Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba Superlight 200

REKLAM ALANI

arkadaşlar TVS RTR 150 kullanıcısıyım yaşım 31 boyum 190 kilom 100..

artık commutterlerin üzerinde komik durduğumu düşümeye başladım. motorum şuan satılık muhtemelen 1 hafta içerisinde 3800 tl civarına satışı vereceğim.

üzerine katacağım bütçemi düşünerek önümde 2 tane seçenek duruyor. bunlardan biri pulsar 200 ns bir diğeri kuba sl 200 ve sl 200 bir adım önde duruyor.

fakat çin mallarına karşı ciddi bir ön yargım var. okuduğum kadarıyla sl 200 fazla problemli bir motorsiklet değil fakat yinede ön yargılarımı kırmakta zorlarınıyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

şimdi 2 tane sorum olacak

1. kuba sl 200 boyuma göre küçük kalır mı?

2. sl 200'ün suya karşı direnci nedir? yani tozdan suda vs 1 2 yıl içerisinde her yeri pas olur mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı riofly99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar TVS RTR 150 kullanıcısıyım yaşım 31 boyum 190 kilom 100..

artık commutterlerin üzerinde komik durduğumu düşümeye başladım. motorum şuan satılık muhtemelen 1 hafta içerisinde 3800 tl civarına satışı vereceğim.

üzerine katacağım bütçemi düşünerek önümde 2 tane seçenek duruyor. bunlardan biri pulsar 200 ns bir diğeri kuba sl 200 ve sl 200 bir adım önde duruyor.

fakat çin mallarına karşı ciddi bir ön yargım var. okuduğum kadarıyla sl 200 fazla problemli bir motorsiklet değil fakat yinede ön yargılarımı kırmakta zorlarınıyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

şimdi 2 tane sorum olacak

1. kuba sl 200 boyuma göre küçük kalır mı?

2. sl 200'ün suya karşı direnci nedir? yani tozdan suda vs 1 2 yıl içerisinde her yeri pas olur mu?
    muhtemelen boyunuza göre zorlanacaksınız depoyu kavrama da vs sıkıntı olabilir, geçenlerde bir motovlog kanalında 183 civarı boy varmıs arkadaşta owlcruiser ın superlight motorunu denemişti zevkli olduğunu ama ayaklarının motoru kavrama da gidonu çevirme de sıkıntı olabileceğinden bahsetmişti. Yine de deneyin motoru ona göre karar verin.
    2. sorunuz hakkında net bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. iyi forumlar.
    riofly99 bunu beğendi.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhtemelen boyunuza göre zorlanacaksınız depoyu kavrama da vs sıkıntı olabilir, geçenlerde bir motovlog kanalında 183 civarı boy varmıs arkadaşta owlcruiser ın superlight motorunu denemişti zevkli olduğunu ama ayaklarının motoru kavrama da gidonu çevirme de sıkıntı olabileceğinden bahsetmişti. Yine de deneyin motoru ona göre karar verin.
    2. sorunuz hakkında net bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz. iyi forumlar.
    etrafımda deneyecek bir bayi yada motor olmadığı için bu konuda sıkıntım var. ama en kısa zamanda bir tane bulup deneyeceğim..

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı riofly99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    etrafımda deneyecek bir bayi yada motor olmadığı için bu konuda sıkıntım var. ama en kısa zamanda bir tane bulup deneyeceğim..
    İstanbulda mısınız?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82937004/detay

buradan gidip deneyebilirsiniz.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbulda mısınız?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82937004/detay

buradan gidip deneyebilirsiniz.
    BANDIRMADAYIM..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)