Ana sayfaya bir tık altına alınması gereken bi yazı, herkez okumalı. Emeğinize sağlık
Ana sayfaya bir tık altına alınması gereken bi yazı, herkez okumalı. Emeğinize sağlık
evet; HORT'lattım,ama çok güzel....
AŞK
Sıradan insanlar düşünürler ki adamın biri altına son model, güçlü, süratli bir motor çekip kadınların hayranlığını ve ilgisini cezbetmiş... Bu yüzden " ah ağbi şöyle bir baba motorum olsaydı şimdi ne kadınları götürürdüm ben " diye akıllarından geçirirler. Ama kadınları gerçek anlamda aşık etmenin aslında motorla bir ilgisi yoktur.motor yalnızca bir araçtır.Motor kendisini kullanan bilinçli, aklı selim bir insana çok değerli bir yaşam tarzı armağan eder, bilgelik verir, öğrenmenin sonsuzluğunun bilincindedir,en önemlisi motor özgürlüğün ve yalnızlığın adıdır , sonra çok iyi bilir ki ölüm her an yanıbaşındadır, bu motor kullanana apayrı bir derinlik, yaşama daha sıkı sıkıya yapışma gücü verir, sıcak masa başında, tv karşısında oturmak yerine iki tekerin üstüne tırmanıp bir bilinmeyene kucak açan motorcu, cesaretli ve korkusuzdur, o modern zamanların bir şövalyesidir, hangi kadın bir şövalyeye aşık olmaz ki,..
ben en çok bu bölümü sevdim...
kim yazdıysa güzel yazmış eline sağlık herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir yazı.
bencede hortlamaya değmiş,güzel tesbitler ilk kez okudum mantıklı ve hoş
bu arada terapi 60 melyon değil artık 140 lira oldu
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)