Bi ara Antalya'daki bayi 7500 liraya satıyordu Pulsar'ı. Iyi bir bayi/fiyat araştırmasından sonra alınabilir. O aralıkta daha iyisi yok. Spacy bile 6000 olmuş.
Bi ara Antalya'daki bayi 7500 liraya satıyordu Pulsar'ı. Iyi bir bayi/fiyat araştırmasından sonra alınabilir. O aralıkta daha iyisi yok. Spacy bile 6000 olmuş.
Şu ses olayına takılabilirim diye düşünüyorum test motoru bulup test etmek en mantıklısı olacak zannediyorum ki. 2. ele hiç güvenim yok diyebilirim.
Yakıt, şekil ve hacmine göre performansı gayet hoşuma gidiyor. Zaten derdimiz hep ortak az yaksın iyi kaçsın parça el altında olsun yakışıklı olsun.
Bende aynı yoldan geçtim ya cbr yada 0 pulsar dedim.baktım abuk subuk motorlara 9 10 bin istiyorlar gittm 0 pulsar aldım.iyimi ettim evet iyiki almışım diyorum.2. El motor işi tanıdıktansa sıcak bakıyorum.tavsiye ederim hiç bir sıkıntıyla şu an karşılaşmadım 2200 kmde.fiyat performans olarak benelli tnt25 modelide var bide ona bakmak lazım 9400 fiyata göre gayet iyi bir makina gibi duruyor.ama piyasası parçası ve 2.eli yok tabi ya oluşmasını beklicen yada pulsar forever.titreşim olayına pek katılmıyorum çoğu tek silindirli motor ne kadar titriyorsa o da o kadar titriyor.bana hiç bir rahatsızlık vermiyor.ses olayı için kader kısmet demekten başka bişi yapamayız.çözümü ama tabiki var.aynı anda arkadaşla aldık motoru onda denge sensörü zırıltısı başladı bende yok.
Walla arkadaşım 2 hafta one rs 200 aldım memnunum ilk başta bende seninki gibi cbr 250 almayi düşünüyordum ama maddiyat işin içine girince bende rs 200 aldım çokta ii yapmışım neden desen geçen bi motor ustası arkadaşla görüştüm benim param sıfır cbr ye yetmiyordu bende ikinci el alacaktım oda aynen şunu dedi abi motoru bildiğin insandan al çünkü bunlar geçiş motoru adam nasıl kullandığını bilemezsin ayrıca cbr 250 ler 50 bin de falan kapak artırır ve yağ eksiltiyir gibi şeylerden bahsetti bende güvenip alamadım o yüzden sıfır rs 200 aldım iii de yapmışım sana tavsiye elindeki şartları değerlendir ona göre hareket et ne olur ne olmaz
Bu kategori de bu fiyata çok havalı olursun bence alınacak en güzel motor .
Aynı ikilemde kalıp pulsar aldım çok memnun kaldım. Maddi durumdan dolayı satmak zorunda kaldım maddiyat düzelince direk alasım var bir pulsar daha.
Motoru yakından görmeden yorum yapıyorlar bence güzel motor, kafa grenajı evet daha iyi olabilrdi ama aranılan şey ne, performans mı eğer öyleyse makine gayet yeterli, motorun kafa yapısı ufak oynamalarle istenilen gibi yapılabilir? Bence fiyat ve performans olarak gayet güzel.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Bende pulsar alma arifesindeyim bir süredir hayırlısı bakalım
Tvs kullandığım zamanlarda da pulsar gözüme bir hoş gelirdi. Şimdi alma arifesine geldik kullanıcı başlığında yazılanları okuyunca tereddütte kalıyor insan. Ama baktığımız zaman bu fiyata en mantıklısı bu inşallah sana da nasip olur istediğin motoru alıp binersin kazasız belasız
pulsara 20 bin km bindim, servis harici bakıma gitmedim, hiç bir sorun çıkartmadı, yokuş aşşa stop etme harici onu da yazılımla hallettiler. Bi kere yolda bırakmadı, bir arkadaşım da 160 bin binmiş. Keza pulsar sayfasında 600 sayfa falan yorum var bu gönderdiğin karizmatik arkadaşta bi yollara düşsün sen al bin 150 bin km falan yol yap, sonra aynı kategoriye sokalım bence. Marka fanatiği değilim bajaj fanatiği hiç değilim.
Bir de youtubedan stop etme videolarını izle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)