Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

hem uygun hem elektrikli yorum beklemekteyim

REKLAM ALANI

http://www.kralmotor.com.tr/kr42-lucerto-5000/ bu motosiklet markası hakkında bilgisi olan bu markayı daha önce kullanmış herhangi az ya da çok bilgisi olan var mı ÇOK ACİL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yorumlardan hiç bir şey anlamadım yaaa

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    İnternette ikiden fazla fotoğrafı olmayan uzun süre önce fark ettiğim bir efsane. Bekliyorum

-Firmaya mesaj atıp bilgi alacağım buraya yazarım-

tesisatogr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 Ace / Yuki YK-25 Triportör
    Neden elektrikli?
    Hocam şimdi bu tip makinelerde kolayca dağıtıp kolayca toplayabileceğimiz modellere yönelmek mantıklı olmaz mı? E bunun için de "yedek parça" tabir edilen fındık fıstığa ihtiyacımız olacak. İşte çinli arkadaşlarda "süreklilik" denilen bir kavram yerleşmediği için, eğer motorunuzun dünya çapında milyonlarca satılma ihtimali (bkz. cg ve cub serileri) yoksa 2 yıl sonra hurda olacak bir makineyi soruyorsunuz demektir.

nuwanda324 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    tesisatogr, Onurhan D, Eski_kasa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Yorumlarınız için teşekkür ederim elektrikli tercih etmem ucuz araç olduğu için ve benzin buji yağ vs masrafı olmadığı için biraz da doğayı kirletmemek adına ve maddi durumum hiç müsait değil 8 bin liraya yakın fiyatı var bunu nasıl alıcam diye kafayı yiyorum 5 sene falan kullanmak istiyorum boyum uzun olduğu için scooter yavaş gider diye düşünüyorum bunun aküsünün çalması zor olur diye düşündüm

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı tesisatogr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden elektrikli?
    Hocam şimdi bu tip makinelerde kolayca dağıtıp kolayca toplayabileceğimiz modellere yönelmek mantıklı olmaz mı? E bunun için de "yedek parça" tabir edilen fındık fıstığa ihtiyacımız olacak. İşte çinli arkadaşlarda "süreklilik" denilen bir kavram yerleşmediği için, eğer motorunuzun dünya çapında milyonlarca satılma ihtimali (bkz. cg ve cub serileri) yoksa 2 yıl sonra hurda olacak bir makineyi soruyorsunuz demektir.
    Daha fotoğrafını göremediğimiz br alet hakkında nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret ettim doğrusu

Bknz:

Bu videoyu çeken abimiz bu forumdaydı.

https://www.google.com.tr/search?q=e...FEMg0BppCWM%3A
    gönlümde yatan bu ama taa türkiyeye gelecekte fiyatı beni çok aşar çin malı olduğunu biliyorum kralın ama belki çinliler biraz vicdana gelmiştir dedim fiyatı görünce kaliteli malzeme kullanmışlardır diye düşündüm

tesisatogr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 Ace / Yuki YK-25 Triportör
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha fotoğrafını göremediğimiz br alet hakkında nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hayret ettim doğrusu

Bknz:
    https://www.youtube.com/watch?v=DU0TdKh4RXc
    https://www.youtube.com/watch?v=4-20cRUSJso

Makinenin performansına, kalitesine herhangi bir söz ettiğimi hatırlamıyorum da yedek parça konusunda yazdıklarımı bir kez daha okuyun isterim. Bir karpuzun kelek olduğunu anlamak için illa ki yemem gerekmiyor elhamdülillah.
    İki tekere değil, cânına kıymet ver!

Furkan bey zero motor benim alabileceğim motor değil bütçem yok

Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı kralmotormu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlarınız için teşekkür ederim elektrikli tercih etmem ucuz araç olduğu için ve benzin buji yağ vs masrafı olmadığı için biraz da doğayı kirletmemek adına ve maddi durumum hiç müsait değil 8 bin liraya yakın fiyatı var bunu nasıl alıcam diye kafayı yiyorum 5 sene falan kullanmak istiyorum boyum uzun olduğu için scooter yavaş gider diye düşünüyorum bunun aküsünün çalması zor olur diye düşündüm
    Sen benim verdiğim linki okudun mu? Şunu bi oku sonra gel.

