Malum İstanbul trafiğinde motor sürmek zordur.Pek kavgaya yeltenen birisi değilim motor kullanmam sıkıntı yaratır mı?Ağzımı elime verirler mi yani
Malum İstanbul trafiğinde motor sürmek zordur.Pek kavgaya yeltenen birisi değilim motor kullanmam sıkıntı yaratır mı?Ağzımı elime verirler mi yani
ellerini de kırmazlarsa neden olmasın
Sakin olursun. Belayı senden değil başkasından bulması için oradan uzaklaşırsın. Olay kapanır
trafikde seni sıkıştırana korna çaldın diye kasıtlı olarak önüne kırıp aniden fren yapacak kadar .....lar var.
o beklerken sen neden aradan geçtin-geçiyorsun diye sıkıştırmaya, kaza yaptırmaya çalışanlar var. trafikde bir sürü aşağılık kompleksli psikopat ile birlikte yol alıyoruz, hiç tereddüt etmeden insanın canına kast edebilecek kadar da kontrolsüz mahlukatlar bunlar. sen efendi efendi sür, kimseyle de dalaşma. sakinliğini koru, yoluna devam et.
Gecen gun dukkanin motoruyla biri dusurdu beni 3 kisi inip ustume yuruduler dukkanda 300 metre ilerde 2 dk bekleyin geliyorum dedim gittim dukkana arkadaslarla geri geldik malesef 2 dk onceki filler ucup leylek olup gitmisler o an yaparlar sonrada bidaha bulamazsin
Trafikte ağzını eline alanlar kavga etmeyenler değil kavga edenlerdir. Ne kadar güçlü olursan ol, daha güçlüsü çıkar. Dünya boks şampiyonu - en güçlüsü- de olsan 4 kişi dalıp yine döverler. Sen ve arkadaşların beraber 5 kişi olsanız, karşındaki bir kişi silah çeker topunuzu vurur. En iyisi sağ duyulu olup ortamdan uzamaktır. Sen doğru yoldasın.
Hayatta kavga etmem, siz bilisiz, haklisiniz, gecmis olsun,bir seyiniz varmi.? gibi sihirli kelimeler varken yumruga silaha falan gerek yok. Trafikte Buyugumde abimdir, benden kucugumde. Gerekirse ilk firsatta kacarim. Alalen kendimin, esimin ve cocuklarimin canina oldurme maksati ile bilincli kast etmeye calisan birisi yada birileri olursa, mermisi surekli atim yataginda bekleyen kurmaya bile gerek duymadigim .45ACP mermilerim ile tanisir hic tereddut etmem. Hemde korkutmak icin degil tamamen hareketsiz kalana kadar durmam.
Nitekim Allah herkese nasip etsin silah tasiyabilmeyi. Acayip mulayim, hosgorulu, kibar herseyi alttan alan hatta kufurlere bile gulup eyvallah abi diyen birine donusturuyor insani gozunu sevdigimin silahi.
Atışa hazır 45ACP bilmemne mermisiymiş.... Sen hala akıllanmadın mı kovboy ?? Hatırladığım kadarıyle RAMIREZ adlı üye su başlıkta seni rezil ettiydi...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...irsizligi.html
Dostum dayak yedin yemedini geçtik, harcadığın vakte, yorduğun ruhuna yazık.
Kimisi hayvan oluyor, kimisi vefat eden yakının düşünüyor, kimisinin gözünü güneş alıyor görmüyor, kimisi orada araba olmaz diyerek dönüyor ediyor.
Elbette araç sürme sorumluluğu söz konusuysa olmaması gerek ama oluyor işte...
Bu işin en garantisi öngörüyle sürüştür, hayvanlık yapanı bile öngörüp maruz kalmamaya çalışacaksın.
Güzel bir kaynak var bende dağıtmıştım zamanında, özelden mail adresi yollayın göndereyim.
Maruz kalırsan da tekrar etmemesi için tatlı dille uyar, göreceksin çoğu insan mahçup oluyor.
Ben motosikletciler birbirini kolluyor diye biliyorum Biri durunca hepsi durmaya başlıyor. Gerçekten bu dayanışma çok hoşuma gidiyor. Bazen sağda durunca bile abi sorun var mı diyen motorlu kardeşlerime selamlar.
Ben çok sakin birisiyimdir, kolay kolay sinirlenmem bağırmam çağırmam. Zaten hep pozitif bakmayı kendime ilke edindim. Ama bu trafikte ki denyolar yüzünden şuan iki tane davam var. Birisi darp içeriyor. Trafikte motosiklette sakin olamıyorum diye elektrikli bisiklet ile sakin sakin ve boş sokaklarda gezinerek kendimi eğitmeye başladım yemin ediyorum. Böyle empati kurmayı bilmeyen ülkenin insanıyla, ülkenin dandik yollarında motosiklet kullanmak gerçekten sabır istiyor. Artık bi hata yapan olursa trafikte kesinlikle görmezden geliyorum. Umrumda olmuyor. dikkat et.
Bu konu açılınca hep yazarım üşenmeden. ' Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanır ' diye bi laf vardır..
Trafikte arabanın içinden ne çıkacağını asla bilemessin, sen haklı bile olsan eline diline hakim olacaksın, sonucları ağır olabilir.
Delikanlılık o an icindir , sonrası ya güzel bi sopaya yada karakolluk olmaya bakar.
Onun icin ağada sensin paşada sensin diyip yola devam edeceksin. Bunun adı korkaklık değildir arkadaşlar, bunun adı mantıklı davranmaktır.
Bidaha ve sürekli motora binmek istiyorsanız bunu yapmaya mecbursunuz..
trafikte altın kural; sabırlı olmak...
Karşılaştığın vatandaş kazmada olsa hayvanda olsa her yaşanılan olayda kavga-gürültü çıkarır isek o yol bitmez,bitersede ya karakolda yada mahkeme salonunda biter,gerek yok 2 kuruşluk keyif ve huzur için.Misal geçen bir video yayınlandı şu kamyon şöförünün harfiyatını yola döktüğü olay,doğrusunu yaptı o arkadaş kimse,öyle 7-8 kişi dalmak-etmek onursuzluk zaten.Teke tekde olsa trafikde gerek yok,ben şahsen böyle olaylarda karşımdaki vatandaşın hatasını kibarca söylerim yüzüne karşı,elbetteki anlamayacaktır ilk etapda o an ama sonra illaki düşünecektir.İyimser yaklaşım kötü birşey değildir ama işi kötüye vurup olay yaratıp hiç yoktan can sıkmaktan iyidir.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Hayirdir, kiskandinmi alamiyorsun diye, biraz daha calis sende belki tasima ruhsati verirler
Ben kendi ve sevdiklerimin canini korurken ne ne yapacaksin acaba? Umarim basiniza boyle birsey gelmez, ama hafif bir olay olup akillanman lazim, silahin gunumuz turkiyesinde, yemek, barinma, giyinme ve sagliktan sonra gelen temel bir ihtiyac oldugunu. Senin gibi sevgi kelebeklerini cok gorduk silaha karsi olup,canini malini kaybeden. Umarim sende onlardan birisi olmazsin.
Ağzını eline vermezler de başka bir şey olabilir denklemi kafana göre tamamla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)