Yuruyen merdivenden motor indirmek!!!
Reklamlar
-
78 kilo motoru çok da dik olmayan merdivenden 1 kat bile çıkaramamıştım. Biri yardıma gelmişti de öyle çıkarmıştık 2 kişi. MT-07'yi 3-4 basamaktan fazla çıkarabileceğinizi sanmıyorum. O 3-4 basamak da motorun arka tekerini basamağa temas edene kadar ön lastiğin merdiven üzerinde kat ettiği yol kadar olur. Dik konumda merdivenden çıkamazsınız. Motoru sadece indiricem deseniz bile motora ve kendinize ciddi zarar vermeniz olası.
Reklamlar
-
otoparka nasıl kilit takıldı onu anlayamadım , otoparkın kepengi mi var, bildiğin daire kapısı gibi kapısı mı var, bence kilite müdahale etmek daha kolay olur, şarjlı küçük bir matkap al, kilit göbeğine direk matkapla gir , iki dakikayı bulmaz açarsın, asma kilit ise ingiliz anahtarı ile oda açılıyor zahmetsizce.
-
Bence biraz mütevazi biraz tatlı dilli olup durumu ilgili kişiye durumu anlatıp tekrar asma kilitli olan yere koymayı rica edip ikna etmelisin, ne demişler (etek öpmekle dudak aşınmaz) bir dene istersen, selamlar.
-
Boş verin o merdivenler hem lastiklere hemde motora ve size zarar verirdi dışarıda sağlam ikinci kilit ve branda ile işini çözsen daha sağlıklı olur
-
memer adlı üyeden alıntı
otoparka nasıl kilit takıldı onu anlayamadım , otoparkın kepengi mi var, bildiğin daire kapısı gibi kapısı mı var, bence kilite müdahale etmek daha kolay olur, şarjlı küçük bir matkap al, kilit göbeğine direk matkapla gir , iki dakikayı bulmaz açarsın, asma kilit ise ingiliz anahtarı ile oda açılıyor zahmetsizce.
Hırsızlara taktikler, keşke özelden yazsaydın
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Hırsızlara taktikler, keşke özelden yazsaydın
Hırsızlar da kilit patlatmayı bilmiyordu sanki
-
3 arkadaş daha bul tutun kenarlarından indirin lafınızın geçebileceği birileri vardır herhalde kıllık değilmi bende olsam yapardım
-
Yürüyen merdiveni tamir edip çalıştırmak daha kolay
Ya da kapının kilidini kırıp oradan sokarsın
Olmadı patronu döversin o da olumlu
Ama bence de duran yürüyen merdivenden indirmeye çalışma. Hiçbir şey olmasa da sen düşsen bile yürüyen merdivenin sivri köşelerinden yaralanma ihtimalin var. Boşver.
-
O değilde girdiğin yerden çıksan olmuyor mu
-
-
Uzun bir kalas bul merdivene koy sonra sal aşşağı. Üzerine binersen kendini iyice geri vermelisin. Üzerine binmezsen de 2 kişi indirin biri sürekli fren yapsın.
-
Kilidi takan yöneticiye, motorunu garaja kabul etmesini rica etmeyi denedin mi ?
-
Yürüyen merdiven diyince aklıma gelen. Umarım siz de motorla böyle düşmezsiniz.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mandarake adlı üyeden alıntı
Tabiki...Mesela yarin yapicam buyuk ihtimalle...eskisehire yakinsan gel...mesai bitimi tereyagli iskembe corbasi da benden...
yapma/yapmamalısın demek haddime değil, yapabilirsen/inebilirsen olur, yapamazsan top gibi yuvarlanırsın bize eğlence çıkar.
İstanbuldayım :( kamera kayıtlarına bende talibim.
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Tam olarak bahsettiğim bu sakatlık olmaması sevindirici.
infernox adlı üyeden alıntı
Uzun bir kalas bul merdivene koy sonra sal aşşağı. Üzerine binersen kendini iyice geri vermelisin. Üzerine binmezsen de 2 kişi indirin biri sürekli fren yapsın.
Yürüyen merdiven kısmı sanırım gözünden kaçmış. kalas durmaz onun üzerinde. Ama yürüyen kalasın üzerine çıkıp aşşağı inmek gibi bi aktiviteye dönerse süreç daha komik olur.
-
Bende Eskişehirdeyim ( yeni geldim hiç bir şeyini bilmiyorum) yardımcı olabileceğim bir şey olursa ( müdürü dövmek dahil 😆😆şaka şaka ) yardıma gelebilirim.
-
Bence yapılabilir. Olmaz diyenlere kulak asmayın.
-
İleri bak, 2. viteste hafif gaz ver.
-
Bence yürüyen merdivene beton döktür. Hem dümdüz olur, hemde sen hariç kimse kullanamaz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aşağıdaki linkte polisten kaçan eleman yapıyor aynı işi. Saniye 10'da başlıyor.
Kişisel Not: Aykırı adamları hep sevmişimdir. Yaparsan sempatimi kazanacağın (tabi kazanınca ne olacaksa.. ) garanti altında.
-
mandarake adlı üyeden alıntı
Tabiki...Mesela yarin yapicam buyuk ihtimalle...eskisehire yakinsan gel...mesai bitimi tereyagli iskembe corbasi da benden...
esnaf sarayındamısın hacı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)