Nisan ayı içerisinde 1 haftalık Amerika ziyareti gerçekleştireceğiz. Biraz bakındım ama motosikletle ilgili (ekipman, elektronik vs) pek bir şey göremedim. Sizin aklınızda var mı "Lan şu yurt dışında ne kadar ucuzmuş" dediğiniz bir ürün?
Nisan ayı içerisinde 1 haftalık Amerika ziyareti gerçekleştireceğiz. Biraz bakındım ama motosikletle ilgili (ekipman, elektronik vs) pek bir şey göremedim. Sizin aklınızda var mı "Lan şu yurt dışında ne kadar ucuzmuş" dediğiniz bir ürün?
Evrim her zaman dört ayaktan iki ayağa doğru olmuştur...
3 Kez Amerikanın farklı eyaletlerine, bir çok şehirine gittim, maalesef dolar 3 olduğu için pek avantajlı bir durum söz konusu olmuyor.
Banada bir tane apple ipod nano getirirmisin...
kamera go-pro yada sony olablir.
Zamzung Galaxy Z7
Dolar getirebilirsin burda satarsın
Şu başlığı açarken "ulan bulamadık işte bir şey, ne cevap versin ki adamlar" diye içimden geçirmiştim ama bir kez daha beni şaşırttınız
Cevaplar için teşekkür ederim. Apple ürünleri ve aksiyon kamerası için biraz daha bakacağım ama doların yüksekliği nedeniyle pek de işe yarayacak bir şey çıkmayacak gibi görünüyor.
Starbuzz tütününe katılıyorum kesinlikle Türkiye'de çok aranan birşey. Ve yine söylenen apple ürünleri california üretimi olduğu için adamlar kendi memleketlerine çok uygun satıyor ticaret amaçlı alırdım bir iPhone kesin diğer yandan tek telefon sıkabilseniz de MacBook ,iPod ve iPad de sıkıntı yok kesinle birer tane kapın burda kar ederek satarsınız. Hatta satmayın kendiniz kullanın. Motor ekipmanı Hakkı'nda bir fikrim yok ticaret kafası düşündüm direk 😄
Zerrab'dan itiraf getir. Bakanlara nasıl rüşvet vermiş, malum kişinin isviçre hesabına kaç para yatırmış. Düşüncesi bile heyecanlı. Kıpır kıpır oldum yeminlen.
Ben en son houstan dan arbalet almistim, tavsiye ederim.
ebay ve amazon dan bak siparisi kalacagin adrese gonder sen gitmeden yola cikar elden alirsin ben oyle yapiyorum bazen.
Benim kayınço her sene konferansa gider ve her seferinde abi Amerika'dan bişey istiyormusun diye sorar.
Daha bir kere aklıma isteyecek bir şey gelmedi.
Ne biçim memleket orası abicim özgürlük heykelinin maketinden başka hatıra alınacak bir şey akla gelmiyor.
Kızılderili aksesuarları falan var ama onları kendim almıştım.
Kısacası oradan ne alabilirsin bilmiyorum ama Reza ya da Fetoş'u götürmeyi bir şekilde becerirsen hayatının sonuna kadar Türkiye'den her şeyi alabilirsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ancak ebay dan 2. El temız urunler mantık su dovız kuruyla...
2. el ürünlere baksın bencede motosiklet çantaları ve aksiyon kamerası uygundur diye tahmin ediyorum iphone 5s 399 dolardı cunku trde 2 k iken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)