Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Pulsar 200ns bu fiyat eder mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150RF
    Merhabalar forumda yeniyim uzun bi süredir ziyaretçi olarak konuları takip ediyodum en sonunda üye olmaya karar verdim.
    Değerli kıymetli bilgiler için emeği geçen yenisinden ustasına herkese teşekkür ederim. Sorum şöyle;

2 senedir yaklaşık 25 bin km kadardır 2007 model mondial 150rf scooter kullanıyorum aslında günlük 10-15 km max ihtiyacımı hala karşılayabiliyor, gidişinden duruşundan nisbeten memnun gibiyim ancak artık sürekli problem çıkarmasından sıkıldığım için değiştirmek ve km bakımları haricinde durduk yere problem çıkarmayacak bi motora sahip olmak istiyorum.

Pulsar 200ns i piyasaya ilk çıktığından beri takip ediyorum tatlı bi fiyata gelmesi (6.900tl) bu takibime en büyük sebebti fakat maddi şartlar el vermediği için o zamanlar sahip olamadım.

Size sormak istediğim bu motor şuanki satış fiyatını hakeden bi motormudur 8.290 liradan sıfır satışı var. Bu rakamın üzerine 2-3 daha bişeyler koyup ikinci el cbr250r almak daha mı mantıklı 2. el motora da çok güvenemiyorum işin açığı temizini bulmak sorun, dert. Fikirlerinizi görüşlerinizi yazarsanız çok memnun kalıcam teşekkürler

İyi Forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    160000 km kullandım bence o paraya alınacak en süper motor baska söze gerek yok
    matrix506xx, fedos ve AttilaXtreme bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    O fiyata başka alternatif yok. Bikaç koyup cbr mı demişsin, 2. el konusunda bende senin gibi düşünüyorum, anca bilindik olursa. Ne yazık ki hunharca kullanıyo bizim millet. pulsar segmentinde yeni modeller konuşuluyo ama daha piyasaya düşen yok
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Motosikleti
    Mondial 150RF
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    160000 km kullandım bence o paraya alınacak en süper motor baska söze gerek yok
    Hocam cevabın için teşekkürler 160 bin km içerisinde herhangi büyük bir problemle karşılaştın mı daha doğrusu bu motorun kronik rahatsızlıkları var mıdır yada bıktım şu probleminden keşke böyle yapmasalarmış dediğin ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

1 aylık bir sürem var önümde bakalım o zamana kadar herhangi bi maddi kaynak bulamazsam alıcam gibi duruyor. Teşekkürler

Motosikleti
    -

Motosikleti
    Mondial 150RF
    Alıntı stevejones adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moto Bike Expo fuarında görmüştüm hatta Barkın abinin tanıtımını canlı olarak izleme imkanım olmuştu, gerçi tanıtımdan öte 'Altın Elbiseli Adam' olarak değil daha çok reklam ağırlıklı anlattı gibi geldi bana o yüzden bu motorla ilgili Barkın abinin reklamından başka bilgim yok ki nitekim duruşu kafa tasarımı falan biraz eski motorları anımsatıyor bana o yüzden çok sıcak bakamamıştım o zamanda, tavsiyen için sağol yinede biraz kurcalamak gerekebilir bu motoru.
    antilop_skul bunu beğendi.

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Şuan piyasada yahu 200ns alacağıma şunu alırım diyebilecek bir rakibi yok(aynı güç-tüketim vs gibi değerlerde).Bu yüzden de bu kadar çok satılıyor.Üstte başka arkadaşımın dediği gibi ikinci el spor motorlar çok hunharca kullanıyor.Alınış amaçları topseed, aragaz, hava atma, otobanda gazlama vs çoğunlukta olduğundan alınacak olan ikinci el motor tam bir sürpriz oluyor.Ben de aynı ikilemde kaldım.Sonra dedim ki sıfır alır kendi rodajımı yapar gönül rahatlığıyla binerim. Fiyatı biraz yükseldi ama hala bu fiyat aralığında alınabilecek alternatifi malesef yok.Ben de kararımı sıfır ns200den yana verdim bunları düşünüp.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yüz altmış bin demi yanlış okumuyorum.
    antilop_skul bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 150RF
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan piyasada yahu 200ns alacağıma şunu alırım diyebilecek bir rakibi yok(aynı güç-tüketim vs gibi değerlerde).Bu yüzden de bu kadar çok satılıyor.Üstte başka arkadaşımın dediği gibi ikinci el spor motorlar çok hunharca kullanıyor.Alınış amaçları topseed, aragaz, hava atma, otobanda gazlama vs çoğunlukta olduğundan alınacak olan ikinci el motor tam bir sürpriz oluyor.Ben de aynı ikilemde kaldım.Sonra dedim ki sıfır alır kendi rodajımı yapar gönül rahatlığıyla binerim. Fiyatı biraz yükseldi ama hala bu fiyat aralığında alınabilecek alternatifi malesef yok.Ben de kararımı sıfır ns200den yana verdim bunları düşünüp.
    Aynı yollardan geçmişsin muhtemelen aynı yolada gidicez teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüz altmış bin demi yanlış okumuyorum.
    öyle demiş..
    beykurt bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Cbr al sen.

