sonuçları bekliyoruz. Çok dik değilse iner bence.
sonuçları bekliyoruz. Çok dik değilse iner bence.
bencede arkadasların dedigi gibi hiç denemeyin üstüne haberlere cıkarsınız
2 lastik de basamakarın ucuna denk geliyorsa hic birsey olmaz.Bas frene kolaylıkla cikarirsin. Ama hesabını iyi yap eger uclara denk gelmiyorsa lastikler on tekeri yerlestirdiginde motor basamaga oturabilir
Dostum git demir kesme makası al kiliti kes.
ya iyide patronla dikleşmenin sonu kıçına tekme yemektir,işinden olursun,bence patronla iyi geçin,o zaman en sıkı kilit bile önünde açılır
neticede sen onun yanında çalışıyorsun,o senin yanında çalışmıyor
Hadi soktun tekrar nasıl çıkaracaksın? Hep orada mı duracak? Ben olayı anlamadım
sakın deneme,ben biraz dik bir merdivenden uyduruk mobiletimi indirmiştim,çıkarmak için yarım saat ter döktüm çıkaramadım 50 kg motoru iki kişi güç bela çıkarmıştık.mt7 düşünemiyorum bile çıkarması çok zor.
Zamaninda gemileri karadan yurutmus Fatihin torunlari bi motoru merdivenden mi indirmiyecek indirde cikarmak o kadar kolay olmayabilir. :D Dik dur egilme bu forum seninle
Bence denemelisin motorun uatune bin fren yao biride dengede tutsun seni unutma nereye bakarsan oraya gidersin saka bi yana otopark kapaliysa kilitliyse sonrasi ne olacak motoru indirdiğinde mudur kikidi mi kaldircak geri nasil cikarican motoru bunun plani varmi varsa paylasirmisin yoksa plan yapalim
Neden otoparkı kullandırtmıyorlar taşeron elemanı falanmısın
o riske hiç girme motoru düşürürsün ama tahta yada demirden düz ramba yap merdivenlerin üstüne koyduğunda motoru rahat indirirsin
Sonuç ne oldu? Video bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)