Bu dediklerin yüzünden elektrikli motor almaman lazım pişman olursun. Elektrikli motor pişmanlıktır diye boşa demiyorum. Bi kere elektrikli motorların ortalama ömrü 1-2 yıldır. Çok yaşamazlar. Aynı fiyata ve daha ucuza çok daha iyi, hatta her yönden daha iyi benzinli motorlar var. O küçümsediğiniz cgler bile çok daha iyi. Bakım masrafı benzini yok diyorsun ama o iş öyle değil. Bunların frenler özellikle arka freni çok sık bozulur. Arka fren motorla bütünleşik olduğundan devamlı sıkıntı çıkarır. Devamlı tamir ettirmen lazım. Hadi onu önemsemedin akü masrafın var. Akü masrafın benzinden daha pahalıya geliyor inanmayan hesaplasın. Ayrıca hız yok. Bu gösterdiğin modelin son hızı 75. Arkandan tır 80-90'la gelirken nereye kaçacaksın acaba? Sonra menzil sıkıntısı var. 100 km demişler ama inanma benimkinede 60-70 diyorlardı ama 20 km gitse öp başına koy. 20 km sabit hızda gitmediğin takdirde bu alet maksimum 40 km gider. Biraz frene fazla basarsan yolda kalırsın. Koca motoru kilometrelerce itmek hiç de komik olmuyor. Ayrıca çalınmaz demişsin ama hiçde öyle değil asıl bunlar çok kolay çalınıyor. Plakası filan olmadığı için çalıp satmak çok kolay oluyor. Anahtarsız çalıştırmakda kolay. Normal motorlardan hafif olduğu için kamyonetin arkasına atıpda çalabiliyorlar. Güpegündüz çalındığını gördüm ordan biliyorum. Yazık etme kendine. Vazgeç bu sevdadan.

Elektrikli motor pişmanlıktır
    tesisatogr ve essegesse bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    https://www.google.com.tr/search?q=e...FEMg0BppCWM%3A
    gönlümde yatan bu ama taa türkiyeye gelecekte fiyatı beni çok aşar çin malı olduğunu biliyorum kralın ama belki çinliler biraz vicdana gelmiştir dedim fiyatı görünce kaliteli malzeme kullanmışlardır diye düşündüm
    aga bu alet kaç para biliyor musun?

Alıntı tesisatogr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makinenin performansına, kalitesine herhangi bir söz ettiğimi hatırlamıyorum da yedek parça konusunda yazdıklarımı bir kez daha okuyun isterim. Bir karpuzun kelek olduğunu anlamak için illa ki yemem gerekmiyor elhamdülillah.
    Yedek parça konusuna hitaben atmıştım videoları. Ha çin malı ha amerikan ikisinin parçasını da bulamıyacağımızdan eminim

Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS

Bknz:
    https://www.youtube.com/watch?v=DU0TdKh4RXc
    https://www.youtube.com/watch?v=4-20cRUSJso

O aletin fiyatına baktınızmı? O paraya ktm superduke 1290 var. İstenilen parayı haketmiyor bence.

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı nuwanda324 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O aletin fiyatına baktınızmı? O paraya ktm superduke 1290 var. İstenilen parayı haketmiyor bence.
    Belki siz de haklısınız hocam. ama biz milletçe çinli elektrikli bisikletlere alıştığımız için belki de bu tür yorumlar yapıyoruz.

nuwanda küçümsediğiniz benzinli motor demişsin küçümsemedim genele konuştun sanırım her neyse.furkancım eğer o dediğim kaliteli olan motordan bahsediyorsan eğer başka elektrikli motorla karıştırmıyorsam 35000 dolardı türkiyeye gelse ne kadar üstüne konulur biliyorsun bmwnin de var 50 bin lira xmax 250 gibi ülkede benzin uygun olsa yetkili servislerin ücretleri uygun olsa benzinli düşünürdüm

Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Belki siz de haklısınız hocam. ama biz milletçe çinli elektrikli bisikletlere alıştığımız için belki de bu tür yorumlar yapıyoruz.
    İster çinli olsun ister amerikan belli başlı bazı sorunlar değişmiyor. Elektrikli araçların en büyük sorunu menzildir. Hız, kalite, akünün ölmesi filan çözülüyor yavaş yavaş ama menzili çözmenin yolu yok henüz. Tesla'nın menzil sorununu çözmek için adamlar tüm amerikayı baştan başa şarj istasyonlarıyla donattılar. Türkiyeyede böyle bir şey yapılmadıkça elektrikli araç alınmaz. İsterse 2000 km's hız yapsın. İsterse en kaliteli malzemeler kullanılsın. Zero'nun bile menzili 100 km. Kullanmadıktan sonra hızının kalitesinin ne önemi var ki?
    tesisatogr bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    nuwanda küçümsediğiniz benzinli motor demişsin küçümsemedim genele konuştun sanırım her neyse.furkancım eğer o dediğim kaliteli olan motordan bahsediyorsan eğer başka elektrikli motorla karıştırmıyorsam 35000 dolardı türkiyeye gelse ne kadar üstüne konulur biliyorsun bmwnin de var 50 bin lira xmax 250 gibi ülkede benzin uygun olsa yetkili servislerin ücretleri uygun olsa benzinli düşünürdüm
    Reyis bizi mi trollüyorsun . 35bin $ nedir abi h2 falan mı alıyosun . Sen ne yap biliyo musun; ; İdareten bi alet bul bin. elektrikli araçlar (kaliteli olanlar-yukarıda bahsettiklerim-) piyasada türemeye başladığı zaman değerlendiririz

Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Evet genel konuştum

Zamanla geliştirirler bu işi de yamaha honda kawasaki elektrikli motor üzerinde çalışıyorlarmış bakalım Allah yürü ya kulum derse alırım rodaj derdi yok vites derdi yok alacağım motora plaka taktırırım artık plaka şart olmuş bakalım araştırmaya ve beklemeye devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Furkancım o dediğin motor uygun demişsin o zero motor bana göre değil en azından şimdilik

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)