Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.
https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw
Düzgün adamsın vesselam, severek izliyoruz paylaşımlarını...
Videolarınıda yazdım burdanda yazayım. Video çekmek adına çekmiyorsun doğalsın bizden olduğun herhalinden belli. Süslü cümleler yerine direk beyinden geçen cümleleri aktarıyorsun buda gerçekten mükemmel. Yolun açık olsun dostum tekerin düz bassın.
ellerinize sağlk, kanala da abone oldum
inceleme için teşekkürler. gerçekten torklu güzel zevkli bir motor em150l. titreşimin az olması da zevk katıyor.
2 yıl bindim 12000 km yol yaptım sorun çıkarmadı sattım şimdi kp 150 aldım su soğutmalı herkeze tavsiye ederim
bindiğin motorun perti çıkmış nerdeyse, şase yamuk diyorsun, ön far değişmiş, pas içinde diyorsun, ama cbf daha iyidir onu tercih edin diyorsun(burada bir cbf e özlem olduğunu seziyorum) ve dayanıklılık konusunda motoru gömdün, yuh yani balkondan atsan aşşa inip bineceksin )
onun haricinde güzel bir video olmuş, bindiğin motordaki zırıltı 2. motorum emisolda yokdu (şimdi pulsar var)
yani o motorun daha temizine binsen emin ol fikirlerin dahada değişecek..
bu motorun esasen bence cbf 150 dende bir farkı yokda millette bir marka takıntısı var, sanki ybr 125 veya cbf150 çinde üretilmiyorda..
gidip kazıklanıyorlar, pisikolojik bir olay..
birde videolarında şu espirili arkadaşınıda kat daha bir güzel olur, renkli olur, al onu karşına birde o anlatsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)