olursa ankarayada uğra
olursa ankarayada uğra
Never was born and will never die!
olsun olmazsa motor imprezayla gezeris lo dia noche ye falan gideris ehuheuhemurrat adlı üyeden alıntı
:bestmt:
bak bak dia noche leri de bilirmiş
bana çok yakın yürüyerek giderim ben oraya
DBTYSG
bilmem mi lo ehueuemurrat adlı üyeden alıntı
giderik dimi lo dia noche ye
:bestmt:
bayya bi geç gördüm bu yazıyı ama güzelmiş çok hoşuma gitti
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
cok guzel
emegıne sağlık
Hocam, süperrrrr süperrrr süperrrrr...
Ulen bunlar hep kafamda düşündüğüm şeyler be yaw....
Eline sağlık yazanın...hehehe...walla bayıldım....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
eline saglık cok guzel bir yazı, birden beni dusunmeye sevk etti...
Bu alet icat olduğunda kendi kültürünüde getirmiş.Aradan bir sürü filozofda çıkarmış.Sonunda herşeyin özetide bu yazıdır.Çok güzel olmuş.Yazan arkadaşım hala buralardaysa eline sağlık.
lıve to rıde,rıde to lıve anlamı nedir?
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Bu yazıyı ben yazmak isterdim .Ama yazamadımsada izninle altına imzamı atmak isterim.
Tebrik ederim binlerce yüreğin sesi olup çağlamışsın.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
güzel güncelleme olmuş. yazanın da güncelleyenin de klavyesine sağlık
May the Force be with McLaren Mercedes
bencede çok güzel bi yazı olmuş.. çevreme yaymalıyım hemen :D bilsinler neyin ne olduğunu...
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]there are 10 types of people in this world, those who understant binary and those who don't[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
bende hemen motora alerjisi olan herkeze gönderiyim
Her şey tamam da bu "aşk" olayı sarmadı beni...
kadın dediğimiz günmüzde "paraya bakıyor"
şövalyelik bu devride bir zor zanaat. 2si ise; bize şövalyelik yakışmaz, biz TÜRKÜZ...
3sü ise, ben 6 yıldır motor kullanıyorum daha bir tane kadından, o konuşmadaki sözlere benzer bir şeyler duymadım...
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Süper bir yazı
harika bir çalışma
okudugum her cümle içinde kayboldum kaleminize saglık
gerçekten çok güzel bir yazı eline saglık ayrıca yıllar sonra bu ölü topigi canladıran arkadaşa çok teşekkürler
Budur....
Nefis bir yazı olmuş teşekkür ediyorum. İlginç ama gözlerim doldu okurken. Motorcu ruhundaki ince detaylar ne kadar da güzel yakalanmış ve ne kadar da yalın ifade edilmiş. Yazıyla ilgili yapılacak çok yorum, yazılacak çok şey var ama uzun olur da sıkar diye korkumdan bu kadarını yazabildim
Kilo verme konusuna da inanırım üstün konsantrasyon, dikkat, motivasyon ve de refleks gerektiren sporları yapan insanlar bunu bilirler. Örneğin, sorun bakalım bir F1 pilotuna bir yarışta kaç kilo kaybediyormuş?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)