ROYAL JORDİAN MOTORU SESİ. ??
Reklamlar
-
MERHABA ARAKDAŞLAR.BAJAJ DİSCOVER 125 ST SAHİBİYİM. ROYAL JORDİANI HEPİNİZ DUYMUŞSUNUZDUR. O MOTOR SESİNDEN ÇIKARTACAK EGSOZ ARIYORUM. 125 LİK MTORA. YADA 125 LİK MOTOR EGSOZ TAKINCA O SESİ ÇIKARIRMI ÇIKARIRSA HANGİ EGSOZU ALMALIYIM PARASI ÖNEMLİ DEĞİ 500 TLYİ AŞMASINDA.. LİNKİ AŞŞAĞIDA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
https://youtu.be/4h0bIWe7j_M
Reklamlar
-
Çok bilgim yok ama tek silindir 125 motordan o sesi biraz zor alırsın diye düşünüyorum.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
-
Videoda duyduğun ses 900 cc bir motordan çıkıyor. 500 liranı boşa harcama.
-
TEŞEKKÜRLER. HİÇMİ BUNA BENZER SES ÇIKMAZ YANLIZ KRO MOORLARINDAN ÇIKAN SES GİBİ CITLAK Bİ SES OLMASIN GP SESİ GİBİ YOKMU ŞANSIM
-
Şansın var, olmaz olur mu? Başka motor ile tabii ki.
-
Adamdaki honda msx gromdan bile felaket ses cikiyo akrapovic var zaten para 500 lira diyon da nudasindaki egzoz 12 bin lira falandi diye hatırlıyorum
-
Senin motorun çıkma egzozunu bul sadece boru kısmını bir tak dene traktör gibi ses çıkıyor.
-
Zaten olsada 500 ü kat kat aşardı
-
Tek silindirli bir motordan alacağın ses en fazla gürültü olur.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
Tek silindirli bir motordan alacağın ses en fazla gürültü olur.
Rj'in gromu için geçerli mi ?
-
kendin gaz versen daha çok ses çıkar
-
Motoru modifiye edip 200'lük yapmadıkça tok bir ses alman zor. Senin motora da modifiye olmuyo 150'lik bile yapamıyosun.
-
Adam bajajdan husqvarna sesi istiyor
Şaka yapmıyorum çözümün bende nalbura gidiyorsun şöyle bi boru temin ediyorsun
-
kolayı var cep telefonuna sesi yüklüyorsun gerisi kolay
-
Akşamları caddeden bir kardeşimiz geçiyor.Patır patır patlatıyor masus.Belliki yaş ufak .Ama yinede anası bacısı hakkında hayırlı şeyler söylemiyorum.Mahallenin küfür odağı olmanın anlamı yok.Doğulu bir arkadaşım var aşşağılamak için söylemiyorum.Kendisi hep kaliteli motosikletlere bindi.Adama motosiklet almak için eskişehirden antalyalara mersine kadar gitmişliğimiz var.Bu arkadaşında cahil ve görmemişliği hat safhada ,orjinal egsozlu motosiklet almıyor.İlle bağıracak ona göre motosiklet.Aldığı bütün motosikletler 4 silindir 636 ,zx10 r gibi son model.Ses çıkmama gibi bir opsiyonu yok.
Velhasıl özünde iyi birisi ama beyinsiz arkadaşım.Ses ile kafayı bozmuş durumda.Çevreye verdiği rahatsızlığı hesaba hiç katmıyor.Egsoz hiç birşey bence.Ses çıkmasın daha iyi.Seni tenzih ederim ama bağıra bağıra gezmek demek cahilliğin üst noktası demek.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Akşamları caddeden bir kardeşimiz geçiyor.Patır patır patlatıyor masus.Belliki yaş ufak .Ama yinede anası bacısı hakkında hayırlı şeyler söylemiyorum.Mahallenin küfür odağı olmanın anlamı yok.Doğulu bir arkadaşım var aşşağılamak için söylemiyorum.Kendisi hep kaliteli motosikletlere bindi.Adama motosiklet almak için eskişehirden antalyalara mersine kadar gitmişliğimiz var.Bu arkadaşında cahil ve görmemişliği hat safhada ,orjinal egsozlu motosiklet almıyor.İlle bağıracak ona göre motosiklet.Aldığı bütün motosikletler 4 silindir 636 ,zx10 r gibi son model.Ses çıkmama gibi bir opsiyonu yok.
Velhasıl özünde iyi birisi ama beyinsiz arkadaşım.Ses ile kafayı bozmuş durumda.Çevreye verdiği rahatsızlığı hesaba hiç katmıyor.Egsoz hiç birşey bence.Ses çıkmasın daha iyi.Seni tenzih ederim ama bağıra bağıra gezmek demek cahilliğin üst noktası demek.
O açıdan bakinca oyle bi durum fakat abartili olmasada farkedilmesi gerek bence trafikteki bakar körler anca oyle farkedebiliyor tamam korna var ama her zaman kullanilamayabiliyor
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
kısacası en iyi ses üst devirlerde alınan motorun o tatlı sesidir
-
O 500TL den bi 40-50 tane daha biriktirebilirsen o sesi alma şansın var Şaka bir yana, bırak 125i, 250lik tek silindir motordan bile adam akıllı sesi zor alırsın... En azından çift silindir olsa belki choppervari tok bir ses olabilir ama 125 ile çok zor... Yinede istiyorsan bir ara egzozu sök öyle bir dene duy sesi... Ama öyle gezme sakın, yiyeceğin küfür ve hatta olası dayaklardan sorumlu değilim
-
Şöyle bir düşündüm de senin çözümün egsoz değil gel senin motora 3 silindir daha atalım reyzing sesi alırsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)