Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kamyonetlerin kör noktaları

REKLAM ALANI
    İllegalRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Elbet bir gün..
    Bilmekte fayda var.

mostro, mgdk, mustafa_325 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    afran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Sağ taraf neysede şu sol taraf nasıl kör nokta oluyor. Kafayı çevirmeden bile orda bişey olduğunu fark edersin bence. Lastiğin hemen yanı olabilir ama
    i

nuwanda324 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Bu tarz araçların tüm sağ tarafını kör nokta olarak kabul edip ona göre pozisyon almakta fayda var. Çünkü sağ aynaya pek bakmıyorlar. Zaten en sağ şeritten gittikleri için sağdan bişeyin geleceğini düşünmüyorlar.

Motosikleti
    honda cbr 250
    büyük araçların her tarafı kör noktadır ülkemizde şehir içindeyseniz mümkünse uzakta durun işe 3 5 dk geç kalsanız bir şey olmaz ana yoldada sollamayacak kadar küçük cc isen büyük tehlike zaten

Motosikleti
    nc750x
    Çok güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş ama ben diğer tüm sürüclerin tamamen kör olduğunu varsayarak sürmeyi tercih ediyorum. Birkaç kez gözümün içine baka baka aynı davranışı sergiledikleri için midir neden bilmiyorum kör kabul etmek daha güvenli geliyor. Beni gördüklerini düşündüğümde güvensizlik hissediyorum. Bu nedenle özellikle akan trafikte aralara girmemeyi tercih ediyorum.

vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Güzel paylaşım, İllegalRider arkadaşımıza teşekkürler.

Bu tip araçların sağından (emniyet şeridini kullanarak vs.) çok mecbur olmadıkça geçmemeye çalışırım.

Sollayacağım zaman ise mutlaka korna çalarak ve kendi şeridimin en soluna yanaşarak geçişimi yaparım.

Saygılarımla.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Hafif ticari panelvan kullanıyorum yola soldan katılımlarda gelen trafiği kontrol etmek imkansız gibi bişey. Buna dikkat edin panelvanların kör noktalarına girmeyin yol katılımlarında.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)