merhaba mt üyeleri sizin sayenizde birçok şey öğrendim kendimi motor felsefesi olarak geliştirdim felan ama eğitimdede ve konulardada hiç görmediğim bir problem var artçı konusu .eğitim olarak sdr nin kapalı alan hakimiyet eğitimini aldım motoru aldığım 2. gününde (adac) kendim adına denged yor hayırda diyemiyorum buyuzden kask bile taşıyorum seminerden verdikleri bir ls2 kaskım var :D . herneyse denge konusunda şunu sormak istiyorum motordan anlayan ve kullanan arkadaşımla biraz uzun yolculuk yaptık 10 km kadar felan hiç eziyet olmadi durarken hissettim onun dısında hiç hissetmedim virajlarda felan hiç denge sorunu yaşamadım hafif ve kısa dönüşlerde dengem bozulmadı ama yavaşlayınca hissettim yani arkamda biri oturdugunu .motordan hiç anlamayan arkadşımı alınca 2 dakikalık yol eziyet gibi geldi dönerken haraket felan edip durdu dengem bozuldu binmeden hernekadar uyarsamda oldu . artçılı sürüşlerde nelere dikkat etmeliyiz şehir içinde özellikle ? frenleme gene aynı prensiplemi yoksa arka freni dahamı çok kullanmalıyız ? ve yavaş dönüşlerde ne gibi önerileriniz var şunu yap bunu yapma dengeni bozar düşersin felan ... şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar