Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ABUS dandik çıktı birkaç saniyede kesti adamlar

REKLAM ALANI
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Ben hırsız olsam bu tip kilitleri makasla gürültü çıkartarak değil oksijen ateşiyle eriterek keserdim. Nikel ve kobalt içermediği sürece bütün çelikleri elde taşınan oksijenli şaloma ile kesebilirsiniz üstelik hiç ses çıkarmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hırsız olsam bu tip kilitleri makasla gürültü çıkartarak değil oksijen ateşiyle eriterek keserdim. Nikel ve kobalt içermediği sürece bütün çelikleri elde taşınan oksijenli şaloma ile kesebilirsiniz üstelik hiç ses çıkarmaz.
    kardeş sende hırsızın aklına karpuz kabuğu sokuyon. adamlar eski yöntem devam ediyordu, senin sayende ustalaştılar :D
    basketci_m bunu beğendi.

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Kilitler hirsizlarin %90 ini cayirmak icindir %10 luk hirsiz kesmi motoru kutuya koysaniz gene calacak profesyonel kesim...

Motosikleti
    Hyosung GV650
    arkadaşlar bildiğim birşey varsa oda istediği kadar kaliteli kilik zincir falan filan olsun hırsıza kilit dayanmaz. bu konuda iş cezalara çok biniyor hırsız yakalandığında adliyenin ön kapısından girip arka kapısından çıktığı sürece poliste bunların üstlerine düşmüyor.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Arkadaşlar kilit falan uğraşacağınıza 1000 - 1500 liraya yaptırın bi kasko kafanız rahat yatın bırakın motorunuzu, birde 250 liraya alın taktırın bi alarm olsun bitsin. 900 lirayı bi demir parçasına nasıl veriyorlar hala çözebilmiş değilim.
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O kadar salakça bir video ki gülerek izliyorum. Oturup bir de kronometre çalıştırmışlar. Tıpkı TV'de zaman zaman yayınlanan MythBusters isimli programdaki soytarıların programına veya işte Ronaldo nasıl böyle topa vuruyor, Usain Bolt nasıl koşuyor falan diye anismasyonla yaptıkları yaptıkları anlamsız, desteksiz incelemelere benzemiş. Şimdi bu kilitler bu kadar kısa zamanda kesilebiliyorsa bu ne ifade ediyor ? Ne sonuç çıkarmamız gerekiyor yani ? Sanki tüm hırsızlar elerinde bunları kesecek kalitede makasla geziyorlar. Ayrıca, kesilemeyen malzeme olabilir mi ? Olur da kimse satın alamaz. O zaman madem bu kilitler bir işe yaramıyor, bağlamayalım motorları öyle kalsınlar. Kaldı ki ben zaten disk kilidi dışında bir kilit kullanmıyorum.

Özetle, bu saçmalıklara takılmayın ama ABUS gibi kan emici, maliyetinin 20 katına kilit satan firmalara da paranızı kaptırmayın. Kesecek olan adam mutlaka kesmenin bir yolunu bulur, olmadı alevle keser. Önemli olan caydırıcı olması. Alarmlı disk kilidi candır.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kilit falan uğraşacağınıza 1000 - 1500 liraya yaptırın bi kasko kafanız rahat yatın bırakın motorunuzu, birde 250 liraya alın taktırın bi alarm olsun bitsin. 900 lirayı bi demir parçasına nasıl veriyorlar hala çözebilmiş değilim.
    Aynen zuvaynen.

1000 lira kilide para verip kafamda kırk tilki ile uykuya dalacağıma veririm 1000 daha kasko yaptırırım. Çalmazlarsa adam değiller
    You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
    The older I get, the faster I was.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı prosodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videoda bir çok ünlü markanın en dayanıklı bilinen serilerini demir makasıyla kesmeyi deniyorlar ve bir çoğunu kağıt helva gibi tuz buz ediyor adamlar. Çok iyi bildiğimiz ABUS kilitleri birkaç saniyede kestiklerini görmem YAW BİZ NASIL HIRSIZDAN KORUYACAZ BU MOTORLARI sorusunu aklıma taşıdı.

https://www.youtube.com/watch?v=lKjDlTamPlc
    Hocam eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım, bu konuyu ve videoyu kaldıralım bence. hırsıza kilit dayanmaz gerçi ama olsun kaldıralım.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    http://www.feyizoglu.com/4900-14-MKS-120-Zincir-Kilit-120-cm-_49808.html#0

Sanırım abusun en güçlü modeli bu !
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)