Hero'ya bakın isterseniz. Fiyat-performans olarak uygun.
Hero'ya bakın isterseniz. Fiyat-performans olarak uygun.
Boyum kilom ve yasim hemen hemen sizin kadar(185-88kg 33yas)ben 4 ay evvel sifir cbf 150 aldim.benim motosiklet tecrubem hic yoktu.suan 1100 km deyim ve ne boy olarak ne de hiz olarak beni uzmedi.belkide surus amaci ile alakali.tavsiye ederim.ikinci eli guzel bi motor.
Ama gel gelelim tipi benim de cok hosuma gitmiyor.suan almayi dusunsem hero karizma yi da dusunebilirdim.arkadaslar pulsar falan demis tip olarak guzeller kendine guvenebiliyorsan o da olur
gerek yaş gerek zevk olarak bana yakın, yeni başlayanları gördükçe seviniyorum. sizin gibi yeni başlayacak biri olarak cbf ya da ybr öneririm. iki motor da kendini kanıtlamış, ikinci eli canlı, hata affededen modeller. ben de ilk motor olarak mt-25, duke 250 düşünmüştüm ama ilk motor için o parayı vermek saçma geldi düşününce. hadi verdiniz duke 250 nin koruma demiri bile 600 tl, yedek parça fiyatlarının da ucuz olmadığını biliyorum. bana göre ilk motor çok kolay vazgeçilecek, yedek parçası pahalı olmayan, canınız sıkıldığınızda arkanıza bakmadan kenara koyabileceğiniz bir model olmalı. bu bağlamda acemiliği cbf ya da ybr ile atıp ikinci motor olarak duke 390 ya da mt-07 gibi modellere yönelebilirsiniz.
deneyimden sonra motoru satacağınızı düşünürsek bajaj, hero vs. kore, çin, hint malına yanaşmamanızı tavsiye ederim. mesela alabileceğiniz alternatiflerden; bajaj 150ns in ikinci el pazarı yok ve abisi 200ns gibi kronik sorunlara yol açıp açmayacağı meçhul. 200ns ise hem başlangıç için pahalı bir motor bence. aman arızası çıkacak mı, aman güncelleme yapacak mıyım diye düşünmektense, deneyimlenmiş ve bilinenden şaşmamak en iyisi, çok klasik olacak ama japondan şaşmayın derim. tekeriniz düz bassın
2015 aralık ayında 5300 liraya sattıkları 2015 model cbfye bu yıl 5950 istemelerine çok sinir oluyorum.Ya adam gibi 2016 model getir o paraya sat yada 2016 yılında 2015 model motoru biraz uygun fiyata sat.Adama zorla bajaj as150 aldıracaklar.Onun da ikinci el piyasası yok.
Pulsar 200 NS uygun olur gibi kanaatimce , Abs'de var diye biliyorum bence dikkate alınacak bir artı. Herşeyin başı hayırlı olması dileğiyle...
Abs yokmuş pardon RS 200 Modelinde varmış , aklımda yanlış kalmış :(
''Yeni başlamak ve bir yıl kadar sonra satmak'' cümlelerini duyunca, diyorum ki; 2.el cbf ya da ybr.
alimallah bazı markalar ucuz diye bir sene sonra seni motordan soğutabilir, 2.el bir cbf/ybr de kaybın en fazla %10-15 olur, ama diğerlerinde %50 lere dayanır.
Arkadaslar bayinin birisinde sahibinden de 2014 model derbi etx 150 var motor Sıfır mış.5 150 demiş alinirmi görüşleriniz nedir.ilan görüntüsünü koyacaktim ama beceremedim.derbi artık türkiyede yok sanırım.kaslı güzel bi motor
Ekonomık,servısı yaygın parcası ucuz honda saglamlıgı,tipide düzgün.Cok anlamayıp hayatında yamaha honda suzukı kawasakı harıcındekıler ıcın bır bılgı dolayısıyla fıkrı olmayan yaa bunu bosvercılere kanmayıp karar verırsenız,hero uzmez
http://www.heromotosiklet.com/Motorsikletler/T-SPORT
Hero hunk alirdim seni yerinde olsam. En azindan cbf ve ybr ye nazaran cok cok daha modern. On arka disk gosterge paneli lcd analog karisik tip desen cbf ve ybr ye 10 basar. Beygir gucu desen digerlerinden %50 fazla. Fiyat olarak da onlardan fazla ozelligi olmasina ragmen nispeten daha ucuz. Bu de 5 yil garantisi var. Digerlerinin iki yil.
Ben motorumu aldigim zaman bu model olsaydi kesinlikle bunu alirdim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
hero hunkı kesinlikle tavsiye ediyorum, fuarda inceleme fırsatım olmuştu 5 yıl garanti veriyolar makinaya
yamahanın cafe racerları <3
hero son dönemlerde benimde dikkatimi çekiyor
hero karizma diyorum dün facebook sayfalarında gördüm baya iyibir makinaya benziyor ve fiyatı çok uygun
ben yamahacıyım ://
Boşver yıbırı cıbırı al bir tane java clasic çatara patara gez eğlen
Bajaj pulsar AS150
1400 km kullandım halada kullanıyorum kronik bir sorunu yok, titreşim yok, vites geçişleri çok iyi, 17hp güçlü motor seri, görünümü iyi,
Kaslı bir motor altında kaybolmaz
150cc den çok fazlası bu motoru bir kere kullanıpta hasta kalmayacak adam varmıdır bilmiyorum imkanın varsa test sürüşü mutlaka yapınız zaten başka bir 150 cc ye bakacağınızı sanmıyorum karar sizin hakkınızda hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
As150 kasımda çıktı zaten kardeşim 2. El piyasası olmaması şuanda normal değilmi alan kişilerde yeni binmeye başladı motoruna hangi ara 2. Ele düşecekti bu motor
Mutlu pazarlar ;son dönemeç artık ybr mi cbf 150 mi?
acemiysen ve maddi imkanın da varsa japondan şaşma. ybr & cbf ayrımında ise tercihine kalmış. ikisi de sağlam güzel motordur.
ikisinin de ikinci eli hızlıdır, satarken çok zarar etmezsin. kalite farklı aralarında yok. Hangisi daha çok hoşuna gittiyse onu al derim.
Bana sorarsan sırf şekli için ybr diyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)