Arkadaşlar hani belki bi umut.
https://www.change.org/p/e-5-en-sol-...-yolu-yapılsın
Arkadaşlar hani belki bi umut.
https://www.change.org/p/e-5-en-sol-...-yolu-yapılsın
İmzaladım. Kesinlikle gerekli. Sadece e5 değil,trafiğin olduğu çoğu yerde küçücük bir motosiklet şeridi yapılabilir ve Uyarı levhasıyla renkli asfalt atılabilir. Bu motosikleti oldukça güvenli ve rahat bir ulaşım aracı yapar. Trafikteki diğer araç ve yayalar içinde önemli. Motosikletin nereden çıkacağı belli olmuyor olayı biter. Motosikletin yeri bilinir.
e-5
avrupada da emniyet şeridi yok sayılır lakin bir şekilde metrobüs yapıldı buda yapılabilir bence
Bende imzami attim. Motosiklet suruculeri olarak yasal haklarimizi almamiz lazim.
Kampanya ne durumda...
Bilgi paylaşabilir misiniz ?
Yaya geçitlerinin bile öneminin olmadığı medeniyetin beşiği Türkiye Cumhuriyeti'inde bu talebi ciddiye alacak vizyonda ülke yöneticisi bulunur mu acaba ? Bulundu diyelim, trafikteki hal ve hareketleri sığır sürüsüyle yarışan özel araç sürücüleri, minibüsçüler, taksiciler bunu sallarlar mı ?
Çok tehlikeli buluyorum.
Her gün onlarca motosiklet sürücüsünü bariyerlerden toplarız.
Şerit isteği doğru fakat yer yanlış.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
İyi olur sol taraf motorlara olursa tüm millet inadına sola girer sağ boşalır
imzaladım...
İmzayı attım. ( hiç umudum olmasada)
Böyle birşey yapılacaksa yapılan motosiklet şeridinin bariyer vs aracılığıyla arabalardan ayrılması gerek yoksa kazalar azalacağına artar
memlekette doğru düzgün motosiklet park alanı yok, siz özel şerit istiyorsunuz
Atalarımız ne demiş:
İsteyenin bir yüzü kara
Vermeyen comolokko....
İmzaladım. İnşallah başarıya ulaşırız
teknik ve mühendislik anlamında imkansıza yakın diyorum...riskli...motorcular için bence tehlike arz eder...
çakarlı kurbağa gibi öten vip ve bilimum polise özel bir şerit daha yaptırtmış olursunuz. Dolayısıyla aynı tas aynı hamam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)