAR BANA İYİ PERFORMANSLI BİR LASTİK ÖNERİRSENİZ YARIN TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM LASTİK KONUSUNDA PEK BİR TECRÜBEM YOK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Reklamlar
-
İlk yorum benden...
Hayırlı olsun
-
Üzerindeki lastikler hem kullanımdan dolayı hemde yaşından dolayı eskimiş ve sertleşmiştir artık. O yüzden bu tarz sıkıntılar yaşaman normal. Sanırım senin aradığın lastik Pirelli Diablo Rosso 2. Çok tutulan bi lastiktir. Özellikle CBR 250 ve R25 kullanıcıları çok severler ki senin motorunda bunlardan aşağı kalır yani yok. Gazı açınca gidiyor maaşallah.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Hemen bi hayır yap sadaka ver bence. Güzel motor. Nazar değmesin :^)
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Sakın yatırayım deme 10 km hızla bile çarpma öperler sonra benden demesi:=)
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
mesmeyut adlı üyeden alıntı
Üzerindeki lastikler hem kullanımdan dolayı hemde yaşından dolayı eskimiş ve sertleşmiştir artık. O yüzden bu tarz sıkıntılar yaşaman normal. Sanırım senin aradığın lastik Pirelli Diablo Rosso 2. Çok tutulan bi lastiktir. Özellikle CBR 250 ve R25 kullanıcıları çok severler ki senin motorunda bunlardan aşağı kalır yani yok. Gazı açınca gidiyor maaşallah.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Hemen bi hayır yap sadaka ver bence. Güzel motor. Nazar değmesin :^)
Güzel yorumunuz için teşekkürler taktıracağım lastik büyük ihtimalle pirelli diablo olucak ama ben belki daha ucuz yollu kaliteli bir lastik bulabilirim düşüncesindeydim
Herkeze iyi dilekleri için çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.
Eğer bir gün 4 teker istersem, bi motor daha alırım.
-
Hayirli olsun, kontagi ilk acanda en son kapatanda sen ol, Allah kazasiz surusler nasip etsin.
-
Hayirli olsun,Allah kaza bela vermesin.Lastik için uygun ve kaliteli ariyorsan sava mitas bakabilirsin.Kullanan arkadaslarim memnun çifti 600tl gibi bi rakamdi bende arastirdim pek kötü yoruma rastlamadim.Bahsettiğin gibi rahat kitliyorsa lastikle beraber kaliteli balata takmani ve hidrolik sivisini değiştirmeni öneririm.
-
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Lastik için mitas a bak güzel yumuşak lastikler var. Daha ekonomik ve hemen hemen aynı kalitede
-
Guzel motormus,hayırlı olsun.
-
Moderatör
Kazasız belasız. Hayırlı olsun..
-
Tavsiye alırkende demiştim kawa olacaksa yeşil olacak diye hayırlı olsun tekerin düz bassın
-
koruma takozu kardesim araştır mutlaka,
bende araştırmadayım...
hayırlı ugurlu olsun
-
Takoz konusunda bende araştırıyorum, fakat kawasaki oldu mu adamların demiri bile ayrı pahalı
Hayırlı olsun, motor gerçekten temiz görünüyor. güle güle bin inşallah..
-
-
Kilitlenme Karşıtı Frenleme Sistemi 'de olaymış iyiymiş..
TDK ya uyduk
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hayırlı olsun 2012 değilde 2016 gibi duruyor Maaşallah Hemen Nazara karşı bi dua oku kardeşim...
-
Öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Allah (c.c.) kazasız belasız sürmeyi binmeyi nasip eylesin inşaallah. Lastik konusunda ucuz yollu kaliteli lastik arama derim. Bence yapacağın en önemli yatırımlardan biri lastik olmalı. Seni yola ve hayata bağlayan yegane şeyin lastik olduğunu biliyorsun. Motosikletin ne olursa olsun lastik iyi = motor iyi, lastik kötü = motor kötü...
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
Güzel yorumunuz için teşekkürler taktıracağım lastik büyük ihtimalle pirelli diablo olucak ama ben belki daha ucuz yollu kaliteli bir lastik bulabilirim düşüncesindeydim
Herkeze iyi dilekleri için çok teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız günler olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)