Geçmiş olsun, kardeşim bu belkide bir uyarı başına daha bedbah bir olay gelmemesi için sen bence o motoru sat ve bir süre binme, herşeyde vardır bi hayır.
Geçmiş olsun, kardeşim bu belkide bir uyarı başına daha bedbah bir olay gelmemesi için sen bence o motoru sat ve bir süre binme, herşeyde vardır bi hayır.
"Delikanlılığımızdan dayak yedik" diye okuyunca ben de bir yerde haksızlığa tepkisini gösterince magandalar saldırdı diye algılamıştım. Bildiğin atar gider mahalle kavgası olmuş. Ama gene de yanındaki muavine, hattaki diğer arkadaşlarına güvenip kavgaya giren silah çeken otobüs minibüs şoförleri nereden nasıl evrildiler orasını hiç bilmiyorum.
Geçmiş olsun.Motorda uzak dur.
Pipisipis ; Temizle artık şunu , yapman gerekenleri biliyorsundur biryerden başla...
Hikaye tadında bir yazı dizisi olmuş , geçmiş olsun ...
Allah beterinden korusun dikkat et herşeyden ve herkesden .
Hala temizlemediysen başına daha çok iş gelir...
yazılanların bazılarına gülüyorum bazılarına sinirleniyorum açıkcası, sırf nickimden dolayı beni hatalı bulanlar var, ayrıcq cool story diyenler olmuş onlarda özelden mesaj atarlarsa karakola verdiğim ifadeyi atayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
bunca şeyin arasında nickime takılmanız kusura bakmayın ama hastalık, PİPİ ayıplı bir kelime değil beyfendi, bakın 2016 yılındayız, aşın artık bunları. bu önermelerinize gelince, siz olasıklardan bahsetmişsiniz, benzini kontrol etmezsen yolda kalırsın vs yani ben zaten tectübesiz olduğumu belirttim. hayatta her şey sebeb sonuç zaten benim köpeklerden kaçamadığım için ıssırması benim suçum mu yani?
Ben daha fotoğraf makinasındayken ardarda gelen combolar nakavt etti beni. Gerçekten dayanıklıymışsınız. Allah beterinden korusun ne diyelim. Samimi görerek herşeyinizi yazmışınız bu takdir edilecek bir davranış . Bizlerin başına neler geliyor kimse birşey yazmıyor . Ama cevaplar hazır . Tekrar geçmiş olsun.
Sen bu işleri bırak
Yoksa aksilikler senin peşini bırakmaz
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın ,inancın var mı bilmiyorum ama varsa sadaka versen iyi olur..
Nick değiştir
motoru hüküm dağına götürüp lavlara atmalısın. lanet ancak o şekilde kalkacak.
Geçmiş olsun. Öncelikle kırdıkların varsa bir bir helalleş (birinin gönlünü mü incittin?). Bir adak kes. Bol bolda sadaka verip tevbe et. Kendinede dikkat et.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Dostum tam seni savunacaktım fakat bu yorumdan sonra vazgeçtim... Nasıl bir mantık bu? 2040 olunca da çıplak mı gezmeyi düşünüyorsun? Ayıp, haya, ar, edep, namus gibi bazı kavramlar zamanla değişmez... Size değişir diye empoze ettikleri için şuan bu haldeyiz zaten... Bundan 90 küsür sene önce ilkokullardaki kız çocuklarını toplayıp 21. yüzyıla geliyoruz artık diyip mayolarla sahile götürerek başlattılar zaten sizin silsilenizi...
HYO-GT250R
İstanbul
allah rahmet eylesin AYE http://www.motosiklet.net/forum/onla...ganay-aye.html geldi aklıma
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Aşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa.
kardeşim 200 km lik yola benden 200tl isterse ve bunu seni otobüsten atarım tehditleriyle dile getirirse bunun adı haksızlık, eğer orda kavga çıkmasaydı benim cebimden parayı alacaklardı yani haksızlığa uğrayacaktım, aynen söylediğin gibi bu adamlar maganda atar gider kavgasında sopalar hazır beklemez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)