Motora binip arada şöyle torul torul zort zort ettirmeyeceksen ne tadı kaldı ki azizim
Motora binip arada şöyle torul torul zort zort ettirmeyeceksen ne tadı kaldı ki azizim
firmayı aradığında yerlere göklere sığdırmazlar kimse yoğurdum ekşi demez hiç bir satıcı malını kötülemez
zort zortun derdin de değilim bacaklarımın derdindeyim iki adım atıyorm ayaklarım ağrıyor
100 km değil 50 km aküsü dayansa yeter her akşam şarj ederim hatta iş yerindede şarj edebilirim
yuki ve kral çin malı
volta markası ise italyan dır bende volta vs7 var gayat torklu fiyatına göre güzel bi elektrikli ayrıca akülerin 6 ay garantisi var 3 4 ay kullan sonra git bayiye bunların menzılı düştü de sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar sıkıntı yok o konuda bende değiştim alan diğer arkadaşlarda değişti
benımkının fotoları
furkan o benim boyuma kiloma küçük gelir taşıyamaz iki seçenek var elektrikli ya otoyoldan gitcem yada yolu uzatıp dehşet yokuşları tırmancam voltayı kullanan arkadaş nasıl mennun musun bozulma oldumu şu ana kadar kaç km oldu bozulma belirtisi var mı motorda
baktım kardeş şikayetvar yuki şikayetleriyle dolup taşıyor yukinin her modeline baktım dedim ya külo boy vs...o gelmez bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
ceyhın kardeş voltadanmı bahsediyorsun 4500 den mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
2012 tarihli yazıda bunlar yazıyor 430.000 km batarya ömrü sene 2016 belki daha gelişmiştir gelişmese bile 430 bin bu boru değil bakalım http://www.donanimhaber.com/alternat...ni-tanitti.htm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
http://www.zeromotorcycles.com.tr/ze.../features.html batarya ömrü 70 bin km 6 tane rakam alabilir miyim sayısal loto oynucam
Tüm tartışmalardan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Ben mi yanlış görüyorum, atladığım bir şey mi var? İlk mesajdaki linke baktım, gayet heybetli, üstüne çağanoz gibi yatılacak, supersport tarzı bir motosiklet var, alttaki veriler bu motosiklete mi ait? 75km/saat maksimum hız? Hani motorun elektrikli oluşunu, verimini falan sorgulamıyorum, bu normaldir de bu teknik verilerdeki bir motosiklet neden rüzgarı kesecek şekilde karenajlı böyle üstüne yatmalı, aerodinamik yapılır ki? Yani sırf direnç düşük olsun da menzil yükselsin mi amaç? MotoGP pilotu gibi bunun üstüne yatıp yolda son süratimizle giderken yanımıza 88 model şahin yanaşıp "abi bassana biraz" dese "ibre sonda birader" mi diycez?
430.000 km batarya ömrü? 4.300 km olmasın o?
Aynı yazıya göre şehir içinde 166 km, otobanda 53 km maksimum mesafesi var. yani günlük ortalama en fazla 100 km yapabilirsiniz. Her gün bu şekilde sonuna kadar kullandığınızı varsayarsak 430.000 km yol yapabilmek için 4.300 gün boyunca her gün şarj edip bitirmemiz lazım. Yani en az yaklaşık 11 yıl 9 ay boyunca bu motosiklet akü değiştirmeden kullanılabiliyormuş. Eğer sonuna kadar kullanmazsanız zaten bu süre 20-30 yıl oluyor Zero firması yeni bir batarya teknolojisi mi icat etmiş? Bizim bildiğimiz bütün aküler birkaç yıl içerisinde kapasitelerinin çoğunu kaybediyorlar?
Ben eminim ki bu kullanım ömrü ve menzil değerleri yalan. Çıkıyorlar test sürüşüne hiç fren yapmadan motorun en verimli olduğu hızda sabit sürüyorlar. Sonra diyorlarki motosikletimiz şehir içinde 300 km gidiyor. Motosiklet 5.000 kilometredeyken bir kullanım videosu çeksinlerde görelim dedikleri kadar gidiyor mu gitmiyor mu? Fotoğrafı koyup altına yazı yazmak kolay tabi.
Bende bu elektrikli motor işini çok seviyorum,
Daha almadım ama araştırdığım kadarıyla
4.000 tl seviyesine kadar hız ve kalite olarak yukarıda arkadaş paylaşmış "volta vs 7" en iyisi gibi görünüyor.
Akü ömrü için ise çoğu insanın yaptığı hata aküyü sonuna kadar bitirip şarj etmeleri,aküyü öldüren şey bu.
Şarjlı kalem pil değilki bu aküler, ni-hm pillerde vardır bu hafıza etkisi derler,3-4 defa ℅40`da şarj edersen pil ℅40 lık bölümü yok sayar. elektrikli motorlarda ise araba ve motorlarda kullanılan jel akü var
Siz arabanızı çalıştırdığınız anda şarj dinamosu aküyü şarj etmiyor mu? Jel akü sürekli şarj ister,
Bu akülerin sürekli 13.5-14.5 volt arasında olması lazım
Akü ömrü sizin her kullanımdan sonra motoru şarj etme performansınıza bağlıdır,
Zaten kitapçığında bu yazar ama servisler bitirip şarj edin derler
Aküler bozulmaz ise nasıl para kazanacaklar?
Bu şekilde kullanımda 3-4 yıl 20.000 km ye kadar aküyü kullanabilirsiniz,tabi akü kalitesine bağlı olarak.
o arka teker photoshoplamı oraya konmuş eger öyleyse bunu yapan adamı işten cıkartsınlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)