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı Rüştü Gül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam cevabın için teşekkürler 160 bin km içerisinde herhangi büyük bir problemle karşılaştın mı daha doğrusu bu motorun kronik rahatsızlıkları var mıdır yada bıktım şu probleminden keşke böyle yapmasalarmış dediğin ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

1 aylık bir sürem var önümde bakalım o zamana kadar herhangi bi maddi kaynak bulamazsam alıcam gibi duruyor. Teşekkürler

160,000 değil yanlıs yazmısım 16000 okadar eski bir motor değilki 160000 yapalım :D

ama hşc sıkıntı cıkarmadı sadece yag ve benzin koydum
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yok olur fazla çalışan bir kurye felan

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    aylık 6600 km yol yapması lazım 24 ay sürecinde günlükte 220 km . ( göt dayanmaz okadar yola )
    matrix506xx, Lucien ve 7904 bunu beğendiler.

reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    Cbr 250 de 2011 de 9 bin liraydı şimdi 14750 mi ne pulsar piyasayı iyi yakalamış bir motor ama sayfalarındaki sürekli şu arıza bu sorun beni pulsardan uzaklaştırıyor ama başkada bir rakibi yok fp olarak piyasa Allak Bullak sonumuz hayır olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Kardşeim bence ybr al 5800 çok uygun japon kalitesi japon yani su sogutma ve nejeksiyon iyi birşey olsa yamaha koyardı japon çünkü ybr al

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Alıntı stevejones adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bu motora o adı veren kişiyi çok merak ediyorum
    Ya görme özürlü yada bizimle dalga geçiyor,
    Şu şekle,şemale sıfata bak!!!
    Adamda karizmamı bıraktınız .
    Adamı alıp alacağına pişman ettiniz,
    İçindeki motor sevgisini öldürdünüz.
    fedos, 7904 ve pea bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    160,000 değil yanlıs yazmısım 16000 okadar eski bir motor değilki 160000 yapalım :D

ama hşc sıkıntı cıkarmadı sadece yag ve benzin koydum
    tamam şimdi oldu bende diyorum nasıl 160.000 bu adam sadece wc ihtiyacı içinmi duruyor sadece yoksa bir mekanizma yaptı onuda yol alırkenmi hallediyor.

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Bi vatandaş vardı 100 mü 150bini geçik 2014lerden. face seyfasında paylaşılmıştı kurye idi. Karizmayı tasarlayan mühendis kör oldu :-) abi one öyle adam ne kadar çirkin çıkarırım diye uğraşmış resmen. Benim Pulsar 11binlerde periyodik bakım harici servis görmedi. Bidaha alır mıyım? almam çünkü 400lük hayallerimi süslüyor 1 yıldır. İnşallah Kuralkan fiyatı şişirip uçan tekme atmaz.
    fedos bunu beğendi.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

78alihan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF 250NK
    Alıntı YZFR25R6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr al sen.
    r25 alsın demen lazımdı. Ne de olsa bayır aşağı 194 basıyor sonuçta de mi ...

Bence pulsar serisi hor görülmeyecek kalitede motosikletlerdir. Almadan önce test sürüşü yaparsan her zaman daha iyi kararlar vermiş olursun. 2.el temiz bir pulsar iyidir

''KTM yi Bajaj yapıyormuş'' :/
    kuzan14 bunu beğendi.

BlackNaked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Titreşim ve sağdan soldan ses gelmesini yok sayabilirim sadece gidişine görünüşüne bakarım diyorsan al pulsarı. Ben çok seviyorum motorumu fakat şehir içinde düşük hızlarda titresimi ve ön panelden gelen ses çok rahatsız ediyor . Kaskimda intercom olmasa uzun yol eziyet olur resmen.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)