Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CAN'a geleceğine MAL'a gelsin.................

REKLAM ALANI
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Geçmiş olsun ,sizinde birleyinizin olmaması sevindrici.Bende bir trafik kazası geçirdim 2 ay çektiğimi allah bilir.Hala ayakkabımı zor bağlıyorum.Sağlık önemli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı ismail kozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ... motorun devrildiğini unutmuşum içinde ne kadar benzin varsa yola akmış gitmiş motosiklet gram umrumda değil o kücüğe bişey olsa ailesi takmaz yolda dilendirdiğine göre umrunda olmaz hatta para kazanamaz diye eziyet bile ederler hey Allah'ım dünyanın bin bir türlü hali var üzülüyorum şu halleri görünce. ...

Emin olun o çocuğa vursaydınız ailesi peşinizi bırakmazdı, ama "Niye çocuğuma çarptın, yanlış kimde/nerde?" diyerek değil, "Ne kadar para kopartabilirim? Hastane masraflarını karşılatayım, üstüne bir de çocuğa çarptın parası/kan parası ne kadar sövüşleyebilirim?" diyerek. Emin olun çocuğa çarpsaydınız başınız daha büyük dertteydi, kanunen falan değil, ailesi tarafından.

Büyük geçmiş olsun, maldan önce cana önem veren kişiler azınlıkta artık ne yazık ki.

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Geçmiş olsun. Ayrıca duyarlı ve düşünceli bir birey olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
    Ülkemiz maalesef tel tel dökülüyor. Nereye baksanız bir problem ile karşılaşıyorsunuz. Problemlerin hepsi yetkililer tarafından bilinmesine rağmen maalesef kimse çözüm üretmek adına hiç bir şey yapmıyor. Olan vatandaşa oluyor.

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Çok geçmiş olsun, Allah korumuş her ikinizi de. Kazasız belasız sürüşler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)