Black cat'e veda etmek istiyorum.. Gelsin mi asya gm 200 gy?
Reklamlar
-
Selamın aleyküm.
Şu an aktif olarak kullandığım kuba black cat'im var, memnunum eyvallah ama ne bileyim sıkıldım gibi hissediyorum kendimi motordan. Biraz vibrasyon,biraz hız konusunda tatmin etmiyor beni. Geçenlerde asya gm200 tay modelini kullanma şansım oldu. Gerçekten hoşuma'da gitti takas etmeyi düşünüyorum. Sizce etmelimiyim? İkisi'de çinli bildiğim kadarıyla ama asya daha bi kalıplı ve agrasif duruyor.
Reklamlar
-
Bu dediğin takasda mutlu olacaksan kimseye sormana gerek yok motor temizse seni üzmeyecekse iyi kötü servisi ve ikinci elide varsa yada bu takasdaki maddiyat seni rahatsız etmeyecekse hayırlı olsun.
-
redmap adlı üyeden alıntı
Bu dediğin takasda mutlu olacaksan kimseye sormana gerek yok motor temizse seni üzmeyecekse iyi kötü servisi ve ikinci elide varsa yada bu takasdaki maddiyat seni rahatsız etmeyecekse hayırlı olsun.
yorumunuz için teşekkür ederim takasın beni üzeceğini zannetmiyorum. Herhangi bir arıza söz konusu olduğunda yedek parça konusundada sıkıntı çekmeyeceğime eminim. Ama yinede insan bilir kişilere sormadan edemiyor.
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
kuba daha güncel bir model değil mi? bence mondial'in yeni getirdiği 200lük xtreme'ini düşünün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)