Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

hem uygun hem elektrikli yorum beklemekteyim

REKLAM ALANI
    tesisatogr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 Ace / Yuki YK-25 Triportör
    Motora binip arada şöyle torul torul zort zort ettirmeyeceksen ne tadı kaldı ki azizim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı kralmotormu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanla geliştirirler bu işi de yamaha honda kawasaki elektrikli motor üzerinde çalışıyorlarmış bakalım Allah yürü ya kulum derse alırım rodaj derdi yok vites derdi yok alacağım motora plaka taktırırım artık plaka şart olmuş bakalım araştırmaya ve beklemeye devam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Furkancım o dediğin motor uygun demişsin o zero motor bana göre değil en azından şimdilik
    Bide kral ava 4500 lere baksana abi msx grom tarzı elektrikli bisiklet bi kaç sefer canlı gördüm çok hoş duruyor bi araştır bakalım

Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternette ikiden fazla fotoğrafı olmayan uzun süre önce fark ettiğim bir efsane. Bekliyorum

-Firmaya mesaj atıp bilgi alacağım buraya yazarım-

firmayı aradığında yerlere göklere sığdırmazlar kimse yoğurdum ekşi demez hiç bir satıcı malını kötülemez

zort zortun derdin de değilim bacaklarımın derdindeyim iki adım atıyorm ayaklarım ağrıyor

100 km değil 50 km aküsü dayansa yeter her akşam şarj ederim hatta iş yerindede şarj edebilirim

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    firmayı aradığında yerlere göklere sığdırmazlar kimse yoğurdum ekşi demez hiç bir satıcı malını kötülemez

zort zortun derdin de değilim bacaklarımın derdindeyim iki adım atıyorm ayaklarım ağrıyor

100 km değil 50 km aküsü dayansa yeter her akşam şarj ederim hatta iş yerindede şarj edebilirim
    Usta aletin başka fotğrafı yok ki nereye sığdırıyorlar. şu ava 4500'e bi bak hele

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    yuki ve kral çin malı
    volta markası ise italyan dır bende volta vs7 var gayat torklu fiyatına göre güzel bi elektrikli ayrıca akülerin 6 ay garantisi var 3 4 ay kullan sonra git bayiye bunların menzılı düştü de sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar sıkıntı yok o konuda bende değiştim alan diğer arkadaşlarda değişti
    benımkının fotoları

furkan o benim boyuma kiloma küçük gelir taşıyamaz iki seçenek var elektrikli ya otoyoldan gitcem yada yolu uzatıp dehşet yokuşları tırmancam voltayı kullanan arkadaş nasıl mennun musun bozulma oldumu şu ana kadar kaç km oldu bozulma belirtisi var mı motorda

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    furkan o benim boyuma kiloma küçük gelir taşıyamaz iki seçenek var elektrikli ya otoyoldan gitcem yada yolu uzatıp dehşet yokuşları tırmancam voltayı kullanan arkadaş nasıl mennun musun bozulma oldumu şu ana kadar kaç km oldu bozulma belirtisi var mı motorda
    paşa paşa kullanıyorum 2500 km de hiçbi sıkıntısı yok

Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta aletin başka fotğrafı yok ki nereye sığdırıyorlar. şu ava 4500'e bi bak hele
    baktım kardeş şikayetvar yuki şikayetleriyle dolup taşıyor yukinin her modeline baktım dedim ya külo boy vs...o gelmez bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

ceyhın kardeş voltadanmı bahsediyorsun 4500 den mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

2012 tarihli yazıda bunlar yazıyor 430.000 km batarya ömrü sene 2016 belki daha gelişmiştir gelişmese bile 430 bin bu boru değil bakalım http://www.donanimhaber.com/alternat...ni-tanitti.htm

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

http://www.zeromotorcycles.com.tr/ze.../features.html batarya ömrü 70 bin km 6 tane rakam alabilir miyim sayısal loto oynucam

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüm tartışmalardan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Ben mi yanlış görüyorum, atladığım bir şey mi var? İlk mesajdaki linke baktım, gayet heybetli, üstüne çağanoz gibi yatılacak, supersport tarzı bir motosiklet var, alttaki veriler bu motosiklete mi ait? 75km/saat maksimum hız? Hani motorun elektrikli oluşunu, verimini falan sorgulamıyorum, bu normaldir de bu teknik verilerdeki bir motosiklet neden rüzgarı kesecek şekilde karenajlı böyle üstüne yatmalı, aerodinamik yapılır ki? Yani sırf direnç düşük olsun da menzil yükselsin mi amaç? MotoGP pilotu gibi bunun üstüne yatıp yolda son süratimizle giderken yanımıza 88 model şahin yanaşıp "abi bassana biraz" dese "ibre sonda birader" mi diycez?
    shruikan ve Furkan Tarık bunu beğendiler.

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800

2012 tarihli yazıda bunlar yazıyor 430.000 km batarya ömrü sene 2016 belki daha gelişmiştir gelişmese bile 430 bin bu boru değil bakalım http://www.donanimhaber.com/alternat...ni-tanitti.htm
    430.000 km batarya ömrü? 4.300 km olmasın o?

