hangi sigorta abi yas 16 babama yaptircam lutfen abi adini verirsen cok iyi olurya 300 e bile raziyim 670 tl en ucuzu bulduk...
hangi sigorta abi yas 16 babama yaptircam lutfen abi adini verirsen cok iyi olurya 300 e bile raziyim 670 tl en ucuzu bulduk...
Yazıyorum reklama girmiyodur inşallah,
platin sigorta
0533 270 5060
Sigortadan caka satan da ilk kez gördüm.
:D 3-4 aydır hergün bi sigorta konusu okuyorum. Valla çok gözüm korkmuştu, hediye gibi olunca yazmadan edemedim. Ölümle korkup sıtmaya razı olduk aslında
Arkadaşlar tamam mıyız?
butun mt üyeleri sigortayı yaptırdı mı? okey mi? eksik var mı? sağ baştan sayalım mı?
215 tl den 486 ya çıktı hayırlısı olsun an itibari ile 1 yıl sigortayla işim yok
Geçen yıl 160 bu sene 470 ohhh ne güzel memleket, bu sene ödedik seneye bu fiyatlar düşmez ise motorumu satar gider faturasız bir çin işi motosiklet alırım. Yapacak bir şey kalmadı. sinir oldum bu işe, fazladan verdiğim 250-300 lira parayla 2 aylık benzin alırdım.
Arada "yeni düzenleme" , "sigortada faiş fiyata son" falan gibi haberler çıkıyor ama hiç bi değişikliik yok. bu duruma alışmak sorunda kalacağız gibi duruyor.
Geçen sene 150 tl olan trafik sigortam bu sene 250 tl evet ciddi bi artış var ama korktuğum gibi olmadı. Forumda 600 ler 800 ler falan okuyunca en az bi 400-450 çıkar diye üzülüyordum. 250 iyi gibi. motorum 2013 Hyosung GV 250 , yaşım 37 ikamet istanbul. Demek ki neymiş sigortacın iyi olacakmış, işi bilecekmiş , sende dikkatli olacakmışsın kaza bela yapmayıp yüksek indirim alacakmışsın.
Ruhsat fotokopisi denilen kağıtla buralarda haberin olmadan motor satıyorlar..
Tehlikeli..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Herkese Selam ederim;
2012 nc700x için en ucuz 1089 tl sigorta fiyatı aldım 29 yaşındayım daha önce araç ve motosiklet sigortası yaptırıp hepsinden de hasarsızlık indirimi almış olmama rağmen çıkan fiyat tam bir soygun.
Ayrıca danışmak istedigim bir konu var aracın satışını yeni aldım ruhsat için 30 gün sürem var geçici ruhsatla gezebiliyorum. Peki trafik sigortası için internette 15 gün diuye okudum kesin bilgisi olan varmı bu konuda.
Teşekkürler
sigortacının işi bilmesiyle iyi olmasıyla ne alakası var bunun. Benim sigortacım can arkadaşım sayılır, ne yani adam benimi düdüklemeye çalışıyor. Bu tamamen sizin düzgün bir sicile sahip olmanızdan ve sigorta firmanızın kotasının boş olduğu döneme denk gelmenizden kaynaklı.
İşi bilen adam çalıştığı 1-2 firma dışında da başka firmalardan fiyat alır, sigortanın yapılma zamanı, sigortanız kolozları gibi konulara hakim olur avantajlı sigortayı çeker alır. Kimsenin kimseyi düdüklemesiyle ilgili bi yazı yazdığımı hatırlamıyorum. Nickiniz deki gibi "agresive" olmaya gerek yok . Benim sigortacım yumurta kuyruğa gelmeden pek çok firmadan araştırma yaparak bana en uygun olanı bulduğu için yazdım. Bu da demek değil ki her zaman en ucuzunu yaptırıyorum. Trafik sigortasında ve daskta en ucuzu, ama diğer sigortalarım da kaskoda, emlak sigortasında en kapsamlı ve en uygun olanı seçiyoruz.Maksimum fayda hedef. Mesela benim arabanın kaskosunda sadece karşı tarafa verilen hasar karşılama miktarı 255.000 tl ama kaskom 650 tl. O yüzden araştıran bir sigortacıyla çalışmak avantajlı sadece bunu diyorum.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Evet biraz agrasif gibi olmuş söylemim ama tarzım bu galiba kusura bakmayın aslında sigortacım her zaman aynı değil ondan dediklerinizi ben uygulayamıyorum ama mesela babamın üzerine alırken 150 lira sigorta çıkıyordu, kendi üzerine alınca 450 tl sicil farkı var, indirimsizlik felan var, sigortacı arkadaşım bir yolu olsa oda yardımcı olmak ister tabi ama sizin dediğiniz gibi işin kurdu bir sigortacıda bize denk gelmedi maalesef
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)