5:10 geçe yaşanıyor olay sürücü virajı kaçırıyor ben süratli ve yatmıyor kontra yapamıyor diyorum buyrun kardeşilerim değerlendirelim :D
5:10 geçe yaşanıyor olay sürücü virajı kaçırıyor ben süratli ve yatmıyor kontra yapamıyor diyorum buyrun kardeşilerim değerlendirelim :D
Sürücü zorla kaza yapacağım demiş, iyiki başkasının başını yakmadı diyorum.
Araba çıktığı için kafası karışıyor, 2. viraja erken dalıyor. frene basıyor yada arka teker bırakıyor ve sonuç olarak uçuyor. Crf'nin dişli lastiklerlede fazla yatabileceğini sanmıyorum zaten.
5.10 da bahsettiğin kazada lastik kitleniyor.Abs olaydı lastik kitlemez,düşmezdi.Yine konu abs'ye bağlandı.Demekki halkımız bilinçleniyor...
Tam dakika 10 daki kaza daha iyi. Tam sürücü hatası. Öndeki trafiği görmesine rağmen o hızla geliyor. Üstüne direk fren yapıyor kaçış manevraları yapmaya zamanı varken.
en son kaza çok komik :D allahım ya göz göre göre yani resmen daldı gitti adam
yazmayı unutmuşum arkadaşımıza geçmiş ol demeyi unutmaylaım
bir de kadıköy boğa'ya doğru çıkan bir arkadaşımızın önüne dolmuşun kapısı açılıyor. bu dolmuşlara önümüzde veya arkamızdaysa özellikle dikkat edelim. aniden duruyolar, hızlanıyolar, solluyolar, birden yanaşıyolar. adamlar yürüyen tehlikeler. yakınımda varsa geriliyorum direk ve maalesef kadıköy'de yaşıyorum.
5.10 daki abs olmamasının neticesi,,abs ye gerek yok diyenlerin kulakları ötsün
o değilde 8.51 ci dakikada olan kazada kameranın olduğu şöförün aracına vuran hatalı sürücüye davranışını taktir etmemek elde değil,biz olsak,hışımla görmüyomusun öküz öyle çıkılırmı der kavga ederiz
En sondaki kaza komik olduğundan daha çok tehlikeli.
Buradan arkadaşları uyarıyorum, eğer station wagoon yada hatchback, SUV gibi arkası küt araçlara vuracağınız KESİNLEŞTİ ise yere yatın, motordan atlayın veya ön tekeri kilitleyin. Bir şekilde bu araçlara arkadan vurmayın.
2013 yılında konyada bir amca, arkada eşi ile sabah tarlaya giderken aksaray yolunda connect tipi ticari araca bu şekilde gözümün önünde arkadan vurdu ve amcanın kafası arka camı patlatıp camdan içeri girdi, cam boynunu kesti ve olay yerinde kan kaybından öldü. Kafanızda kask olsa bile camı yumruk gibi delip içeri geçersiniz ve gırtlağınızın parçalanmaması zor.
Yatın yerde sürüklenin, yanlayın vurun kol bacak gitsin amman dikkat bu şekilde arkadan yapışmayın. Arkadaş olaydan çk iyi kurtulmuş.
Sondaki arkadaş ismini altın harflerle yazdırdı
4:06'daki napıyor öyle ya?
ben kaza yapanı tanıyorum acemi filan değil sürekli kullandığı bildiği bir yol
kadikoydeki kazada dolmuş yanasmis saga yani orasi da altıyol,yolcuların indigi yer.hala dolmuşun sagini zorlamak ne kadar akillica bunlari dusunmek lazim
9.50 deki hayvana ne demeli, böyle giden motosiklet sürücülerinin hepsi bu tarz bir kaza yaparlar inşallah, hafif yaralanma ve maddi hasarla kurtulsunlar, başka türlü akılları başlarına gelmez bu sürücülerin. 22 yıldır motosiklet sürücüsüyüm, 15 tane spor motor kullandım bu 9.50 deki şahıs gibi hiç gitmedim, hiçte bu şekil bir kazam yok.
Böyle giden motosiklet sürücüleri akıllanır ve kazaya sebebiyet vermezler inşallah. Böyle giden motosiklet sürücülerinin hepsi bu tarz bir kaza yaparsa senin bedduana göre kendilerine zarar verdikleri gibi trafikteki diğer suçsuz insanlarada zarar verebilirler . Memlekette genç yaşlı bir çok insan var motosiklet ile hız yapmayı seven beddua etmek yerine dua etsek bilinçlenmeye davet etsek en azından olur olmadık yerde hızın önüne geçmeye çalışsak insan olarak erdemlik yapmış olmazmıyız.15 tane motosiklet sahibi olmuşsun iyi aferin kurallarada uymuşsun bu senin vede toplumun yararına olmuş lakin gel gelelim insan olamamışsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)