Aynı yazıya göre şehir içinde 166 km, otobanda 53 km maksimum mesafesi var. yani günlük ortalama en fazla 100 km yapabilirsiniz. Her gün bu şekilde sonuna kadar kullandığınızı varsayarsak 430.000 km yol yapabilmek için 4.300 gün boyunca her gün şarj edip bitirmemiz lazım. Yani en az yaklaşık 11 yıl 9 ay boyunca bu motosiklet akü değiştirmeden kullanılabiliyormuş. Eğer sonuna kadar kullanmazsanız zaten bu süre 20-30 yıl oluyor Zero firması yeni bir batarya teknolojisi mi icat etmiş? Bizim bildiğimiz bütün aküler birkaç yıl içerisinde kapasitelerinin çoğunu kaybediyorlar?

Ben eminim ki bu kullanım ömrü ve menzil değerleri yalan. Çıkıyorlar test sürüşüne hiç fren yapmadan motorun en verimli olduğu hızda sabit sürüyorlar. Sonra diyorlarki motosikletimiz şehir içinde 300 km gidiyor. Motosiklet 5.000 kilometredeyken bir kullanım videosu çeksinlerde görelim dedikleri kadar gidiyor mu gitmiyor mu? Fotoğrafı koyup altına yazı yazmak kolay tabi.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm tartışmalardan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Ben mi yanlış görüyorum, atladığım bir şey mi var? İlk mesajdaki linke baktım, gayet heybetli, üstüne çağanoz gibi yatılacak, supersport tarzı bir motosiklet var, alttaki veriler bu motosiklete mi ait? 75km/saat maksimum hız? Hani motorun elektrikli oluşunu, verimini falan sorgulamıyorum, bu normaldir de bu teknik verilerdeki bir motosiklet neden rüzgarı kesecek şekilde karenajlı böyle üstüne yatmalı, aerodinamik yapılır ki? Yani sırf direnç düşük olsun da menzil yükselsin mi amaç? MotoGP pilotu gibi bunun üstüne yatıp yolda son süratimizle giderken yanımıza 88 model şahin yanaşıp "abi bassana biraz" dese "ibre sonda birader" mi diycez?
    Hatta o arada cekirdek bile citleyebilirsin muhabbet ortami olur
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Bende bu elektrikli motor işini çok seviyorum,
    Daha almadım ama araştırdığım kadarıyla
    4.000 tl seviyesine kadar hız ve kalite olarak yukarıda arkadaş paylaşmış "volta vs 7" en iyisi gibi görünüyor.
    Akü ömrü için ise çoğu insanın yaptığı hata aküyü sonuna kadar bitirip şarj etmeleri,aküyü öldüren şey bu.
    Şarjlı kalem pil değilki bu aküler, ni-hm pillerde vardır bu hafıza etkisi derler,3-4 defa ℅40`da şarj edersen pil ℅40 lık bölümü yok sayar. elektrikli motorlarda ise araba ve motorlarda kullanılan jel akü var
    Siz arabanızı çalıştırdığınız anda şarj dinamosu aküyü şarj etmiyor mu? Jel akü sürekli şarj ister,
    Bu akülerin sürekli 13.5-14.5 volt arasında olması lazım
    Akü ömrü sizin her kullanımdan sonra motoru şarj etme performansınıza bağlıdır,
    Zaten kitapçığında bu yazar ama servisler bitirip şarj edin derler
    Aküler bozulmaz ise nasıl para kazanacaklar?
    Bu şekilde kullanımda 3-4 yıl 20.000 km ye kadar aküyü kullanabilirsiniz,tabi akü kalitesine bağlı olarak.

nuwanda324 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Alıntı astrofizik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bu elektrikli motor işini çok seviyorum,
    Daha almadım ama araştırdığım kadarıyla
    4.000 tl seviyesine kadar hız ve kalite olarak yukarıda arkadaş paylaşmış "volta vs 7" en iyisi gibi görünüyor.
    Akü ömrü için ise çoğu insanın yaptığı hata aküyü sonuna kadar bitirip şarj etmeleri,aküyü öldüren şey bu.
    Şarjlı kalem pil değilki bu aküler, ni-hm pillerde vardır bu hafıza etkisi derler,3-4 defa ℅40`da şarj edersen pil ℅40 lık bölümü yok sayar. elektrikli motorlarda ise araba ve motorlarda kullanılan jel akü var
    Siz arabanızı çalıştırdığınız anda şarj dinamosu aküyü şarj etmiyor mu? Jel akü sürekli şarj ister,
    Bu akülerin sürekli 13.5-14.5 volt arasında olması lazım
    Akü ömrü sizin her kullanımdan sonra motoru şarj etme performansınıza bağlıdır,
    Zaten kitapçığında bu yazar ama servisler bitirip şarj edin derler
    Aküler bozulmaz ise nasıl para kazanacaklar?
    Bu şekilde kullanımda 3-4 yıl 20.000 km ye kadar aküyü kullanabilirsiniz,tabi akü kalitesine bağlı olarak.
    Ahahahahhaaahah. Kardeş sen al o elektrikliyi akün 5.000 km'de ölünce gelip burada elektrikli motor pişmanlıktır diye bağırmazsan bende bi şey bilmiyorum.
    snappy x ve mustafa_325 bunu beğendiler.

Ufuk ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    o arka teker photoshoplamı oraya konmuş eger öyleyse bunu yapan adamı işten cıkartsınlar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)