sigara mı adi? adam mı adi?
-
17 Haziran 2006, 14:57
bu sabah herzaman ki yolumdan gelirken şehir içi olduğu için kaskımın vizörü açık olarak yoluma devam ediyordum. bu arada önümdeki arabadan sürücü sıfatlı beyfendi camdan bitirdiği sigarasını hooop atıvermiş. Tabi dolayısı ile henüz yol bulma güdüm sistemi yerleşmemiş olan sigara izmariti ne yapacağını bilemeden benim kaskımdan içeri girip bir güzel göz kenarımı yaktı. hala canım çok acıyor. Şimdi bu kendini bilmez sigaraya nasıl bir hesap sormalı arkadaşlar, hemde libadiye göbeğinde ciddi tehlikeli bir trafik dönemecinden dönerken neyimi kontrol edip gözümü kurtaracağımı bilemedim, bu kendini bilmez sigara yüzünden.......................
Reklamlar
-
17 Haziran 2006, 15:02
sımdı bı cok surucu bunu yapıo ama senınkı baya sanssızlık olmus gecmıs olsun..sorunun cevabı ıse bence yarı yarıya...
-
17 Haziran 2006, 15:08
şehir magandalarının eğitim olasılığı ülkemizde oldukça düşük olduğundan,kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz,yani onların eline bırakmadan..ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
-
17 Haziran 2006, 15:13
starsailor adlı üyeden alıntı
şehir magandalarının eğitim olasılığı ülkemizde oldukça düşük olduğundan,kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamak zorunda kalıyoruz,yani onların eline bırakmadan..ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
çok teşekkür ederim
-
17 Haziran 2006, 15:14
Bu sabah bende evden isi gelirken 2 km lik bir mesafe kaskımı almadım . Kocaman bi bocek ta alnıma carptı . Allahtan bocek hizli değildide dengem bozulmadı ... Ayrıca gecmis olsun kardes ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
17 Haziran 2006, 15:17
kivanctf adlı üyeden alıntı
Bu sabah bende evden isi gelirken 2 km lik bir mesafe kaskımı almadım . Kocaman bi bocek ta alnıma carptı . Allahtan bocek hizli değildide dengem bozulmadı ...
Ayrıca gecmis olsun kardes ...
çok teşekkür ederim, kardeş valla sinek böcek taş toprak 2 ayaklı develer 4 ayaklı develer, çukur tümsek neye bakacağımız şaşırdık
-
17 Haziran 2006, 15:22
geçmiş olsun tam bahtsız bedeviymişsin sende
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
17 Haziran 2006, 15:24
caranın suçu yok kardeş !!! o ne yapsın adam adi kül tablasına söndürsene görgüsüz adam!!!
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
-
17 Haziran 2006, 15:24
ben dün köprüden geçerken önümden giden motosikletli kurye arkadaş tın tın ilerliyordu ve bir yandan kuruyemiş yiyordu. kabak çekirdeği falandı sanırım. rüzgarla beraber kabukları bana geliyordu tabi
halil abi geçmiş olsun, bu olay herkesin başına gelebileceği için elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu olaya. mümkünse vizörünü sigara izmariti gibi şeylerin giremeyeceği kadar aç. hareket halindeyken giren hava yeterli oluyor
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
17 Haziran 2006, 15:33
xxxxx adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun tam bahtsız bedeviymişsin sende
bedevi değildi sigara şansız aslında küfürü yiyen o oldu atan da suç yok
LesPaul adlı üyeden alıntı
ben dün köprüden geçerken önümden giden motosikletli kurye arkadaş tın tın ilerliyordu ve bir yandan kuruyemiş yiyordu. kabak çekirdeği falandı sanırım. rüzgarla beraber kabukları bana geliyordu tabi
halil abi geçmiş olsun, bu olay herkesin başına gelebileceği için elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bu olaya. mümkünse vizörünü sigara izmariti gibi şeylerin giremeyeceği kadar aç. hareket halindeyken giren hava yeterli oluyor
eyvallah sağolasın,
ne bileyim işte sabah sıcaktı, aslında 3. kademe açıktı vizör tam açık değil ama şans işte
-
17 Haziran 2006, 15:36
Çok geçmiş olsun hocam.Hep merak etmiştim böyle bir şanssızlığa kaç kişi maruz kalabilir diye.Ama sitede bu tarz bir olay yaşayan,yada yaşayıp siteye yazan olmadığı için bilgim olmadı. Ama sigarayı atan dangalak adam da bi arkasını kontrol eder be kardeşim.Tekrardan çok geçmiş olsun
-
17 Haziran 2006, 15:42
crazy_devil adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun hocam.Hep merak etmiştim böyle bir şanssızlığa kaç kişi maruz kalabilir diye.Ama sitede bu tarz bir olay yaşayan,yada yaşayıp siteye yazan olmadığı için bilgim olmadı. Ama sigarayı atan dangalak adam da bi arkasını kontrol eder be kardeşim.Tekrardan çok geçmiş olsun
sağol kardesim valla
-
17 Haziran 2006, 15:54
Çok büyük geçmiş olsun .
