Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Orta Ayaklığa Alırken Cepteki Telefonu Kırmak

REKLAM ALANI
    efizikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuba xcg 100>Pulsar 200NS>xtreme max200>Dominar400
    Arkadaşlar herkese merhaba geçen akşam başıma geleni yazmak istedim nedensizce mallığımı okuyun istedim Motorla eve geldim saat akşam 10 civarı felan motoru apartmanın girişine park ediyordum araba koymuşlar geçemedim bende dedim karşıya bırakayım orası da eğimli olduğu için yan zor durur diye orta ayaklığa alayım dedim ayaklığa alırken bacağımın cep kısmı motorun arasında kalmış farketmedim motoru kitledim eve çıktım ve telefonum iptal ekran tamamen gidik şimdi motoru satıp telefon almayı mı önerirsiniz yoksa telefonu satıp üstüne koyup orta ayaklığı olmayan bir motor mu Sonunda yazdığımın dalgaya vurmak amacı olmadığını söylemek isterim mallığımızı eğlenceye vuralım istedim herkesin tekeri düz bassın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    canın sağ olsun sana birşey olmasın telefon yaptırılır veya ucuz birşeyler alınabilir

Üzme kendini
    (mfö bazen)

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    cana geleceğine mala gelsin telefon her zaman alınır da motor kolay kolay alınmıyor bunu unutmayın

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Suç aslında sizde değilde.Bu telefonları bu kadar narin yapan firmalarda.

Motosikleti
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canın sağ olsun sana birşey olmasın telefon yaptırılır veya ucuz birşeyler alınabilir
    Çok teşekkürler doğru diyorsunuz sağlımız iyi çok şükür

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cana geleceğine mala gelsin telefon her zaman alınır da motor kolay kolay alınmıyor bunu unutmayın
    Kesinlikle çok doğru dediniz motor almak bu devirde çok zor o yüzden telefon ikinci planda

anlamadım tam olarak nasıl oldu ama apaçiye benziyorsun cg falan dar pantolon yüzünden mi oldu
    Ertugyigit bunu beğendi.

ulassscannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alın bi eski kasa az km yapmış nokıa 3310, yokuşta da lastiğin arkasına koyarsınız motor kaymaz

Motosikleti
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamadım tam olarak nasıl oldu ama apaçiye benziyorsun cg falan dar pantolon yüzünden mi oldu
    Bu cg motorlara ön yargınız olmasın bence her cg kullanan apaçi değil o foto ilk motorum altımda korumalı pantalon vardı ve pulsar 200 ns vardı kaldırırken ayağımla sıkıştırmışım telefonu kırılmış ekranı.

Alıntı efizikci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cg motorlara ön yargınız olmasın bence her cg kullanan apaçi değil o foto ilk motorum altımda korumalı pantalon vardı ve pulsar 200 ns vardı kaldırırken ayağımla sıkıştırmışım telefonu kırılmış ekranı.
    Malesef bu mumkun degil cg kullanan birinin apaci olmamasi neredeyse mumkun degil yanii bunu yapamam

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Böyle bir sorun olmaması için orta ayaklığı söktüm
    efizikci bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)