Geçmiş olsun ,sizinde birleyinizin olmaması sevindrici.Bende bir trafik kazası geçirdim 2 ay çektiğimi allah bilir.Hala ayakkabımı zor bağlıyorum.Sağlık önemli.
Geçmiş olsun ,sizinde birleyinizin olmaması sevindrici.Bende bir trafik kazası geçirdim 2 ay çektiğimi allah bilir.Hala ayakkabımı zor bağlıyorum.Sağlık önemli.
Emin olun o çocuğa vursaydınız ailesi peşinizi bırakmazdı, ama "Niye çocuğuma çarptın, yanlış kimde/nerde?" diyerek değil, "Ne kadar para kopartabilirim? Hastane masraflarını karşılatayım, üstüne bir de çocuğa çarptın parası/kan parası ne kadar sövüşleyebilirim?" diyerek. Emin olun çocuğa çarpsaydınız başınız daha büyük dertteydi, kanunen falan değil, ailesi tarafından.
Büyük geçmiş olsun, maldan önce cana önem veren kişiler azınlıkta artık ne yazık ki.
Geçmiş olsun. Ayrıca duyarlı ve düşünceli bir birey olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Ülkemiz maalesef tel tel dökülüyor. Nereye baksanız bir problem ile karşılaşıyorsunuz. Problemlerin hepsi yetkililer tarafından bilinmesine rağmen maalesef kimse çözüm üretmek adına hiç bir şey yapmıyor. Olan vatandaşa oluyor.
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş her ikinizi de. Kazasız belasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)