Haddini bilmeyen bu sigaraya gereken dersi vermek lazım.
Yada o şoförü poligon a götürüp atış dersleri vermek lazım.
Hangisi mantıklıysa artık.
Yine geçmiş olsun
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
-
17 Haziran 2006, 15:54
en sinir olduğum olay arabanın camından çöp atmak böle denyolara kıl oluyorum ya geçmiş olsun hocam baya tehlikeli ni olay yaşamıssn
-
17 Haziran 2006, 16:11
FieRyiCe_ adlı üyeden alıntı
Çok büyük geçmiş olsun .
Haddini bilmeyen bu sigaraya gereken dersi vermek lazım.
Yada o şoförü poligon a götürüp atış dersleri vermek lazım.
Hangisi mantıklıysa artık.
Yine geçmiş olsun
çok teşekkür ederim dostlarım
hedowich adlı üyeden alıntı
en sinir olduğum olay arabanın camından çöp atmak böle denyolara kıl oluyorum ya geçmiş olsun hocam baya tehlikeli ni olay yaşamıssn
çok teşekkür ederim sağolun ama herkese dikkat ikazları vermek lazım
crazy_devil adlı üyeden alıntı
sağolasın kardeş
-
17 Haziran 2006, 16:17
çok geçmiş olsun, garip bir durum ama ülkemizde olur böyle şeyler
-
17 Haziran 2006, 16:18
Yuh yani arkadaşlar yaaaaa bu kadar olur. Şimdi ne küfür veya kötü söz yazsam bu adamı yüceltmiş olacağım. Geçmiş olsun sana arkadaşım yaaaa... Yemin ediyorum beraber olsaydık asvalta yapıştırırdım onu... Acayip kızdım yaaaa...
-
17 Haziran 2006, 16:26
Forumdan Uzaklaştırıldı
dex_cooler adlı üyeden alıntı
Sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinde olabilir böyle şansızlıklar..Aarkadaşımıza çok çok geçmiş olsun..Şunuda unutmayalım o kişi bu olayı istemeyerek yapmıştır..İnsanların yüzde 90 sigarayı pencereden atıyor...Aslında olmaması gereken gerçekleşme ihtimali 1,000 de sadece 1 olan sigaranın gelip kasktan içeri girmesi..Tekrardan geçmiş olsun..
-
17 Haziran 2006, 17:11
dex_cooler adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim
-
17 Haziran 2006, 17:19
Şu sigara tiryakiliğide ne acayip paradokstur, hem sigarayı sevdiklerini söylerler hemde işleri bitince atıp kurtulur bir daha da arkaya bakmazlar
Şaka bi yana kanun ve yönetmelikler işletilse, Belediyeler sigara izmaritini dışarı atanlara hayatı bayağı bir zorlaştırabilir...
Not: Motorların fren sıvısı otomobiller için iyi bir intikam aracıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler