Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motosiklet tercihi için destek lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF 150
    Merhaba herkese iyi pazarlar.Uzun yıllardır hep hayalimde motosiklet vardı ama iş güç Çoluk çocuk derken hep erteledim,yaş oldu 35 😃2011 yılında ehliyetimi de almıştım,scoter kullandım ama vitesli tecrübem yok.Boyum 1.88 Kilo 88 .Sıfır bir motosiklet almak istiyorum.Malum tercihler ybr 125 (altımda kaybolurmu ),cbf 150 (tipi yakışıklı değil )hero hunk (fikrim yok) . Bu yaz epey km yapıp seneye nake tarzı mesala yamaha mt 25 almayı planlıyorum.öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.Ayrica birazda korkuyorum pek cesaretim de yok (ne demisler herseyi yasinda öğren) ama motosiklet istiyorum 😃
    asyaminam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Ybr devri kapandı hocam.Ee epey km yapıcam diyorsun oyüzden çinlide öneremiyorum.Bence z250 tarzı birşey olmanı öneririm veya cbr250 de olur.

Motosikleti
    CBF 150
    Başlangıç motorum olacağı için 125 yada 150 cc olsun istiyorum.tarz olarak ileride nake olarak devam etmek istiyorum.motosiklet de öne eğilmek istemiyorum rahat duruş istiyorum.

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Alıntı denizlili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlangıç motorum olacağı için 125 yada 150 cc olsun istiyorum.tarz olarak ileride nake olarak devam etmek istiyorum.motosiklet de öne eğilmek istemiyorum rahat duruş istiyorum.
    Senin için başlangıcın sorun olucağını düşünmüyorum abi çünkü buradaki daha ehliyetini bile almamış çocuklar "r25 ile başlıyayım mı,rc390 nasıl olur" vs gibi sorular soruyorlar kimse sizin gibi ybr,cbf ile başlayayım demiyor, bu sizin bilinçli olduğunuzu gösterir.Size uygun naked motorlar; duke125,duke200,z250sl,yeni tvs apache200 gibi motorlar olabilir ama bütçenize de bağlı tabii ki.
    Keoma bunu beğendi.

serdar.0405 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Tecrübenize ve kendinize güveniniz varsa 250 cc ile başlamanızı tavsiye edebilirim, yaş itibariyle apaçi tarzı kullanmayacağınızdan sorun olmaz diye düşünüyorum, fakat tersi bir durum var ise yukarıdaki motorlardan cbf 150 daha uygun gözüküyor boy 1.88 olunca ybr biraz ufak kalabilir, 1 yıl sonrada satacağınızı ifade etmişsiniz cbf 150 satışı kolay olacaktır.hangisini seçerseniz seçin motorsiklet Sevdasından vaz geçmemeniz dileğiyle hayırlısı olsun.

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Madem naked madem dusuk cc pulsar 150 fiyat ve sonraki adimlariniz icin guzel motosiklet

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Bütçe nedir?
    Cbf 150 çok rahat ve fıtı fıtı öğrenmek için bire bir. Ancak gitmiyor yani. O yüzden max. 1 sene kullanınca sıkılırsınız.
    2.el uygun fiyatlı bulup alıp kullanıp alınan fiyata satmak en mantıklısı olur.

Daha hızlı giriş için inazuma alınabilir. Fiyat sıkıntısı yoksa tabiki.

Pulsar kullandım ben 1 sene, çok sert bir motor pulsar. Cbf sürüş pozisyonu olarak da çok daha rahat. Ama pulsar da çok güzel görünüyor. Sizin karar vereceğiniz bişey bu.

Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    motor altımda kaybolur mu gibi sorular sormana gerek yok. 1 sene öğrenmek için kullanacağın için ybr alabilirsin. fakat ybr devri cidden kapandı fiyatlar malum. ben olsam mondial drift alırım. çin olduğu için az biraz üzer ama neler yapacağını öğrenirsin hiç olmazsa. yaz sonundada satarsın ve istedin bir motoru alırsın. 1 sene kullanmıyacak olsan daha farklı motorlar alternatifler ortaya çıkar o zaman 125 veya 150 değil 250 almanı önerirdim çünkü uzun yolculuklarda 125 çekilmiyor

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    egitim alip mt25 yada duke25 ile baslayabilirsiniz bendende bu oneri gelsin

Motosikleti
    CBF 150
    Başlangıç motoru için 13 yada 14 bin(125 cc ler icin)seviyelerine çıkmak istemiyorum,dusurursem içim yanar çünkü.Allah korusun bize bişey olmasın ama malda canın yongası demişler😃 ayrıca ufak gezintiler için kullanacağım hız merakım yok hafta sonları kullanacağım hafta ici bankaya takımla motorda gitmek komik olur heralde 😃 Bu yaz iyice öğrenip kendime güven geldikten sonra seneye yaz duke olur yamaha mt 25 olur 250 cc lik makina almayı planlıyorum.Su an bütçem Maximum ekipman dahil 10 bin TL.Ayrica 2016 model ybr yada cbf 150 Modeller hala gelmedi diyorlar ne zaman gelir ve kasalarında değişiklik olurmu ?tvs 200 kendi sitesinde görünmüyor fuar görüntülerinden baktım güzel görünüyor fiyatı ne kadar olur acaba?ama Japonlara yakıNSA fiyatı gerek yok bence...

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ilk vitesli motor çinli olacak

Motosikleti
    CBF 150
    Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk vitesli motor çinli olacak https://i.ytimg.com/vi/a4XCyf-_Jcs/hqdefault.jpg
    😃 biraz da güzel olsun ya

bugüne kadar motosikletle aranıza "iş güç Çoluk çocuk" koymuşsunuz. şimdide koyacak baya şey var. haklısınız. motosiklet hayat kadar olmasa da çok tehlikeli.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    �� biraz da güzel olsun ya
    önemi yok güzelliğe al 2 -3 bin km sür sonra istediğin motoru al
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    abi duke serisi o zaman senlik.125 mi 250 mı ona da sen karar verirsin

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Başlangıç motoru için 13 yada 14 bin(125 cc ler icin)seviyelerine çıkmak istemiyorum,dusurursem içim yanar çünkü.Allah korusun bize bişey olmasın ama malda canın yongası demişler😃 ayrıca ufak gezintiler için kullanacağım hız merakım yok hafta sonları kullanacağım hafta ici bankaya takımla motorda gitmek komik olur heralde 😃 Bu yaz iyice öğrenip kendime güven geldikten sonra seneye yaz duke olur yamaha mt 25 olur 250 cc lik makina almayı planlıyorum.Su an bütçem Maximum ekipman dahil 10 bin TL.Ayrica 2016 model ybr yada cbf 150 Modeller hala gelmedi diyorlar ne zaman gelir ve kasalarında değişiklik olurmu ?tvs 200 kendi sitesinde görünmüyor fuar görüntülerinden baktım güzel görünüyor fiyatı ne kadar olur acaba?ama Japonlara yakıNSA fiyatı gerek yok bence...
    O zaman sizin alacağınız alet cbf ya da pulsar olmalı. İkisi de karakterleri çok farklı motorlar. Bunları bir oturun deneyin, arasından seçim yapın. 2.el almakla 0 almak arasında 1000tl ile 1500tl zarar yazar bu aletler. Bu durumda düşüp kalkılacak diyorsanız tabiki maddi imkanlarınız doğrultusunda karar verin. Güvenilir bir motorcuya expertiz yaptırıp almak bence en mantıklısı sizin durumunuzda. Hız da önemli değil ise bence en uygunu 2.el temiz 5000km a kadar 0 ayarında cbf bulup almak.

inshroud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birisi bunu söyleyecekti, ben söyleyeyim bari, pulsar 200ns düşünür müsünüz? Ben de yaklaşık aynı durumda (evli ama çocuksuz, yaş 34) olarak 200ns aldım, mutlu mesut geziyoruz şimdi.
    _kaan_ bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 150
    2016 ybr ve cbf ler hala bayilerde yok gelmedi diyorlar acaba kasalarında değişiklik olurmu?tvs 200 ne zaman gelir fiyat ne olur acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Alıntı inshroud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi bunu söyleyecekti, ben söyleyeyim bari, pulsar 200ns düşünür müsünüz? Ben de yaklaşık aynı durumda (evli ama çocuksuz, yaş 34) olarak 200ns aldım, mutlu mesut geziyoruz şimdi.
    Forumdan okuduğum kadarıyla kronik sorunları var diyorlar Pulsar ın ama şekil cüsseli kazasız belasız inşallah

Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Hocam ybr ve cbf ler gelmesine gelirde çoktan ama bayiiler 2015 modelleri bitirmeye çalıştığı için getirmiyorlar.Hiçbir fark yok tıpatıp aynısı gelecek.

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    2016 ybr ve cbf ler hala bayilerde yok gelmedi diyorlar acaba kasalarında değişiklik olurmu?tvs 200 ne zaman gelir fiyat ne olur acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Forumdan okuduğum kadarıyla kronik sorunları var diyorlar Pulsar ın ama şekil cüsseli kazasız belasız inşallah
    Pulsarin bazi kronik sorunlarini yazilim guncellestirmesiyle giderdiler diye biliyorum stop etme balansor sesi vs.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)