Honda Today 50 Çok mu yavaş?
Reklamlar
-
Evet soru bu, daha önce 2.500 e bir today bulmuştum 2007 model ancak onun sanayiye gitiğini öğrenince vazgeçtim. Şimdi 2011 model bir today buldum ancak 3bin tl istiyor motor temiz. Bu fiyata uygun mu? birde çok mu yavaş kalır? benim motor tecrübem yok ama arkadasın arkasına binince 40km bile bana hızlı gelmişti. Birde 3 ay kadar ehliyetsiz bineceğim.
Reklamlar
-
ilk motorum 13 yaşımda almıştım top speed 48 yakıt yok
-
Stunt adlı üyeden alıntı
ilk motorum 13 yaşımda almıştım top speed 48 yakıt yok
bende 15 im mayısta 16ya gircem, bu motoru önerir misin? çoğu zaman tek kişilik kullanım?
-
-
Stunt adlı üyeden alıntı
nerede yaşadığına bağlı
Alanya da yaşıyorum
-
16'yı bitirince alabiliyon ehliyeti, girince değil. 2017 mayısı bekle.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
16'yı bitirince alabiliyon ehliyeti, girince değil. 2017 mayısı bekle.
Herkes bu mayısta alabilceğimi söylüyor 2000 liyim
-
newhidalgo adlı üyeden alıntı
Herkes bu mayısta alabilceğimi söylüyor 2000 liyim
you may proceed
-
-
İşyerinde var her gün kullanıyorum kalitesi sağlamlığı laf söylenemeyecek kıvamda ancak 2 ay da sıkılırsın emin ol.son hızı 58 km yokuş aşagıda 58i geçmez çünkü motorda kesici var
-
2011 modelde kac km gitmis. buda önemli
-
newhidalgo adlı üyeden alıntı
Alanya da yaşıyorum
Kardeşim 15 yaşındasın alanyada yaşıyorsun paranda varsa hiç honda today'e filan girme git direk bitane elektrikli al. trafik sigortası denen illet yoksa çok güzel öper seni. 2500-3000 lira diyorsun alete iyi güzel alım satımı 100 lira ve 1 ay içinde sigorta yaptırman gerekecek rahat 700-800 lirada o tutacak. ve bunu her yıl yaptıracaksın. motorun zaten gücü belli üç aşağı beş yukarı o paralara alacağın bir elektriklide aynı randımanı verecek sana.
-
nines adlı üyeden alıntı
Kardeşim 15 yaşındasın alanyada yaşıyorsun paranda varsa hiç honda today'e filan girme git direk bitane elektrikli al. trafik sigortası denen illet yoksa çok güzel öper seni. 2500-3000 lira diyorsun alete iyi güzel alım satımı 100 lira ve 1 ay içinde sigorta yaptırman gerekecek rahat 700-800 lirada o tutacak. ve bunu her yıl yaptıracaksın. motorun zaten gücü belli üç aşağı beş yukarı o paralara alacağın bir elektriklide aynı randımanı verecek sana.
aslında şehir içinde değil de köyde filan kullanacaksa zorunlu trafiği yaptırmaya da gerek yok salla gitsin.
-
50 cc scooter almaya ne gerek var ? Ne özelliği var Today'in ? 10 yıllık 50 cc motora o paralar verilmez.
-
50cc scooter yogun trafik ve yokuslu yerlerde cok ama cok sikintili olur. Bende var yakin mesafe gidiyorum ancak sehiricine girmem mumkun degil. Yokuslarda da zorlaniyor.
Surekli taciz edilirsiniz. Tavsiyem 100cc'lere bakmaniz. Yanlis hatirlamiyorsam today'lerin fiyatlari da klasmanina gore cok pahaliydi.
Not: Trafikte sikistirma taciz edilme durumlari İstanbul icin soyledim, belki Alanya'da hic sorun olmaz, belki orada yogun bir 50cc kullanimi vardir onu bilemiyorum. Tavsiyem Alanya'da 50cc kullanan birini bulup sorun trafikte sorun oluyormuymus.
-
60 i yecmez 2 daha koy ybr al cbf al
-
Seko adlı üyeden alıntı
50 cc scooter almaya ne gerek var ? Ne özelliği var Today'in ? 10 yıllık 50 cc motora o paralar verilmez.
Orjinal japon malı Honda bilen bilir Honda hayat demektir.
-
A1 ehliyette 16 yaşında alınabiliyor 125 cc ye kadar surebiliyosun illa honda ve scotter istiyosan beat yada activa yada bakabilirsin
-
Motosiklet forumlarından çıkıp kraloyun vb. mecralarda takılmanı tavsiye ederim. Aynı şeyle ilgili zibilyon tane konu açtın bence bu dediğimi bi düşün sen.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Motosiklet forumlarından çıkıp kraloyun vb. mecralarda takılmanı tavsiye ederim. Aynı şeyle ilgili zibilyon tane konu açtın bence bu dediğimi bi düşün sen.
Bak dostum, o kadar konu açtım hepsine gelip saçma ve aşağılayan yorumlar attın. Eğer konu ile ilgili cevabın yoksa yazma. Ben sürekli senin bu aşağılayıcı tutumunla forumda karşılaşıyorum eğer konuları okumak istemiyorsan girme, yazma! Boş yapma, bütün yaşı küçük insanlara aynı şeyi yapıyorsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)