Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Önerisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    hakan_czy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 S
    Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende nc diyorum ama nc'ye geçene kadar cbf ile bol bol yol yapın, tecrübe edin. NC serisi uysal, 250cc kadar yakan (hatta inazumadan az yakabilen) bir motosiklet. Pulsar, duke falan düşünmeyin çünkü sizi geçtim artçı için eziyetin âlâsı olur. Minder falan kâr etmez o derece. Ben nc'ye bile artçı rahat edebilir mi diye yan bakarken pulsar falan imkansız ötesi. İnazuma artçı konforunda hepsinden iyi ama işte bütçe var, az daha eklenip NC alınabiliyorsa inazuma tercih etmek anlamsız.
    katılıyorum nc ler torku düşük motorlardır güç lineer gelir dötü başı oynamaz ve tipini hiç beğenmesemde cc yükseltmek isteyen ileri yaş sürücüler için ideal olduğunu düşünüyorum hataları kapatan bir makina ve artçılı uzunyol yani en az 150 km ve üstü gezileri kastediyorsanız rampalarda 60 ile gitmek istemiyor,hızlı gidecem derkende motoru yormak istemiyorsanız 250 cc'yi eleyin derim zaten alım sıkıntısı yoksa nc tarzı motorlar bakın bu arada cbf'le en az 20-30 bini devirin derim,gerçi 100 binde yapsanız her motorun tecrübesi farklıdır unutmamakta fayda var saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    endurolife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 250 Exc Sixdays / 2014

Almadan önce bu vidyoyu da izle, böyle bambaşka bir dünyada var

evural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 300
    Genelde aynı şeyler söylenmiş. 250 cc'deki tek alternatifiniz inazuma. Ama 150 cc sonrası bütçe sıkıntısı da yoksa inazumaya geçmenin hiçbir anlamı yok. Ne kadar iyi motor olsa da 2 kişi uzun yolda 250 cc yetersiz kalır. NC750X size uyar. Hem uysal motor, hem oturaklı cüsseli, hem az yakar. Her ihtiyacınızı görür.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)