Motosiklet aldım başıma gelmeyen kalmadı
Reklamlar
-
pipisipis adlı üyeden alıntı
kardeşim 200 km lik yola benden 200tl isterse ve bunu seni otobüsten atarım tehditleriyle dile getirirse bunun adı haksızlık, eğer orda kavga çıkmasaydı benim cebimden parayı alacaklardı yani haksızlığa uğrayacaktım, aynen söylediğin gibi bu adamlar maganda atar gider kavgasında sopalar hazır beklemez
o kadar param yok deseydin tartışmaya girmeden yol alıcaktın onu geçelim 200km re için itin köpeğin ağız kokusu çekilmez koy benzini bak yol keyfine bundan ders almaya bak aynı tongaya düşme malesef insanlarda insanlık kalmamış herkese demesemde çoğunun dini imanı para olmuş ALLAH rızası arayn nadirdir
Reklamlar
-
motorun hayırlı olsun.başından geçenler içinde çok geçmiş olsun.
sanırım ailenin rızası olmadıgı için aksilikler arka arkaya gelmiş.
tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bunları başından atarsın.
-
Çorum İl Temsilcisi
duuur daha yeni başlıyo usta. Ailenle ters düşeceksin arkadaş ortamınla ters düşeceksin. bi tur atıyımcılar, gel beni gezdirciler, bu ne ara türedi diyeceğin insanlar, gelecek ve gidecek olanlaar ohoo çook yaşanacaklar var daha(kendimden örnek veriyorum)
-
otobüs firmasını söyle topluca şikayet ederiz.
-
Geçmiş olsun.Bazen aksilikler arka arkaya geliyor.Yağmura yakalandığın gün lastiğin patlaması gibi.Ama katılıyorum, motor genel olarak problemli bir araç.Sabır gerektiriyor.Belayı mıknatıs gibi üzerine çeker.
-
Bence pipi sünnetsiz
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
[/COLOR]
karaca3 adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun.başından geçenler içinde çok geçmiş olsun.
sanırım ailenin rızası olmadıgı için aksilikler arka arkaya gelmiş.
tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bunları başından atarsın.
hocam aldığım en mantıklı ve ihtimali olan cevap, annemin hiç ama hiç rızası yoktu, malesef yaşadığım çoğu şeyi anneme söyleyemedim, dayak dışında hiç bir şeyi bilmiyor
-
Kuran falan yırtmış yakmış olabilir misin diycem ama biraz hafif kalır. 4 kutsal kitabı mı parçaladın acaba? şeytan taşlamaya gittin de hacı mı taşladın naptın?
-
-
-
Hocamız seni bir tur üflesin nazarı söker atar
-
tuvalette ekmek yemiş anlaşılan
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
-
"90 küsür sene önce" derken nereye "laf çaktığınızı" daha açıkça yazar mısınız, cesaretiniz var ise? Kim kız çocuğunu nereye götürmüş, nasıl fanteziler içindesiniz?
Bunun yanında "pipi" kelimesi okuyunca namuslar hayalar havalarda uçuşmaya başladı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Dostum tam seni savunacaktım fakat bu yorumdan sonra vazgeçtim... Nasıl bir mantık bu? 2040 olunca da çıplak mı gezmeyi düşünüyorsun?
Ayıp, haya, ar, edep, namus gibi bazı kavramlar zamanla değişmez... Size değişir diye empoze ettikleri için şuan bu haldeyiz zaten... Bundan 90 küsür sene önce ilkokullardaki kız çocuklarını toplayıp 21. yüzyıla geliyoruz artık diyip mayolarla sahile götürerek başlattılar zaten sizin silsilenizi...
az önce bu yoruma cevap olarak yazmıştım
-
bak önce niyet ediyorsun sonra 3 kere ağıza 3 kere buruna sonra toplu iğnesi ucu kadar bile yer kalmayacak şekilde her yerine su vuruyorsun.
şaka bir yana çok geçmiş olsun umarım konu troldür.
-
Bisikletten düşen çocuğu neden düştün diye döven babası gibi yorumlar nick name takılan insanlar kedicikler alınanlar.
ama bazı abilerimde iyi konuşmuş biraz dikkat etmelisin önemli olan ders almış olman iyi forumlar herkese
-
Piyangolar çıksın diye seri biletler alınca hepsi çıkmış gibi. Bunların neden olduğunu anlayıp tekrarında daha farklı davranırsak tecrübeden öğrenmiş olur, beladan uzak kalırız. Ama benim hatam yoktu sadece annemin ahı tuttu, abdestim azdı veya şans işte dersek aynı şeyleri yaşamaya devam ederiz. İşin garibi aynısı sürüş için de geçerli.
-
çok güldümya.Kardeşim Allah ta seni güldürsün inş. bu nedirya. Tamamen film gibi. Senaryo yazsan bukadar olay çıkmaz. Bize motorsuz hayat çekilmez gelirken sana motorla hayat çekilmez oluyor sanırım. ne diyeyim.geçmiş olsun. umarım bundan sonra işler yoluna girer..
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Dostum tam seni savunacaktım fakat bu yorumdan sonra vazgeçtim... Nasıl bir mantık bu? 2040 olunca da çıplak mı gezmeyi düşünüyorsun?
Ayıp, haya, ar, edep, namus gibi bazı kavramlar zamanla değişmez... Size değişir diye empoze ettikleri için şuan bu haldeyiz zaten... Bundan 90 küsür sene önce ilkokullardaki kız çocuklarını toplayıp 21. yüzyıla geliyoruz artık diyip mayolarla sahile götürerek başlattılar zaten sizin silsilenizi...
Kuran kurslarında ve imam hatiplerde erkek çocuklarının ırzına geçen günümüz yobaz zihniyetinin , "kızlar 100 sene önce mayo giyip sahile gitti" diye yırtınmaları ne yaman bir çelişkidir.
-
Büyük Türkiye cumhuriyetinin kurucusunu şöyle baş köşeye alalım Türkiye bize emanettir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler